ROC - Race of Champions
WEC, WRC, Indy...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Britanci prošli dalje, ali nije mi jasno zašto. Prošlu utrku nisu pikali?
Evo komentator se ispravlja, Finci su prošli dalje...
Evo komentator se ispravlja, Finci su prošli dalje...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Seb sad mora pobjediti...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Treba mu samo pobjeda, 2:1 je sad za Njemacku.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jebiga Seb, Mick je čupao sve dosad, a on tri izgubi 

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Seb
Pogriješio sam. Samo je trebao pobijediti, jer bi imali više pobjeda i vrijeme nebi bilo važno. Ali nije pobijedio...
Mick je bio odličan.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mislim da bi Mick mogao sutra komotno do polufinala, ako mu se neko od ovih top rally vozača ne nađe prije na putu.
- Pastor
- Formula 1
Tek se sad vidjelo koliko se može ovdje voziti sa ovim autima, kad su relijaši krenuli...
Imaju nepoštenu prednost ovdje, može se komotno reći. Mislim da ni Bottas ovdje nebi bio loš da je vozio. S obzirom da je Finac, a i vozio je Rally prošle godine, čini mi se.
Jučer Vettel reče da nikad nije vozio u ovakvim uslovima, dok Mick kaže da jest 2014, a i to je davno bilo. A tad je još dijete bio... Teško je za nekoga u godinama da se privikne na nešto što nikad nije vozio.
A mislim da su na ROC-u relijaši uvijek imali prednost. Čak i na asfaltu, jer je izbor auta uvijek bio kakav njima najviše odgovara.
Imaju nepoštenu prednost ovdje, može se komotno reći. Mislim da ni Bottas ovdje nebi bio loš da je vozio. S obzirom da je Finac, a i vozio je Rally prošle godine, čini mi se.
Jučer Vettel reče da nikad nije vozio u ovakvim uslovima, dok Mick kaže da jest 2014, a i to je davno bilo. A tad je još dijete bio... Teško je za nekoga u godinama da se privikne na nešto što nikad nije vozio.
A mislim da su na ROC-u relijaši uvijek imali prednost. Čak i na asfaltu, jer je izbor auta uvijek bio kakav njima najviše odgovara.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Bas hocu komentirati, da je Solberg sad 7sec brže vozio od Seba u prvom pokušaju, a od Micka 5sec. U ovom električnom autu...
-
Kaiser
- Karting
- Navija za: Ferrari
Mislim da je ždrijeb s jedne strane rally vozači, a s druge ostaliVettel-Ferrari je napisao/la: 05.02.2022., 13:15 Mislim da bi Mick mogao sutra komotno do polufinala, ako mu se neko od ovih top rally vozača ne nađe prije na putu.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Norveška pobjeei, očekivano.
Dobro Amerikanci na kraju prođoše i ne izgubiše sve u finalu
Dobro Amerikanci na kraju prođoše i ne izgubiše sve u finalu

- Pastor
- Formula 1
Ovaj Porsche je bio najgori za voziti, i jedini auto u kojem se rally vozači nisu isticali. Trebali su dati još jednu utrku u finalu sa Porscheom, da bude malo neizvjesnije.
Johnson je imao čini mi se najbolje vrijeme u Porscheu. Većina je bila oko 1,12, a on je vozio 1,10.
Johnson je imao čini mi se najbolje vrijeme u Porscheu. Većina je bila oko 1,12, a on je vozio 1,10.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Evo: https://www.raceofchampions.tv/
Ne mogu naći danas Vimeo stream.
Ali izgleda mi i ovaj slične kvalitete...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Evo i ždrijeb za danas:
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mick sad vozi...