Vettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2019., 17:06
Leclerc je oborio rekord najmlađeg vozača na PP!
Što Verstappen nikad nije, nit' će!
Nije, Vettel drži i dalje.
A jee, izvinjavam se na dezinformaciji, moja greška
Vettel još uvijek ima tu čast Ali Leclerc je opet uspio to prije već Max
Ma naravno, sjećam se još prije dvije godine kad sam po forumima fanboy-ao: "Max je odličan ali postoji jedan malac u F2 koji mu dolazi pomrsiti račune".
reso20 je napisao/la: 30.03.2019., 17:25
Sjetite se kako je Leclerc pokorio Bahrein u GP2. Njegova najbolja utrka definitivno. To ocekujem sutra da i pokaze.
Yes, pole position. Prosto neverovatno da posle Australije Ferrari zauzme prvi red. Smatram da Australija nije smela da se desi. Moralo je to mnogo bolje ali je pozitivno da su svi ostali hladne glave i problem otklonili, za sad. Iako mi je Kimi jedan od drazih vozača upravo ove kvale pokazuju da je dobro da su ga zamenili. Vettel zbog guma ili bilo čega drugog jedva je bio ispred Merca. Ok bio bi na pole positionu ali bi bio sam jer bi Kimi bio sigurno 4 ili 5. Sutra se osvajaju bodovi. Nadam se istom broju koji je Mercedes osvojio u Australiji. Pozzz
F12000 je napisao/la: 30.03.2019., 17:09
Nije, Vettel drži i dalje.
A jee, izvinjavam se na dezinformaciji, moja greška
Vettel još uvijek ima tu čast Ali Leclerc je opet uspio to prije već Max
@Frantic, molim provjeru
Provjereno, vidi prethodnu stranicu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Uzjebali ste jadan forum zadnja 2 tjedna, a samo ste me trebali poslušati što vam govorim gospodo draga.
I btw na moje iznenađenje nakon što je osvojio svoj prvi PP u F1 i to u Ferrariju malac je ostao hladne glave kao da je to samo još jedan u nizu. Njegov PP mislim da nije bio ništa posebno, ali u drugoj utrci mali pokazuje da u njemu čući killer instinkt i ako ostane ovakav kakav je i samo se iz utrke u utrku izbrusi bit će znojnih pazuha. Pazite što vam kažem.
Zadnja izmjena: Iceman, dana/u 30.03.2019., 17:45, ukupno mijenjano 1 put.