Scuderia Ferrari
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Odlična galerija.
Samo imaju neke greške.
Musso nije prešao u Ferrari 1965. (već odavno nije bio među živima).
A Rubens nije ostvario 6 pobjeda, već 9.
I, BTW, odlična slika

Reutemann sa peharom, Hunt garant s nekim pivom, Lauda golać, a četvrtoplasirani Fittipaldi sa solufima i sepet nekih likova okolo

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Lauda ko svježe depiliran Dioniz mučenik... okačili mu i grozd na vjenac. Malo mi to sa vjencem izgleda smješno.. okače ti to na vrat, kao po kazni. A kasnije si ga možeš iskoristit za karmine. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vjerojatno jer se s ovim drugim još nisu uspjeli dogovoriti, izgleda je i dalje problematična duljina ugovora.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Iskreno nisam očekivao da će Ferrari objaviti produženje Kimijevog ugovora prije vikenda u Monzi. Drago mi je, makar želim da Ferrari ukomponira jednog jakog vozača kroz godinu dvije.
Ono što je definitivno iznenađenje je silenzio stampa vezano uz Vettela. U potpunosti mi je jasno da Vettel želi imati otvorene karte za godinu dana, te ga ne treba zbog toga kriviti. Također mi je jasno da se Ferrari želi osigurati kada je u pitanju vozač oko kojeg se okreće svijet i sigurno nisu zadovoljni sa jednogodišnjim ugovorom.
Ono s čime se ja ne bi brinuo je top class vozač. Ima dovoljno talenta na gridu, a i povratak Alonsa ne bih odbacio.
Bit će sve to ok.
Ono što je definitivno iznenađenje je silenzio stampa vezano uz Vettela. U potpunosti mi je jasno da Vettel želi imati otvorene karte za godinu dana, te ga ne treba zbog toga kriviti. Također mi je jasno da se Ferrari želi osigurati kada je u pitanju vozač oko kojeg se okreće svijet i sigurno nisu zadovoljni sa jednogodišnjim ugovorom.
Ono s čime se ja ne bi brinuo je top class vozač. Ima dovoljno talenta na gridu, a i povratak Alonsa ne bih odbacio.
Bit će sve to ok.

- JFK
- Formula 4
- Navija za: No.7
Kimi je izjavio da ima već neko vrijeme da je potpisao (reklo bi se mjesec dana), a da je za objavu (u javnost) doznao iz novina.
Uzevši u obzir da je Monza nekakav deadline za Ferrarijevu objavu vozača, ugovor sa Vettelom je već potpisan samo javnost će to saznat sa zakašnjenjem.
U najgoru ruku Ferrari će pristat i na godinu. U tom scenariju ako Vettel ode u Mecu imaju opciju Hamiltona, Verstapena Ricciarda kojima ugovor traje do kraja 2018 ako se ne varam.
Već su i ove godine pregovarali s Hamstm iako ne baš uspješno. Uvijek se traže razne opcije.
Uzevši u obzir da je Monza nekakav deadline za Ferrarijevu objavu vozača, ugovor sa Vettelom je već potpisan samo javnost će to saznat sa zakašnjenjem.
U najgoru ruku Ferrari će pristat i na godinu. U tom scenariju ako Vettel ode u Mecu imaju opciju Hamiltona, Verstapena Ricciarda kojima ugovor traje do kraja 2018 ako se ne varam.
Već su i ove godine pregovarali s Hamstm iako ne baš uspješno. Uvijek se traže razne opcije.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
očekujem vettelovu objavu prije monze.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Očekujem i ja sedmicu na lotu 

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Hvala @hatt
Zna li ko kakva je kvaka sa ovim šeširima i jabukama?
Edit
Navodno ima veze sa belgijskim slikarom Rene Magritteom
Njegova poznata "The Son of Man"
[ link do slike ]
Zna li ko kakva je kvaka sa ovim šeširima i jabukama?
Edit
Navodno ima veze sa belgijskim slikarom Rene Magritteom
Njegova poznata "The Son of Man"
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E0ESOjElwus[/youtube]

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Navodno 2 + 1 godina.
http://www.autobild.de/artikel/formel-1 ... 23595.html
Vettel is said to have tied himself to the Reds from Maranello for more than a year, giving a very clear statement for each Ferrari with a multi-year contract. Insiders go from two years plus option for a third for 120 million euros. This means a change to Mercedes in the next few years from the table. The Stuttgart players can then conclude their contract with Valtteri Bottas extend.
http://www.autobild.de/artikel/formel-1 ... 23595.html
Vettel is said to have tied himself to the Reds from Maranello for more than a year, giving a very clear statement for each Ferrari with a multi-year contract. Insiders go from two years plus option for a third for 120 million euros. This means a change to Mercedes in the next few years from the table. The Stuttgart players can then conclude their contract with Valtteri Bottas extend.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari