E s ovim se i ja slažemDalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42 ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014![]()

E s ovim se i ja slažemDalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42 ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014![]()
Odi gledat onda nes drugo... Ne kuzim vas kojima je f1 sve namjesteno, sve umjetno, sve dosadno.. a ipak gledate.Cale od Lewisa je napisao/la:Bas je odvartno to sa mercedesom kako su im sve od pocetka nastimali pare rade svoje
F12000 je napisao/la: 11.10.2020., 17:35E s ovim se i ja slažemDalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42 ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014![]()
![]()
To nije ni izbliza dobar primjer za pogodovanje Ferrariju. Da ne diskutiram o tome na ovoj temi, linkat ću temu "Povijest F1" u kojoj sam to opširnije objasnio -> LINK.Dani je napisao/la: 11.10.2020., 19:12
Malo smo zaboravni i licemjerni je li ( pri tome ne mislim na tebe već na sve koji stalnio nešto spočitavaju protivnicima ferrarija, a pogotovo mercedesu).
MSC je napisao/la: 11.10.2020., 23:00 Utrke F1 su rijetko kad drame. Ne treba tražiti smisao F1 u tome, a ni u želji da se Mercedesu srežu krila. Meni je trka bila dobra, pamtim bolje, znam za gore.
U jednu ruku mi je žao radi toga što je Lewis došao do 91 lako, a i zaustaviti se neće još neko vrijeme. No kako do toga uopće doći na način da nemaš najbolji bolid i momčad? Sve je to u redu i sve je to život.
Veselim se novim vremenima, novim youngsterima i onome što u F1 volim. Ni na svojoj ženi ne volite sve, uviđate njene mane, a opet ju podržavate i pratite kroz život kao i ona vas. To se zove ljubav, a nastaje kad prodje zaljubljenost, kada nešto ili nekoga voliš zbog toga kakav je, znaš za vrline, prihvaćaš mane. Takva je i F1. Bilo tu 10 Lewisa ili jedan. Imao Mercedes sekundu prednosti ili 5.
F1 nikad nije bila savršena, uvijek je bila najbolji sport na kotačima. I to je usprkos svemu i danas.
Veliki je rekord danas pao i veliko je pitanje kada ćemo opet čekati da netko okrene 91, a onda i onoliko koliko će odraditi Lewis do kraja karijere. Ali doći će i taj netko, rekordi su tu da se ruše.
Čestitke Lewis, keep fighting Michael.
Ovo je definitivno istina.Multi 21 je napisao/la: 11.10.2020., 18:50 Pokušavala je FIA zaustaviti Mercedes, samo je Mercedes u svakoj situaciji bio najpametniji.
Na ovom pressu se govorilo i o zabrani legure berilija koja je zestoko pogodila McLarenDani je napisao/la: 11.10.2020., 19:12F12000 je napisao/la: 11.10.2020., 17:35E s ovim se i ja slažemDalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42 ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014![]()
![]()
Malo smo zaboravni i licemjerni je li ( pri tome ne mislim na tebe već na sve koji stalnio nešto spočitavaju protivnicima ferrarija, a pogotovo mercedesu).
Skoro sam zaboravio. Što je na kraju pravilo? Nešto je Brundle rekao da je ono bilo legalno, ali meni i dalje nije jasno zašto. Zar nije Kimi dobio neku kaznu za identičnu stvar prošle godine?Har Kl je napisao/la: 12.10.2020., 20:39
Ali eto drago mi je da i ti u nekim slučajevima si pobornik da se pravilnik provodi bez obzira o čemu se radi.
Danas nema propitivanja nedostatka istrage za Vettelov "jump" start.