Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
gdje si kupio kartu?

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: CL16 & OP81
Mislim da je naručena odavdje:
https://tickets.monzanet.it/en/4661-monza/

✅ Monza 2018
✅ Spielberg 2019
✅ Interlagos 2024

dzaHo
Karting
Karting
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Ferrari
diegos je napisao/la: 18.05.2018., 13:59 Mislim da je naručena odavdje:
https://tickets.monzanet.it/en/4661-monza/
Pa jesi li ti narucio kartu ili neko drugi ? Na ovoj stranici pise da nakon narudzbe dobijas link sa kojeg skidas kartu.
http://prntscr.com/jji48f

Kontaktiraj stranicu i javi im za problem.
He Who Dares, Wins !

diegos
Karting
Karting
dzaHo je napisao/la: 18.05.2018., 14:07 Pa jesi li ti narucio kartu ili neko drugi ? Na ovoj stranici pise da nakon narudzbe dobijas link sa kojeg skidas kartu.
http://prntscr.com/jji48f

Kontaktiraj stranicu i javi im za problem.
Tako je, dobro piše. Netko drugi je naručio, a ja imam pristup accountu s kojeg treba preuzeti kartu. I taj file kojeg preuzmem je problematičan...

Da, morat ću ih kontaktirati obavezno ;)

✅ Monza 2018
✅ Spielberg 2019
✅ Interlagos 2024

drummervk
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Fernando Alonso
Pozdrav svima :)

Zanima me jel netko možda išao busom do staze u Mađarskoj? Kakva je povezanost s gradom i jel vas ostavi bus na nekom pristojnom mjestu kod staze ili negdje daleko?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
misliš na besplatne busove iz budimpešte do staze?
ne sjećam se baš najbolje, ali mislim da moraš pješačit nekih 10-15 minuta, što nije strašno.
strašna je gužva kad se isključite s autoceste. u tom je trenutku bolje da vas što prije iskrca pa da nastavite pješke.
''FREE OF CHARGE BUS TRANSFER
(27–29 JULY 2018)
Hungaroring Sport Plc provides all passengers bearing a valid
Formula 1 ticket with the following bus services, free of charge:
Budapest, Árpád bridge, Bus Station – Mogyoród center
Mogyoród center – Budapest, Árpád bridge, Bus Station
Mogyoród, Local railway station (HÉV) – Mogyoród center
Mogyoród center – Mogyoród, Local railway station (HÉV)
FOR THE TIMETABLE PLEASE VISIT THE WEBSITE
WWW.HUNGARORING.HU IN JULY.
''
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

jurebandic
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Pregledao sve postove, pročitao sve putopise, i počeli planirati put, jos samo da nekako sredimo da upoznamo vozača bilo kojeg, hvala za putopise!!

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Je li bolje odabrati opciju da se pokupe karte na stazi ili da dodju na adresu? Je li se puno ceka na stazi za preuzimanje karata?
Cini mi se da gptickets nema tu opciju. Izgleda da samo salju na adresu.

Ako netko zna vise neka napise... Hvala!
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

dzaHo
Karting
Karting
S nama već: 7 god 8 mj
josip123 je napisao/la: 12.06.2018., 00:01 Je li bolje odabrati opciju da se pokupe karte na stazi ili da dodju na adresu? Je li se puno ceka na stazi za preuzimanje karata?
Cini mi se da gptickets nema tu opciju. Izgleda da samo salju na adresu.

Ako netko zna vise neka napise... Hvala!
Da ti dodju na adresu :). Bar sam ja tu opciju odabrao kada sam narucivao karte za Madjarsku.
Dodju karte do 15ak dana prije utrke.
He Who Dares, Wins !

KERS
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Mclaren
Aj da se i ja malo pohvalim, ove godine idem po peti put u zivotu na utrku (2 put u Austriju) ali u malo drugacijem aranzmanu i malo brojnijoj ekipi, nas 6 u kamperu..Bog zna ocemo li viditi staze i utrke :mrgreen: :mrgreen: :rofl: :rofl:
HIGH VOLTAGE!! :afro:

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
sretno, i uživajte. i naravno, putopis.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
KERS je napisao/la:Aj da se i ja malo pohvalim, ove godine idem po peti put u zivotu na utrku (2 put u Austriju) ali u malo drugacijem aranzmanu i malo brojnijoj ekipi, nas 6 u kamperu..Bog zna ocemo li viditi staze i utrke :mrgreen: :mrgreen: :rofl: :rofl:
sretno i uzivajte!
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
KERS je napisao/la: 12.06.2018., 14:38 Aj da se i ja malo pohvalim, ove godine idem po peti put u zivotu na utrku (2 put u Austriju) ali u malo drugacijem aranzmanu i malo brojnijoj ekipi, nas 6 u kamperu..Bog zna ocemo li viditi staze i utrke :mrgreen: :mrgreen: :rofl: :rofl:
treba to preživit! :pivo: :party:

a što se tiče gornjeg pitanja 'dostava ili preuzimanje karte'...
hm., ja platim dostavu jer mi je onda potencijalno lakše prodat kartu ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi*. a npr. za austriju 2014. su karte bile za svaki dan posebeno, pa sam stigao pokloniti karte za petak jednom fanu na gp1 jer smo tek stizali u subotu.
a ako se odlučite jako kasno za kupovinu online, bude vam samo opcija preuzimanja, jer je prekasno za slanje pošiljke.
*srećom, još se nikad ništa nije dogodilo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
zekohonda je napisao/la: 12.06.2018., 15:36
KERS je napisao/la: 12.06.2018., 14:38 Aj da se i ja malo pohvalim, ove godine idem po peti put u zivotu na utrku (2 put u Austriju) ali u malo drugacijem aranzmanu i malo brojnijoj ekipi, nas 6 u kamperu..Bog zna ocemo li viditi staze i utrke :mrgreen: :mrgreen: :rofl: :rofl:
treba to preživit! :pivo: :party:

a što se tiče gornjeg pitanja 'dostava ili preuzimanje karte'...
hm., ja platim dostavu jer mi je onda potencijalno lakše prodat kartu ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi*. a npr. za austriju 2014. su karte bile za svaki dan posebeno, pa sam stigao pokloniti karte za petak jednom fanu na gp1 jer smo tek stizali u subotu.
a ako se odlučite jako kasno za kupovinu online, bude vam samo opcija preuzimanja, jer je prekasno za slanje pošiljke.
*srećom, još se nikad ništa nije dogodilo.
I ja mislim da je sad kasno za slanje pošiljke... Jer idem u Austriju na utrku, a nisam ranije kupovao karte jer nisam bas bio 100% siguran ocu li ici.
A zanima me jel dugo traje preuzimanje, bude li guzve. I je li samo jedan stand i gdje bude inace ili ih ima vise oko staze na kojima mogu preuzeti?
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
meni nema smisla kupovat sad kartu on-line , svi earlybird popusti su prošli.

blackwawk je 2015. objavio prvi f1 putopis, upravo iz austrije, citiram:
''Kako su nas isprepadali (Marko khmmmm) da ćemo morati čekati satima u redu za ulaznice ukoliko dođemo prekasno. Plan je bio doći na stazu oko 8:30, ali smo zbog vraćanja iz pravca Ljubljane na stazu stigli sat i pol kasnije već iznenrvirani gužvom i strahom da nas čeka još i veća gužva na samoj stazi. Nakon hodanja dva kilometra od parkinga, za koje vrijeme smo slušali zvukove GP3 bolida i čupali kosu jer ćemo upasti u gužvu, na naše iznenađenje u redu za preuzimanje karata je bio samo jedan jedini čovjek! Marko pojma nemaš!''

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Sretno Kers.. i javi što se promijenilo naspram prošlog puta. :thumbs:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Katarinaa
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Pozdrav, planiram ove godine na vn italije. Samo nedilja. GA karta. Ovo mi je prvi odlazak na utrku pa imam par pitanja pa ako me iskusni mogu uputit ;)
Gdje je najbolje za stat s ga kartom? Ponudeno je Curva Biassono, Lesmo, Curva del Serraglio i Parabolica.
Isto tako gdje su ta vrata koja nam otvore kad bude podium? Kakve su sanse da se uspijem spusti dole na stazu?
Putujemo autom iz splita.. znan cijene autoputa kroz hr.. koliko je okvirno autoput u italiji od istre?
Karte mislimo kupovat u zadnji sekund... je li sigurno da se karte mogu kupit na licu mjesta i jel tad veca cijena ili ako bi kupila online koliko prije utrke to treba obavit? Jel se mogu online kupit pa preuzet na stazi?
Isto tako kako je najbolje do staze. Ako idemo svojim autom jer ga imamo gdje ostavit a da ne placamo nenormalno skup parking? Koje su u tom slucaju druge opcije za doc do staze?
Navijacki rekviziti su pretpostavljan oko staze skupi pa jel ima preporuka gdje se moze jeftinije nabavit? Ferrari majica ili kapa tako nesto...
Isto tako sam negdje procitala da ima ferrarijev muzej.. di sta kako jel se isplati otic?
Kad triba doc u nedilju na stazu da se u miru smjestimo i da nam ne bude sve na prisu pod stresom?
I jos ovako ako tko ima svojih savjeta da podjeli.
Pokusavam skupit sta vise informacija da se bolje organiziramo da bude sto manje stresa i samo uzivanje :)
Hvalaa

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pozdrav :)
Dosta pitanja, ali eto potruditi ću se odgovoriti najbolje što mogu.
Prošle godine sam bio u Monzi pa eto ipak nešto znam. Doduše bio sam na tribini, ali nmvz. Isto tako sam iz Splita.

Što se tiče GA pozicije ja bi izabrao Parabolicu jer će te tamo biti najbliže startno ciljnoj ravnici kao i izlasku na kraju utrke (preporuka da se uputite ranije na vrata gdje puštaju na stazu) jer biti će dosta ljudi.
Cijene autoputa iz Splita do Istre je oko 200 do 250 kn? Otprilike će slično biti kroz Italiju jer se cestarina na dosta mjesta ne plaća no onaj dio koji se plaća izađe slično kao i u nas. Kroz Sloveniju ništa ne plaćaš jer se voziš državnom cestom.
Preporučam Google navigaciju koju vjerojatno imate na mobitelu...poslužila je jako dobro.

Što se tiče kupovine karte ja bi preporučio da je kupiš preko neta na http://www.mygpticket.com/f1/eng/race/m ... icket_list ili na https://www.gpticketshop.com/en/f1/ital ... ckets.html
Na prvom linku sam ja naručio i karta mi je došla na adresu 2 tjedna prije utrke. Čist račun duga ljubav :)

https://f1destinations.com/category/ita ... vel-guide/
Na ovom linku ćeš pronaći dosta informacija o parkingu i ostatku...meni je to dosta pomoglo.

U Nedjelju dođite negdje oko 11 na stazu...jer dok uđete biti će sigurno podne, a i GA pozicije treba uhvatiti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
moj ti je savjet da ne kupuješ kartu preko neta kad su svi popusti prošli. ga karata uvijek ima. a možda i šverceri što ponude.
najbliža vrata za izletit d o podija su iza bokseva. budi tamo 5-10 minuta prije kraja utrke.
uz linkove koji je ferrari postavio predlažem i da pogledaš službeni sajt utrke: https://www.monzanet.it/ i mo j kratki putopis http://www.dance.hr/putopisi/1590-monza-report.html .
za parking ne znam, ja sam išao besplatnim vlakom iz milana na stazu.
suvenira će bit, pa sad....koliko para toliko muzike. uglavnom jeftinija je roba od prošlih godina i ona sa neslužbenih štandova.
forumaš firemarshall je bio masu puta u monzi, njega kontaktiraj, on sve zna. :P

diegos
Karting
Karting
Evo da javim nakon onog problemčića s kartom (.pdf) koju nisam mogao otvoriti, poslali su mi novi file vrlo korektno, sad napokon imam kartu :)
Katarinaa je napisao/la: 21.06.2018., 15:05 Pozdrav, planiram ove godine na vn italije. Samo nedilja. GA karta. Ovo mi je prvi odlazak na utrku pa imam par pitanja pa ako me iskusni mogu uputit ;)
...
@Katarinaaa
Idem također na VN Italije i zanimaju me iste informacije kao i tebe. Isto idem autom i to mi je prva utrka. Kolege su vec dali neke linkove. Vidio sam da ima nekoliko parkinga s kojih voze busevi do staze.
Ako izbjegnes autocestu u Slo onda ne trebas vinjetu, a u Italiji placas od Trsta do Monze. Do Bergama je 26.60EUR, pretpostavljam oko 30-32 do Monze. Googlaj Autostrade Italia :)
Imam GA kartu, bit cu cijeli vikend tamo i planiram istrazit i nac neko dobro mjesto :)

P.S. pisem s moba pa toliko za sad :)

✅ Monza 2018
✅ Spielberg 2019
✅ Interlagos 2024
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡