Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: McLaren
Pa fino bre.

2001 si zaboravio.

2000. je bila neck to neck ali je Mikin bolid vise crkavao.

2003. ako pogledas suhe brojeve pobjeda/podija ispade dominacija, a nije bila, nego se Sumaher borio za svaki bod. Doduse i konkurencija je bila golobrada (Kimi u proslogodisnjem bolidu pritom), a i bi kontroverza oko guma :mrgreen:

Zato i kazem ne mozemo gledati samo suhe brojeve, a 2003. je najbolji primjer.

Wikipedia:

Od 16 utrka, Ferrari po 8 pobjeda, pole pozicija i najbrzih krugova.

McLaren 2 pobjede (oduzeta pobjeda u Brazilu), 2 pole positiona i 3 najbrza kruga.

Williams po 4 pobjede, najbrza kruga i pole pozicije (tacno duplo manje od Ferkana).
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Kaže Wolff da će Hamilton promijeniti pristup.
Neće više popuštati, kad bude smatrao da je njegov zavoj :kokice:

https://www.bbc.com/sport/formula1/58677987

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
I ne treba 👌 Jos sudar dva i Max ce pocet i druge udarat 😎
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Do sad je zavoj bio njegov samo u Monzi. :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Mene samo zanima s kim će se točno Lewis sudarat, ako se nastavi ovakva forma Mercedesa :neznam:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Pa ne voze u Rusiji do kraja sezone.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
avetma je napisao/la: 24.09.2021., 16:17 Mene samo zanima s kim će se točno Lewis sudarat, ako se nastavi ovakva forma Mercedesa :neznam:
Forma sa treninga = Bottas klasa
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
avetma je napisao/la: 24.09.2021., 16:17 Mene samo zanima s kim će se točno Lewis sudarat, ako se nastavi ovakva forma Mercedesa :neznam:
Pa nije sad da je Red Bull nesto sporiji bio u Monzi pa da spram toga gledamo, a u Sochiju je vise krivina nego u Monzi tako da bi razlika Mercedesa i Red Bulla trebala biti i manja, mislim o kakvoj formi pricamo, cak je i na pocetku utrke djelovalo da Red Bull ne zaostaje uopste toliko, a i Perez je to dokazao na kraju zavrsivsi ispred Bottasa.
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 24.09.2021., 16:06 Do sad je zavoj bio njegov samo u Monzi. :chill:
Zavisi iz čije kacige gledaš :chill:
Jedna utrka je bila dovoljna da demaskira Lewisa, dva treninga da demaskiraju Mercedes :lolz:

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Evo ga opet slusatelji skya o brzem red bullu i na ovom treningu su rekli da je red bull brzi ili tisucinku zaostaje.Ako ponovis laz 100 puta postane istina. :klanjam:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 24.09.2021., 17:30
Jedna utrka je bila dovoljna da demaskira Lewisa, dva treninga da demaskiraju Mercedes :lolz:
:rofl: :rofl:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Cale od Lewisa je napisao/la: 24.09.2021., 17:32 Evo ga opet slusatelji skya o brzem red bullu i na ovom treningu su rekli da je red bull brzi ili tisucinku zaostaje.Ako ponovis laz 100 puta postane istina. :klanjam:
Ma kakvi, prije bi se reklo da taj vic nakon sto ponavljanja prestane biti smiješan. :)

Ali da, ovo legendarno prebacivanje "vi ste brži", "ne, vi ste brži" će ući u povijest kao najveći bullshit u modernoj mitomaniji.

LH44
Formula 1
Formula 1
Cale od Lewisa je napisao/la: 24.09.2021., 17:32 Evo ga opet slusatelji skya o brzem red bullu i na ovom treningu su rekli da je red bull brzi ili tisucinku zaostaje.Ako ponovis laz 100 puta postane istina. :klanjam:
Kako ce Red Bull biti brzi ili zaostajati samo hiljadinku kada imaju inferioran bolid? :misli:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Navija za: Seb
LH44 je napisao/la: 24.09.2021., 17:27
Pa nije sad da je Red Bull nesto sporiji bio u Monzi pa da spram toga gledamo, a u Sochiju je vise krivina nego u Monzi tako da bi razlika Mercedesa i Red Bulla trebala biti i manja, mislim o kakvoj formi pricamo, cak je i na pocetku utrke djelovalo da Red Bull ne zaostaje uopste toliko, a i Perez je to dokazao na kraju zavrsivsi ispred Bottasa.
Bottasa koji je startao zadnji? Ako nisu bili brži u Monzi gde su onda bili...

LH44
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 25.09.2021., 12:54
LH44 je napisao/la: 24.09.2021., 17:27
Bottasa koji je startao zadnji? Ako nisu bili brži u Monzi gde su onda bili...
Ti si zaboravio da je bio SC? Mercedesu i RBR je ionako rutina obici citav grid do P4 + Bottas je bio na novom motoru sto mu je sigurno na stazi kao sto je Monza davalo prednost u odnosu na cijeli grid, mislim uzeo je pole uz neku minimalnu zavjetrinu dok je Lewis istovremeno bio odmah iza u njegovoj zavjetrini :chill:

Ili je RBR ipak inferioran bolid? :lolz:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
:facepalm: Majko mila...

Pa pogledaj kvale. Jeli igdje bila veća prednost ove godine?

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Kako god zavrsila sezona, ovo je jedna od overall najlosijih Lewisovih kampanja. Greske poput danasnje se ne smiju desavati. Sam je sebi izbio pole.

Ja bih sad mijenjao motor da sam na njihovom mjestu.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ako ostane iza ove trojice na startu neće puno profitirati ispred Maxa. Ovi neće otvoriti prozor za čist ulazak u boks ispred ostalih, pa ako bude ranije išao u boks opet bi mogao zaglaviti u gužvi. Tako da mislim da ga ovi ispred mogu taktički pokrit. A ako ostane iza Russella ova dvojica bi mogla dosta pobjeći. Ali to bi bilo tako da je sve normalno, ali u realnosti mogao bi ga Russell jednostavno pustiti... A možda i Norris, koji se i ranije znao slabo braniti protiv njega. Ali ipak, sada imaju priliku da se bore za pobjedu i postolje, pa možda neće biti propuštanja.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 25.09.2021., 15:22 Kako god zavrsila sezona, ovo je jedna od overall najlosijih Lewisovih kampanja. Greske poput danasnje se ne smiju desavati. Sam je sebi izbio pole.

Ja bih sad mijenjao motor da sam na njihovom mjestu.
Ne znam da li je izbio pole. Mislim da su prekasno izašli na stazu. Nije ni Bottas bolje prošao, iako nije imao grešku. U biti samo su Sainz, Norris i Russell odvezli svoje krugove, a mislim da su baš oni prvi izašli na stazu.

Ali slažem se da mu se ove greške ne bi smjele dešavati i da mu je ovo nije sezona za pamćenje.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Nema potrebe da menja motor. Ako uslovi sutra budu normalni Hamilton ovo uzima jer je na ovoj stazi dominantan. Ove kvale nisu merilo i to svi dobro znamo. Sutra Merc 1-2 ili 1+3.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡