F1 Vijesti
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
stroll kakav je vozac docest ce cacu na prosjacki stap 
najbolji su mi ti lovatori i biznismeni koji misle da je f1 macji kasalja a sve do jednog izgorili ko sibice. npr onaj virgin, pa onaj caterham (ok oni proizvode neke aute ali ni to nije dovoljno, proizvoditi neke aute) i mnogi drugi. pa jedna toyota godinama nije uspjela pobjedit a najjaci skoro brend na svijetu. i onda ovakvi milijardercici misle da ako imaju novca da ce nesto postici. hoce, stecaj za par godina i hrpu stotina miliona manje.
samo rijetki opstaju i nema puno. nije sve ni u lovi jer jedan tata stroll i da kupi to i da ima love ko ferr dzaba mu. tko je uspio u f1? samo veliki kojima je su autotrke u genima, koji su cijeli zivot tome posvetili itd... bas bih volio da kupi pa da vidimo sta ce napravit. pretpostavljam da ce gurat sina ciji ce tata it vlasnik pa mali moze glumit sta hoce itd... sretno mu bilo. samo neka kupi pa neka gleda kako pare odlaze kao da ih u pec baca

najbolji su mi ti lovatori i biznismeni koji misle da je f1 macji kasalja a sve do jednog izgorili ko sibice. npr onaj virgin, pa onaj caterham (ok oni proizvode neke aute ali ni to nije dovoljno, proizvoditi neke aute) i mnogi drugi. pa jedna toyota godinama nije uspjela pobjedit a najjaci skoro brend na svijetu. i onda ovakvi milijardercici misle da ako imaju novca da ce nesto postici. hoce, stecaj za par godina i hrpu stotina miliona manje.
samo rijetki opstaju i nema puno. nije sve ni u lovi jer jedan tata stroll i da kupi to i da ima love ko ferr dzaba mu. tko je uspio u f1? samo veliki kojima je su autotrke u genima, koji su cijeli zivot tome posvetili itd... bas bih volio da kupi pa da vidimo sta ce napravit. pretpostavljam da ce gurat sina ciji ce tata it vlasnik pa mali moze glumit sta hoce itd... sretno mu bilo. samo neka kupi pa neka gleda kako pare odlaze kao da ih u pec baca

-
stefan BELLOF
- Karting
- Navija za: Ferrari
Ne slazem se bas sa tobom. Stroll je multimiljarder,sama ta cinjenica nam govori da ipak ima nekakvu sposobnost vodjenja nekakve kompanije.zelot je napisao/la: 28.07.2018., 12:52 stroll kakav je vozac docest ce cacu na prosjacki stap
samo rijetki opstaju i nema puno. nije sve ni u lovi jer jedan tata stroll i da kupi to i da ima love ko ferr dzaba mu. tko je uspio u f1? samo veliki kojima je su autotrke u genima, koji su cijeli zivot tome posvetili itd... bas bih volio da kupi pa da vidimo sta ce napravit. pretpostavljam da ce gurat sina ciji ce tata it vlasnik pa mali moze glumit sta hoce itd... sretno mu bilo. samo neka kupi pa neka gleda kako pare odlaze kao da ih u pec baca![]()
Ekipa formule 1 je nista drugo nego jos jedna kompanija i sigurno nece bacati svoje novce bas onako bez veze.
Nabrojao si neke koji su usli i neslavno zavrsili kao Toyota. Puno lakse je potrosit novac koji ti je netko dao nego onaj koji si zaradija. Toyota je imala ljude koji su to sve vodili i trosili koliko su htjeli,bez nekakvog rezona.
Tata Stroll ce dati sinu da vozi,ajmo posteno,momak ima nekakvih rezultata u mladjim kategorijama,prosle godine je i pokazao da nije bas tolika truba. Nije to top klasa ali moze vozit. Ove sezone nije posteno sudit ni Strolla ni Sirotkina,jednostavno je taj bolid uzasan.
Siguram sam da ce Stroll opstat,a FI biti i u buducnosti bitan faktor u sredini poretka. Nece Stroll sebi dozvolit da plati jednog vozaca 30-ak milja godisnje kao Toyota Ralfa. Nikada mi nije bilo jasno zasto su toliko dali za njega.
Stroll ce to vodit onako kako treba.
-
zelot
- Formula 1
ima nesto u tome sto kazes ali ja nekako ne vjerujem da covjek koji nije jaaako dugo u f1 da moze napraviti nesto dobro. nije isto pasti sa kruske negdje gdje imamo nekoliko momcadi koje su desetljecima tu. i moram reci da se ne slazem da je to kompanija kao i svaka druga. ovdje se radi o tisucinkama a to znaci da apsolutno sve mora biti na vrhincu. od krpe koja cisti do mjesta na kojem se ta krpa nalazi pa sve do medjuljudskih odnosa i slicno. tisucinke se traze i mogu naci svagdje. nije to kao neka kompanija gdje nema veze ako ti je radnik 5 minuta ili 2 sata besposlen ti ne gubis skoro nista. f1 je nesto drugo i mislim da se tu snalaze samo oni koji su u tome skoro cijeli zivot.
ovo za novce je istina, nece on bacat kao sto su drugi bacali toyotin ali nece ga ni stednja dovesti bas negdje. u f1 nema ne dam pare. ima ali onda cesto kosta vise nego sto bi kostalo da si davao 30 milja za vozaca recimo i slicno... e sad drugo je ako on kao biznismen ide u to sve jer ima neku shemu i plan da ce za dvije godine npr. zaradit nesto para pa izaci ili ce mu f1 pomoci da mu pravi biznis radi bilje i slicno.. to je moguce ali u vidu rezultata nisam siguran ni najmanje..
svakako, nadamo se da ce kupit pa da i tu pricu vidimo
ovo za novce je istina, nece on bacat kao sto su drugi bacali toyotin ali nece ga ni stednja dovesti bas negdje. u f1 nema ne dam pare. ima ali onda cesto kosta vise nego sto bi kostalo da si davao 30 milja za vozaca recimo i slicno... e sad drugo je ako on kao biznismen ide u to sve jer ima neku shemu i plan da ce za dvije godine npr. zaradit nesto para pa izaci ili ce mu f1 pomoci da mu pravi biznis radi bilje i slicno.. to je moguce ali u vidu rezultata nisam siguran ni najmanje..
svakako, nadamo se da ce kupit pa da i tu pricu vidimo

-
stefan BELLOF
- Karting
@zelot
Mislim da ce FI ostati tamo gdje je sada. Znaci nista bolje nista losije. Za bolje treba 5 slepera novaca,a za losije ipak trena promasit kao i Williams. Mislim da ce on cisto bolje rspolagat resursima(citaj novcem) nego do sada.
Nista spektakularno se nece dogodit,samo ce FI ostat,steta bi bila da nestanu
Mislim da ce FI ostati tamo gdje je sada. Znaci nista bolje nista losije. Za bolje treba 5 slepera novaca,a za losije ipak trena promasit kao i Williams. Mislim da ce on cisto bolje rspolagat resursima(citaj novcem) nego do sada.
Nista spektakularno se nece dogodit,samo ce FI ostat,steta bi bila da nestanu
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Evo ovako, slučajno neplanski završio sam večeras u Budimpešti i sada kada sam vec tu zaglavio bilo bi super pogledati utrku sutra. Ali na internet stranici pise da su GA karte rasprodane. Postoji li neka mogucnost da se dode do karata i hoce li sutra biti karata na ulazu ili cu morati traziti neke dilere
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Trazi dilere.Ibarac00 je napisao/la: 28.07.2018., 22:45 Evo ovako, slučajno neplanski završio sam večeras u Budimpešti i sada kada sam vec tu zaglavio bilo bi super pogledati utrku sutra. Ali na internet stranici pise da su GA karte rasprodane. Postoji li neka mogucnost da se dode do karata i hoce li sutra biti karata na ulazu ili cu morati traziti neke dilere
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
mislim da je kod glavnog ulaza danas bila tabla s kartama koje su rasprodane. Za sve sam siguran da je rasprodano osim GA. Evo iskreno ne sjecam se. Vjerojatno je.Ibarac00 je napisao/la:Evo ovako, slučajno neplanski završio sam večeras u Budimpešti i sada kada sam vec tu zaglavio bilo bi super pogledati utrku sutra. Ali na internet stranici pise da su GA karte rasprodane. Postoji li neka mogucnost da se dode do karata i hoce li sutra biti karata na ulazu ili cu morati traziti neke dilere
Možeš jedino na crnjaka nabavit....uz puno sreće.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ocjene vozača za prvi dio sezone

-
Sokol1Ferrari
- Baniran
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Sokol Ferrari
Ma kao da ova tablica predstavlja neku objektivnost 

-
Sokol1Ferrari
- Baniran
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Sokol Ferrari
Grozni i max jedini u crvenom 

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Zasto ne? Izdominiro cijeli vikend da bi mu na kraju SC oduzeo sigurnu pobjedu. Slicno kao Seb u Bakuu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
I Ricciardo je isto tako dobio pobjedu u Kini , pa je dobio ocjenu 10. Eto napravio je 3 pretjecanja , ali je imao svjeze i mekse gume.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
uzrok mnogih zala, 2018. edition:
https://www.racefans.net/2018/08/01/for ... -revealed/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Mcl zaradio vise novca od FI, a rezultata nigdje.zekohonda je napisao/la: 01.08.2018., 11:10 uzrok mnogih zala, 2018. edition:
Bogati se jos više bogate, a siromašni skupljaju mrvice koje ispadnu velikima.
Sviđa mi se shema kao u americkim sportovima sa salary capom, ali smatram da se to ne moze preslikati na F1.
Formula 1 je postala teska ekskluziva, sport za ultra bogate.
Smatram da postoji barem 10 napetijih i neizvjesnih motosportova od F1, ali F1 je kruna motosportova sada je sve na vlasnicima u kakvom smjeru zele da ide F1.
Osobno bi zelio standardizaciju nekih djelova bolida i snizavanje troskova i 30 bolida na gridu.
-
Ferrari_smart_man
- Karting
- S nama već: 8 god
Pomalo pretjeruju sa skrivanjem istine..
https://www.24sata.hr/sport/izasao-je-i ... ook+status
https://www.24sata.hr/sport/izasao-je-i ... ook+status
-
stefan BELLOF
- Karting
Slazem se,samo formula 1 postane pristupacna preko noci svima i bude zanimljivaIbarac00 je napisao/la: 01.08.2018., 17:22Mcl zaradio vise novca od FI, a rezultata nigdje.zekohonda je napisao/la: 01.08.2018., 11:10 uzrok mnogih zala, 2018. edition:
Bogati se jos više bogate, a siromašni skupljaju mrvice koje ispadnu velikima.
Sviđa mi se shema kao u americkim sportovima sa salary capom, ali smatram da se to ne moze preslikati na F1.
Formula 1 je postala teska ekskluziva, sport za ultra bogate.
Smatram da postoji barem 10 napetijih i neizvjesnih motosportova od F1, ali F1 je kruna motosportova sada je sve na vlasnicima u kakvom smjeru zele da ide F1.
Osobno bi zelio standardizaciju nekih djelova bolida i snizavanje troskova i 30 bolida na gridu.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Još jedna loša vijest...Niki Lauda u kritičnom stanju nakon što su mu napravili transplataciju pluća...
https://twitter.com/welt/status/1025075581891825664
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari