Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Još malo detaljnije o prednjem krilu. Kao što je već rečeno - legalno, ali ne u duhu pravila.
https://www.racefans.net/2024/02/21/mer ... s-symonds/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
zekohonda je napisao/la: 21.02.2024., 17:44 Još malo detaljnije o prednjem krilu. Kao što je već rečeno - legalno, ali ne u duhu pravila.
https://www.racefans.net/2024/02/21/mer ... s-symonds/
Neće im pomoći

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/mercedes- ... microscope
Navodno je prednji ovjes još više na granici.
slika

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Osim godine, sve je isto kao i lani.
S obzirom na brzinu bolida Russell ga za sada drzi relativno visoko u poretku. Onaj iza ne moze niti Piastrija pratiti. Jos jedan prdac u čabar od sezone.
(znam, tek je pocelo i bla, bla, bla.... ali vec je vidljivo da je jos jedna sezona izgubljena)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
1883 je napisao/la: 02.03.2024., 16:40 Osim godine, sve je isto kao i lani.
S obzirom na brzinu bolida Russell ga za sada drzi relativno visoko u poretku. Onaj iza ne moze niti Piastrija pratiti. Jos jedan prdac u čabar od sezone.
(znam, tek je pocelo i bla, bla, bla.... ali vec je vidljivo da je jos jedna sezona izgubljena)
Malo vjere kolega. Nije baš sve tako crno. Sačekajmo Barcelonu. RB bježi trenutno cca pola sekunde po krugu, nije malo, ali nije ni nemoguće. Ništa nas ne košta da se nadamo :thumbs:

1883
Karting
Karting
Nema vjere Har KI, ali ima Nade 😉
Nego, koga bi ti doveo umjesto signorea Luje?
Nemoj mi samo reći Glavonju iz Astona jer tog lika ne mogu svariti vec sedamnaestu godinu. Torger je politicar kao i Glavonja tako da sam spreman i na takav potez.
Sainz?
Norris?
Netko treci?

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Albon, Sainz, Ocon, tim redosljedom. Norris mi je nekako neozbiljan, a glavonja mislim da nema šanse, osim ako Mercedes ne proda svojih 33,3 % dionica.

1883
Karting
Karting
Albon je sazvakan u RedBullu i ne smatram ga nekim talentom bas kao i Ocona. Sainz je kao i Glavonja ili Prost prije njega inteligentan vozac, ali i veoma brz.. Ne kazem da je jednako dobar kao ova dva, pogotovo ne kao Prost, ali je izuzetno dobar kada sve zbrojimo.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Koji ce im klinac Albon?

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Sainz je dobar, ali nekako mi je bezveze usporedba sa Alonsom i Prostom. Slažem se da ima osjećaj za čitanje utrke, pogotovo u nekim situacijama kad se lomi utrka.
Ja imam osjećaj da je Albon dosta napredovao od one epizode sa Red Bullom..
Nema dostupnih TOP vozača, tako da se moraju tražiti vozači iz drugog ranga.
LeClerc i Max su dugoročno vezani. Doduše nakon ovih izjava Josa, možda Max i nije nedostupan. Mada je to sve igra da se Horner otjera, sve su prilike da od toga nema ništa ...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
1883 je napisao/la: 03.03.2024., 21:50 Nema vjere Har KI, ali ima Nade 😉
Nemoj mi samo reći Glavonju iz Astona jer tog lika ne mogu svariti vec sedamnaestu godinu. Torger je politicar kao i Glavonja tako da sam spreman i na takav potez.
Sainz?
Norris?
Netko treci?
Liam Lawson, sad ili nikad.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

1883
Karting
Karting
Har Kl je napisao/la: 04.03.2024., 15:14 Sainz je dobar, ali nekako mi je bezveze usporedba sa Alonsom i Prostom. Slažem se da ima osjećaj za čitanje utrke, pogotovo u nekim situacijama kad se lomi utrka.
Ja imam osjećaj da je Albon dosta napredovao od one epizode sa Red Bullom..
Nema dostupnih TOP vozača, tako da se moraju tražiti vozači iz drugog ranga.
LeClerc i Max su dugoročno vezani. Doduše nakon ovih izjava Josa, možda Max i nije nedostupan. Mada je to sve igra da se Horner otjera, sve su prilike da od toga nema ništa ...
Nema tu nikakve usporedbe s Alonsom i Prostom. Naveo sam koje kvalitete posjeduje Sainz, i jos naveo da nije na razini ova dva, pogotovo ne Prosta.
Albon mi i dalje ne mirise na dobro, nema tu talenta. Russell bi ga vjerojatno slomio kao i Max sto je. Dal u to mjeri, to ne znam., ali Alonsa i Sainza bi bilo tesko slomiti jer su bolji i kompletniji vozaci. Naravno, ovo nitko ne zna dok ne sjednu u iste bolide, ali tendencije postoje. Albon mi je previse tetkast 😉
U F1 nikad ne mozemo biti na cistac sto se moze dogoditi i tko ce gdje preci. Ja ne iskljucujem ni Maxa, zasto ne...

1883
Karting
Karting
blown diffuser je napisao/la: 04.03.2024., 15:26
1883 je napisao/la: 03.03.2024., 21:50 Nema vjere Har KI, ali ima Nade 😉
Sainz?
Norris?
Netko treci?
Liam Lawson, sad ili nikad.
Nisam siguran u to @bd.
Mislam da ce Torger ici za nekim establismentom a ne za mladim leopardima.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ja bi kapara Sainza. :chill:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
toto ceka konacan odgovor maxa.

ako max kaze nema sanse, slobondo sjedalo u mercedesu je i dalje jako jako vruca roba u koje bi vjerujem svaki vozac na gridu htio uskociti i nece biti problem naci dobrog vozaca ali je njemu sad frka da ne istrci sa potpisivanjem a u rbr-u se desavaju cudne stvari i svasta bi se moglo izroditi.

maxu nitko ne garantira da ce rbr 2026 biti sto je sada. vec su jednom pali nakon promjene pravila, kao i mercedes nakon njih tako da je najlakse dovuci vozaca tik pred nova pravila.

takodjer, po meni pametno radi toto. ne treba zuriti. ima hot seat i moze birati vozaca kojeg hoce, izuzev maxa. tu max bira.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Totu treba kapitalac nakon što je izgubio Lewisa. Russell je solidan ali nije to taj rang.
Dar sa neba mu se iznenada ponudio tako da sigurno neće žuriti sa potpisom nekakvih mediokriteta.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
Upravo to....Toto će do zadnjeg čekati rasplet u RB-u. Pogotovo jer ima zicer u vidu Sainza (ili kratkotrajno Alonsa), Od starijih njih dvoje su od "slobodnih" top, a rado bi usjeli i u rizični bolid.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Bit ce zanimljivo i ako ne upeca maxa, hoce li novom vozacu dati ugovor 1+1 kako bi za 2026 opet imao slobodnog mjesta.

Ok, moze i vanredni otkaz dati vozacu ali onda to kosta jako puno novaca a sa 1+1 bas ga briga.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa ako je Kimi Antonelli stvarno nekakav faktor u svemu ovome možda će Mercedes čekat iza ljetne stanke da vidi kako Antonelli napreduje pa ako ovaj bude rasturao možda odmah poptišu sa njim za 2025. Ako im se ne žuri sa njim možda uzmu nekog tipa Albona godinu dana dok se Antonelli skroz ne okali i osvoji F2.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ma kakav Kimi. Treba prvo licencu dobiti pa onda se treba dokazati kakav je materijal.
Ova situacija sa Verstappen vs Horner je nešto što će staviti na hold sve razgovore. Mercedes uvijek može potpisati nekog vozača koji je izvan TOP vozača. Imaju Russella i tako da je svejedno bio to Sainz, Albon ili neko drugi.
Ali mogućnost da se dovede Max, to je već skroz druga dimenzija.
Koji bi to dueli bili slijedeće godine, Max i Russell u Mercedesu, Hamilton i LeClerc u Ferrariju ...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡