VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Dani je napisao/la: 15.07.2017., 16:41
CrashOverride je napisao/la: 15.07.2017., 16:22
Dani je napisao/la: 15.07.2017., 16:04 Haha kojie vi licemjeri. Evo ferrari vam je stavio video. Koliko moras bit zadojen mrznjom da velis kako je ono blokiranje. Trolate citavo vrijeme i onda još druge navucete na trolanje.
Smatram da si pretjerao..
Jesam i barem priznam. Međutim rekao sam istinu, a ti si se očito pronašao u prozvanoj ekipi. I u pravu si. Trolas vec nekoliko komentara umjesto da se okrenes utrci.
Ono definitivno nije bilo cisto.. Ali ipak, Mercedes vs. Haas..
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ferrari je napisao/la: 15.07.2017., 16:36 Drugi kut incidenta izmedu Hamiltona i Grosjeana

Ha jbg... samo Grosjean zna da li ga je Hamiltonov pužev hod omeo ili nije... :trep:
Ali ono što je 100% sigurno je to da je umjesto Hamiltona bio Ericsson ili Palmer, pobrali bi kaznu.

Što se tiče zaostatka prvenstveno Vettela za Hamiltonom. Na stranu Vettelov neobjašnjivo loš krug, prvo što bih rekao je Silverstone, UK = Hamilton, motiv na najjače. Pritisak je prvenstveno na njemu ovaj vikend.
Drugo poznati hammer time. Hamiltona smatram vjerojatno najbržim vozače u jednom krugu na gridu.
Treće moja slobodna procjena je da je Vettel mogao barem 0.4-0.5 sec biti brži. Ovaj Ferrari nije pole position Ferrari, ali sigurno je bolji od ovih 0.7 sec zaostatka. Kada se sve zbroji i oduzme, 0.1-0-2 zaostatka je do bolida, 0.1-0.2 je do Hamiltona. Eto.... :chill:

Za sutra go go Vettel. Odmah na startu skinuti Kimija i neka krene "kaos". :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Iceman
Ja isto smatram da je covjek najbrzi u jednom krugu
Fino Alla Fine

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Ja mislim da je to do pripremljenosti bolida. Mercedes dođe odmah u petak praktički spreman. Ljudi se do kvalifikacija dobro nakruže, i znaju svaku krivinu kako će proći. Dok se Ferrari obično muči do subote sa postavkama. Onda moraju i više rizikovati da bi bili bliže Mercedesu. Pa često dođe i do preforsiranja.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
S obzirom za što je Vandoorne dobio kaznu u Austriji (prolazak kroz bokseve zbog nepoštivanja plave zastave) ovakva odluka FIA-e je nevjerojatna.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Svaka čast na krugu, ali trebali su dobiti nekakvu kaznu. Nije zaslužio da mu uzmu pole jer nije on kriv, ali da je situacija bila obrnuta Grosjean bi 99,9% dobio kaznu. Jbg.
Da nije bio kriv istraga nebi ni bila otvorena.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 15.07.2017., 17:23 Svaka čast na krugu, ali trebali su dobiti nekakvu kaznu. Nije zaslužio da mu uzmu pole jer nije on kriv, ali da je situacija bila obrnuta Grosjean bi 99,9% dobio kaznu. Jbg.
A dobro ovo nije istina što sam boldao.
Ako si pod istragom ne znači da si nužno kriv...
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ja se slažem s Laudom samo oko toga da je Lewis nepobjediv kada se apsolutno sve posloži. Onda je najbrži vozač u jednom krugu, inače mislim da nije, odnosno sigurno po tom pitanju nije klasa Senne i Schumachera iz najboljih dana. Gubio je Lewis kvale i od Rosberga, a i od Bottasa da bi se samo tako moglo reći da je najbolji u jednom krugu. Danas je definitivno bio najbrži i zaslužio pole. Ova druga snimka blokiranja je jasna sama po sebi i ne treba komentirati to više. Nisu mu suci htjeli oduzeti pole u Britaniji nakon takvog kruga i to je to. Nadam se da će navijači u budučnosti cijeniti ovaj poklon.

Utrka je sutra i vjerujem da Ferrari ima šansu, što na stazi, što taktički.
"What a little star." May 26, 2012.

f1zd

Ferrari je napisao/la:
f1zd je napisao/la: 15.07.2017., 17:23 Svaka čast na krugu, ali trebali su dobiti nekakvu kaznu. Nije zaslužio da mu uzmu pole jer nije on kriv, ali da je situacija bila obrnuta Grosjean bi 99,9% dobio kaznu. Jbg.
A dobro ovo nije istina što sam boldao.
Ako si pod istragom ne znači da si nužno kriv...
U zadnje vrijeme to prakticiraju..
To nije neka komplicirana situacija.. Ili jesi kriv ili nisi, nema nekog mudrovanja oko toga.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Postoji li mogucnost za kisu sutra i kolika je? Ili su najave za iskljucivo suhu utrku?9

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
zelot je napisao/la: 15.07.2017., 17:32 Postoji li mogucnost za kisu sutra i kolika je? Ili su najave za iskljucivo suhu utrku?9
Uvijek postoji mogućnost za kišu u Silverstoneu :mrgreen: Ovo je prognoza s Accuweathera:

slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
slika slika

f1zd
Baš me zanima kako će start proteći...Ne smije se ponovit Kina kad je Kimi Vettela zadržao 10s..
Kakve su strategiju, dva ulaska?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Imam osjecaj da ce sutra Kimi jebeno startat nesto poput Bottasa prosli vikend :cheer:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Grosjean: "So if next time I have to get with my front wing into his rear diffuser to show that I have been impeded…

hm hm hahahaha
Da mi je vidjeti part 2 :P :prcnjau:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
:kokice:

slika
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 15.07.2017., 18:07
Grosjean: "So if next time I have to get with my front wing into his rear diffuser to show that I have been impeded…

hm hm hahahaha
Da mi je vidjeti part 2 :P :prcnjau:
Hehe.. Onda postoji sansa da dobije kaznu :cool:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ako sutra kojim slucajem sutra Seb pobijedi a Hamsta odustane poklanjam portalu 100€
Fino Alla Fine

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Dobio bi doživotni ban iz F1 za ugrožavanje endemske vrste (crnca) u F1...

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Vidim da su svi zaboravili kako Vettel u Bakuu nije diskvalificiran zbog identinčnog razloga (suci se nisu htjeli pretjerano miješati u borbu za naslov).
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡