Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Dost dobar start Seba :klanjam:

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Pure silence from Vettel after race

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ovo što radi Ferrari je definicija ludila.
Neka si oni misle da su genijalci i vrhunski stratezi. Da im je ovogodišnji Mercedes hladno bi imali danas P6 i P7.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
slikaslika

Wehrlein94
GP3
GP3
Seb prkosi kao da je malo dijete.
Pa ako više nečeš vozit za Ferrari,daj lagano prošetaj momak.
Potratio si pobjedničku sezonu 2018. kad si sam kriv što nisi uzeo titulu, a sad se on nešto inati i prkosi pa neće odgovorit na team radio.
Valjda trebaju pitat,Seb,please respond,please .
A Leclerc ga šamara , a ne mogu pristojnije napisati šta mu Charles radi .
Pusti sve,odi , nek Giovinazzi uskoči u Ferrari još ove sezone

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ko je god stručan pogledao onboard snimku sa njegovog i Leclercovog bolida, zna da to nisu isti bolidi, osim naizgled. Možete govoriti koliko hoćete da ga pravdamo, i da smišljamo teorije zavjere. Ali su to samo činjenice. Nije niko izmislio da su mu na prvom vikendu u sva 3 treninga rastavljali bolid. Ili da mu ovaj vikend nije otišao motor. Ako su isti bolidi zašto se priča o promjeni šasije. A s obzirom na stanje, po sve većoj nezadovoljstvu Vettela, i reakcijama onog glavnog klauna, ne bih rekao da će išta uraditi da to riješe...
Neki govore kako je i prošle godine zaostajao puno za Leclercom na ovoj stazi. A i prošle godine, poslije Kanade imao je na nekih 5, 6 utrka za redom neke kvarove u kvalifikacijama. Zbog toga je i izgubio duel u kvalifikacijama. Pa sve i da je ovaj vikend sve bilo u redu do onog crkavanja motora, imali su iste postavke kao prošli vikend. Tako da je logično da će Leclerc imati bolja vremena, jer mu je i prošli vikend protekao bez problema.
Ili da mu ne odgovara staza. Prije par godina je obavio prestizanje nad Bottasom gdje bi se rijetki usudili, a sada u tim istim krivinama ide kao da će aktivirati "Attack Mode". To je sigurno do njega...

Što se tiče utrke, bolid je nevozljiv. Kada sa njim ne smije pritisnuti da se nebi okrenuo. I to sam siguran da nije do njega. Ali bolid je takav kakav je, i desila se ta greška. I šta sad? Zašto neki pričaju o toj grešci kada se kaže da je imao usranu strategiju? Kakve to veze ima jedno sa drugim? Ono, pogriješio si, sad ćemo te i mi dodatno zajebat. :facepalm:
slika
11 krugova na novom hardu, a 20 na korištenom mediumu, Koja logika stoji iza ovoga da mi je znati? Ovo je bila kriminalna strategija. Zašto nije odmah na startu dobio ovaj novi hard? I zašto nije išao na jedno zaustavljanje? Pa kad vidiš gdje je Albon završio, tu bi negdje bio i Vettel sa jednim zaustavljanjem, čak i sa tom greškom na početku. A bez te greške, mogao je vjerovatno i ispred Leclerca, jer bi imao svježije gume na kraju.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
a sada u tim istim krivinama ide kao da će aktivirati "Attack Mode".
Joj kako si me dobro nasmijao :rofl: :rofl: :klanjam: :pivo:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
@Pastore promašio si portal, ovdje ne raspravljamo o NLO-ima i prirodnim anomalijama.

Leclerc i Vettel ne voze iste bolide jer preferiraju različite setupe, shodno svojim stilovima vožnje. Istini za volju koncept Ferrarijeva bolida od prošlih nekoliko sezona ne odgovora Vettelu.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ko mi kaže, jedan klasični fanboj...

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Wehrlein94 je napisao/la: 10.08.2020., 06:25 Seb prkosi kao da je malo dijete.
Potratio si pobjedničku sezonu 2018. kad si sam kriv što nisi uzeo titulu, a sad se on nešto inati i prkosi pa neće odgovorit na team radio.
Ponovit ću, mislim da 2018. Ferrari nije bio najbrzi vec je Vettel riskirao 100 posto i izvlacio 100 posto do Njemacke. A kad riskiras 100 posto negdje ce se greska vec dogodit
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj

Radije bih gledao Vettela kako se okreće u krug, nego Giovinazzi-a...

Uostalom gdje njega izvuče 🤦‍♂️
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 10.08.2020., 21:49 @Pastore promašio si portal, ovdje ne raspravljamo o NLO-ima i prirodnim anomalijama.

Leclerc i Vettel ne voze iste bolide jer preferiraju različite setupe, shodno svojim stilovima vožnje. Istini za volju koncept Ferrarijeva bolida od prošlih nekoliko sezona ne odgovora Vettelu.
Ne znam ovo za setup. Mislim da je prošli tjedan (na prvoj utrci u Britaniji) rekao da "na papiru" imaju više-manje jednake setupove bolida. Možda sitnica tu i tamo, ali kaže da su više-manje isti setupovi kod njega i Leclerca.

A sad...ko će ga znati. Ja primjerice kad gledam Sebov onboard i Leclercov, meni najviše upada u oči PUNO BOLJI prednji kraj i responzivnost prednjeg kraja kod Leclerca. Kao da hvata više gripa njegov prednji kraj od Sebovog.

Stavit ću video pa ćeš vidjeti razliku. Nije da vučem neke zavjere već samo gledam i ono...vidim dosta veliku razliku u prednjem kraju tj. grip u početnoj fazi.
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ja bi prije stavio Švarcmana ili Schumachera u bolid Ferrarija.
A Ilotta pogotovo.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Frantic je napisao/la: 10.08.2020., 22:56 Ja bi prije stavio Švarcmana ili Schumachera u bolid Ferrarija.
A Ilotta pogotovo.
Svakako prije Svarcmana ili Ilota pa onda Micka
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
Šta više, da ne kažem šta, na Švarcmana. Imao više sreće od Micka na početku ove sezone, i sad je odjednom Mick taraba. :facepalm:
Ne kažem da je loš mali, ali nije ni Mick loš. I on je osvojio F3. Ova Uni Virtuosi (ili tako nešto) ekipa je i prošle godine izgledala puno bolje od Preme. Za njih su tada Zhou i Ghiotto (koji nema neke rezultate ove godine) uvijek bili pri vrhu. Ne čudi što je sada Illot vodeći. Iako svi imaju isti materijal, treba taj materijal znati iskoristiti. Mislim na tim, a ne na vozače. Vozači voze sa onim što im timovi spreme...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ne znam tko je napisao da je Mick taraba, ako je itko..
Valjda smijemo imati svoje vidjenje, to sto se ne slaže sa tvojim apsolutno ne znaci da mislimo da je neki drugi vozač,u usporedbi sa nasim favoritom, taraba :zubo:
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
Azavi je napisao/la: 10.08.2020., 22:46
Ponovit ću, mislim da 2018. Ferrari nije bio najbrzi vec je Vettel riskirao 100 posto i izvlacio 100 posto do Njemacke. A kad riskiras 100 posto negdje ce se greska vec dogodit
Ima smisla to što kažeš... moguće da si u velikom dijelu u pravu

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ferrari nije objektivno imao najbolji bolid 2018. (bar ne do Njemačke)??? :prcnjau:
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Nije, kad pogledaš vikende u kojima je Merc bio bolji vidiš da su bili za klasu bolji, a u vikendima kad je Ferkan bio bolji to je bilo sve u desetinku, i da nije bilo Vettela ne vjerujem da bi Ferkan ni bio toliko blizu u prvom dijelu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ista rasprava svaka 2 tjedna oko bolida iz 2018 :prcnjau: :chill:

Ajde vratite se nekoliko stranica iza, jer su svi već iznijeli svoje argumente.

Vjerujte u što želite. Znači uvijek ista imena u pitanju na strani opozicije i obrane. Očito je da se nitko neće predomisliti i tjt.

6 PP > 13 PP

6 pobjeda > 11 pobjeda

Kraj.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡