Mercedes
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Navodno je jedan od razloga zašto će Bottas doći u Mercedes taj sto će Paddy Lowe preci u Williams...
A to sto u Williamsu nemaju povjerenje u Werhleina govori zašto nema ni puno veća momčad od njih
A to sto u Williamsu nemaju povjerenje u Werhleina govori zašto nema ni puno veća momčad od njih

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Mislim da nije stvar u tome da Martini nema povjerenja u Wehrleina nego im se ne sviđa da im glavni promotori budu dva ''klinca''. Martini prvenstveno cilja na malo stariju klijentelu, nije to piće za opijanje po parkićima nego je ipak percipiran kao nešto malo profinjenije. Stoga ne priliči da ga promoviraju Wehrlein i Stroll koji čak niti ne smije legalno piti u nekim zemljama.
Kao moguća alternativa je naveden Sainz i navodno ga je Red Bull spreman pustit makar mi je teško u to povjerovati. Ali nada umire posljednja, ajmo Sainz
Kao moguća alternativa je naveden Sainz i navodno ga je Red Bull spreman pustit makar mi je teško u to povjerovati. Ali nada umire posljednja, ajmo Sainz

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Slažem se 100%, odlično si to napisao.
I stvarno je, zamisli promoviraš taj Martini, kad ono Stroll i Vehrlein zaštitna lica. Wtf.. Nek dovedu Buttona ako im ode Bottas, on će definitivno biti odličan promotor.
I stvarno je, zamisli promoviraš taj Martini, kad ono Stroll i Vehrlein zaštitna lica. Wtf.. Nek dovedu Buttona ako im ode Bottas, on će definitivno biti odličan promotor.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Slažem se za Buttona, on bi taman pasao za ono što Williams i Martini žele. No ako me sjećanje dobro služi, nije li Button odbio već ponuđeni ugovor od Williamsa ranije ove sezone? Također, po njegovu ponašanju pred kraj sezone mi se čini da se zasitio F1 i da se ne planira vratiti već 2017., možda eventualno 2018..
Što se tiče Sainza, sad tek vidim da se taj dio mog komentara može protumačiti na dva načina. Sainza se dovodi u vezu s Mercedesom ako Williams ne pusti Bottasa zbog Martinia, a ne u vezu s Williamsom kao alternativa za Wehrleina jer to nebi imalo smisla haha
Što se tiče Sainza, sad tek vidim da se taj dio mog komentara može protumačiti na dva načina. Sainza se dovodi u vezu s Mercedesom ako Williams ne pusti Bottasa zbog Martinia, a ne u vezu s Williamsom kao alternativa za Wehrleina jer to nebi imalo smisla haha
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Danas bi mogla biti službena izjava o 'drugom' vozaču (Bottasu). 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Hahahaha, odličan.senna66 je napisao/la:ha gle ili će bit Bottas, ili Finac iz Williamsa, ili vozač pod brojem 77. Svašta tu još može bit
Ipak su barem "trojica" još u igri.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KlwA8XyosSM[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Nom nom nom, sve smo bliže.. još tako malo!!! 

Sisu (fin.)
- Slavenowsky
- Formula 1
Koliko ja vidim frajer nesto usisava, ovo usisivac radio

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- reso20
- GP3
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ako nista bar se nos vidi koji fenomenalno izgleda.Dani je napisao/la:Ne znam sa vas ali ja tu niš ne vidim.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Michael Schumacher
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
Malo objašnjenja iz mercedesa glede motora :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zvivLc8UtIY[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zvivLc8UtIY[/youtube]