F1 Vijesti
- luka vz
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Ne znam da li je netko već objavio ali..
Dobra vijest za VN SAD-a!
Ecclestone je rekao kako je apsolutno siguran kako će se održati VN SAD-a ove godine.
Event u Austinu izlistan je na planiranom kalendaru za 2016. zbog financijskih poteškoća.
Staza će primiti čak 20% manje od države - oko 6 mil dolara- kao rezultat manjeg broja gledatelja koji su došli na spektakl prošle godine.
Glavni razlog manjeg broja je tropska oluja..
Novac od države ovisi o broju ljudi koju su došli gledati utrku - iako je glavni uzrok kiša - svejedno će organizatori dobiti manje novca.
Ali, očito Bernie ima sluha u ovom slučaju.
Dobra vijest za VN SAD-a!
Ecclestone je rekao kako je apsolutno siguran kako će se održati VN SAD-a ove godine.
Event u Austinu izlistan je na planiranom kalendaru za 2016. zbog financijskih poteškoća.
Staza će primiti čak 20% manje od države - oko 6 mil dolara- kao rezultat manjeg broja gledatelja koji su došli na spektakl prošle godine.
Glavni razlog manjeg broja je tropska oluja..
Novac od države ovisi o broju ljudi koju su došli gledati utrku - iako je glavni uzrok kiša - svejedno će organizatori dobiti manje novca.
Ali, očito Bernie ima sluha u ovom slučaju.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
bernie je milosrdan. budi kao bernie.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
da ne otvaram temu pod 'vozači i timovi' , dobar tekst o guiterrezu.
http://www.racer.com/more/viewpoints/it ... s?showall=
http://www.racer.com/more/viewpoints/it ... s?showall=
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Danas je sastanak
http://www.motorsport.com/f1/news/f1-br ... ng-670305/
http://www.motorsport.com/f1/news/f1-br ... ng-670305/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sapunica se nastavlja - još jedan sastanak
http://www.autosport.com/news/report.php/id/122644
http://www.autosport.com/news/report.php/id/122644
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Maldonado confirms he won't be on the grid in 2016
Ruku na srce nije ni zaslužio ali opet

F1 neće biti zanimljiva ko i prije
Ruku na srce nije ni zaslužio ali opet

F1 neće biti zanimljiva ko i prije

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Pa recimo da je Lotus zadnje dve sezone opstao velikim delom zahvaljujuci i Maldonadu odnosno PDVSA .E sad kad je malo zapelo i kad vise novci nisu toliko potrebni Renaultu dobi on nogu u du.e.E to je danasnji biznis bez emocija.
Licno mislim da bi sa Maldonadom u Wilijamsu billo mnogo interesantnije to bi bile trke ,mnogi bi dvapu razmislili kad su u duelu sa njim
Licno mislim da bi sa Maldonadom u Wilijamsu billo mnogo interesantnije to bi bile trke ,mnogi bi dvapu razmislili kad su u duelu sa njim
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakve emocije kada je čovjek porazbijao dijelova za više para nego što PDVSA daje parafap je napisao/la:Pa recimo da je Lotus zadnje dve sezone opstao velikim delom zahvaljujuci i Maldonadu odnosno PDVSA .E sad kad je malo zapelo i kad vise novci nisu toliko potrebni Renaultu dobi on nogu u du.e.E to je danasnji biznis bez emocija.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
http://www.motorsport.com/indycar/news/ ... si-670959/
kvalitetno natjecanje, vrhunska ekipa, nek pokaže koliko vrijedi.
kvalitetno natjecanje, vrhunska ekipa, nek pokaže koliko vrijedi.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
A navijaš za jednogdmw je napisao/la:Ne znam kako vi ali ja ne volim 'pay-drivere'.

Šteta za Maldonada. Ovaj Magnusen će biti još jedan konzervativac u nizu.
Drago mi je da se barem Gutierrez vraća. Mnogi su i u vezi njega pesimisti. Ne znam zašto. Momak ima potencijala. A ja nisam jedini koji to vidi. Čitao sam jedan vrlo pozitivan članak o njemu. Još nakon što se isprakso u Ferrarijevom simulatoru. Ima da razbije Grosjeana

A čudno mi da je Maldonado odmah objavio da neće biti u F1 naredne sezone. Znači da neće ni konkuristati za mjesto u Manoru. Izgleda da je PDVSA ponestalo para.
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Kako nije pa jel ga placaju 35 miliona da vozidmw je napisao/la:Alonso? Alonso nije 'pay-driver'.senja je napisao/la:A navijaš za jednogdmw je napisao/la:Ne znam kako vi ali ja ne volim 'pay-drivere'.![]()

Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Neznam kako sad ali u Ferrariju, za njegovo misto je plaća Santander, a ne Ferrari kako bi se očekivalo tako da je bija punokrvni pay driver. Čini mi se da sam negdi pročita kad je potpisiva ugovor za McL da ga plaća Honda ali nisam siguran.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Da, Honda plaća Alonsa. Za ostalo vas molim da se premjestite u temu F1 chitchat.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart