Kimi Räikkönen
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
Hehe
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Inače, vrlo malo ljudi na svijetu se rodi sa "talentom" za "nešto" (ne mogu to ni imenovati) kakav posjeduje Kimi.
Njegove najbolje reklame prema wtf1.
https://wtf1.com/post/8-best-kimi-raikkonen-adverts/
Njegova najbolja reklama, po meni (ovo je verzija broj 2).
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xoG860JmcMA[/youtube]

Njegove najbolje reklame prema wtf1.
https://wtf1.com/post/8-best-kimi-raikkonen-adverts/
Njegova najbolja reklama, po meni (ovo je verzija broj 2).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xoG860JmcMA[/youtube]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
OK...ovo je intervencija.
Drag mi je Kimi i mislim da je zanimljiv lik itd. i sve što ide...
Ali dragi Kimijevi hardcore fanovi...pobogu prestanite sa pizdarijama i idiotskim teorijama zavjere poput one da je Vettel imao jači vjetar u leđa u 3. sektoru, da je Kimi PUSTIO pole Vettelu za slušajte ovo...0.087...
Ili ono da je Kimi bio u prometu (a npr. danas Vettel u out lapu je imao Pereza ispred sebe i opet je osvojio pole) ili ona da je Ferrari dao više snage Vettelu...
Da baš je Ferrariju to u interesu...ekipa koja je smrtno ozbiljna i koja praktički mora osvojiti nešto ove godine...
Molim vas prestanite...stvarno je smiješno i tužno i ne vodi nigdje.
Hvala.
Drag mi je Kimi i mislim da je zanimljiv lik itd. i sve što ide...
Ali dragi Kimijevi hardcore fanovi...pobogu prestanite sa pizdarijama i idiotskim teorijama zavjere poput one da je Vettel imao jači vjetar u leđa u 3. sektoru, da je Kimi PUSTIO pole Vettelu za slušajte ovo...0.087...

Ili ono da je Kimi bio u prometu (a npr. danas Vettel u out lapu je imao Pereza ispred sebe i opet je osvojio pole) ili ona da je Ferrari dao više snage Vettelu...
Da baš je Ferrariju to u interesu...ekipa koja je smrtno ozbiljna i koja praktički mora osvojiti nešto ove godine...
Molim vas prestanite...stvarno je smiješno i tužno i ne vodi nigdje.
Hvala.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Kakva perkanje guzice Vettelu, čuo sam čak da su Kimiju stavili prošlogodišnje prednje krilo za zadnji brzi krug. Mislim stvarno užas, šok, nevjerica, sram ih bilo.... #kimiforpresident #kimitruepolesitter #treatthemequally
#svepetsamosarkazamsupersuodvoziliajmoseveselitip1ip2inadatisedasutratakzavršimonemojtebiticicijedajekimizaslužiopoleodvezaobizapoleamenajmosadsvinaklopuicugu

Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja bi i dalje uzeo Ricciarda bez razmišljanja...ujac je napisao/la: 14.04.2018., 21:32 Kimi neka samo nastavi ovako i nema idealnijeg vozaca za ferari i dogodine
Mlađi vozač, brz i dokazan...isto tako marketinški je odličan.
Kimi dosta ovisi o bolidu...njemu doslovno sve mora pasati da bi on pružio performanse...bolje da otiđe sa dobrim performansama nego da mu slijedeće sezone opet nešto ne paše pa da počne tonuti...ne bi bilo za nikoga dobro.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Slažem se. Bolje da otiđe kao gospon čovjek.Ferrari je napisao/la: 14.04.2018., 21:37Ja bi i dalje uzeo Ricciarda bez razmišljanja...ujac je napisao/la: 14.04.2018., 21:32 Kimi neka samo nastavi ovako i nema idealnijeg vozaca za ferari i dogodine
Mlađi vozač, brz i dokazan...isto tako marketinški je odličan.
Kimi dosta ovisi o bolidu...njemu doslovno sve mora pasati da bi on pružio performanse...bolje da otiđe sa dobrim performansama nego da mu slijedeće sezone opet nešto ne paše pa da počne tonuti...ne bi bilo za nikoga dobro.
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Idealni vozač? Šta bi to trebalo značiti, hm?ujac je napisao/la: 14.04.2018., 21:32 Kimi neka samo nastavi ovako i nema idealnijeg vozaca za ferari i dogodine
Vozački za "idealnog finca" i konstruk.za Ferrari?
Jel to to, ili se možda nisi "idealno" izrazio?
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
That ship has sailed.
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Nije, ipak je on gospon za razliku od drugih "eminentnijih" imena. Taj nema niti jedne mrlje u svojoj karijijeri pogotovo ne one kriminalne. Da nema politike u F1 odavno bi tvoj pulen završio u ropotarnici povjesti.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
Ja sam ovdje mislio na performanse gospona čovjeka, ti si očito mislio na njegov 'čist dosje'. U redu je oboje, nismo se razumjeli. Kada smo kod mrlja, kriminalne povijesti i politike, mogu samo reći da možda tu nešto ima s Alonsove strane, možda i ne. Nikad 100% ne možemo znati. U ropotarnici nitko ne bi završio, ali da nije bilo politike, malo duže hlađenje bi zaslužile i mnoge druge momčadi, šefovi i vozači, uključujući velike prvake koje sada neću imenovati, ali evo i sam Vettel kojeg sam neki dan spomenuo u jednom komentaru, najtrofejnije momčadi u povijesti Formule 1 koje sada također neću imenovati da se ne stvori nepotrebna diskusija, razne cijenjene tehničke direktore itd., ali to je sada jedna sasvim druga priča.
- Slavenowsky
- Formula 1
Kraljevi..

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Finci..... 

Sisu (fin.)