Tako je , tih 20 mil je svakako zasluzio. Podrsku ce sigurno imati jer njega vise manje svi vole. Jer lik ne glumi nego je jednostavno takav , zafrkancija smjeh i to je to.
Btw , mozda ove postove oko Riccijevog ugovora da se prebace u njegovu temu. Od nas je zasluzio barem da se nakon mjesec dana malo pise u njegovoj temi
Nece voziti zajedno. Sainzov team je navodno jos 2015 bio plasirao informaciju da je Verstappen bio potpisao predugovor sa Ferrarijem sto se nije bilo svidjelo Helmutu i Horneru...
svezi laude:
Niki Lauda is better. Saturday afternoon the three-time F1 world champion came out of the pharmacological coma induced by the doctors after lung transplantation and now he breathes autonomously. The surgeon who has operated and is following the course, Walter Klepetko, has informed: "We are very satisfied with the prognosis: before the operation the conditions of Mr. Lauda were extremely critical, the lungs were severely damaged and in the last seven days had been kept alive by a heart-lung pump.It will take some time, given the age, the recovery period will be longer than usual will remain hospitalized a few weeks, but we are optimistic
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Multi 21 je napisao/la: 08.08.2018., 12:47
Hulk podcijenjen u odnosu na Magnussena i Raikkonen podcijenjen
Meni nije.
Ja bih zamijenio Bottasa i Magnussena na listi.
Vjerovatno je Bottas dobio viÅ”e poena zbog poÄetka sezone
Magnussen mi je nekako konstantiji bio.
Ibarac00 je napisao/la: 08.08.2018., 18:52
ZaŔto power ranking nije po bodovima, top 10 na tablici, top 10 u power rankingu. Oni su realnost a ne ova subjektivnost.
Jer na bodove utjeÄe Å”ta voziÅ”. Ovdje se ocjenjuje sam vozaÄ, a bolid se iskljuÄuje.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Ibarac00 je napisao/la: 08.08.2018., 18:52
ZaŔto power ranking nije po bodovima, top 10 na tablici, top 10 u power rankingu. Oni su realnost a ne ova subjektivnost.
Jer na bodove utjeÄe Å”ta voziÅ”. Ovdje se ocjenjuje sam vozaÄ, a bolid se iskljuÄuje.
A opet realno gledajuÄi jesu li stvarno Vettel i Hamilton odvozili za top 3? Da su imalo objektivni, odnosno da se drže tog pravila da se ocjenjuje vozaÄ bez ikakvih drugih varijabli, ljudi koji rade te poretke, Vettel i Hamilton ne bi bili u svakom od njih u top 3. Valjda postoji neki od ostalih vozaÄa na gridu koji je nevezano za bolid vozio bolje od Hamiltona, ali opet to je izuzetno teÅ”ko procijeniti tako da su ti silni poretci vrijedni kolko je crno ispod nokta.