Mercedes
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Izgleda da neki baš i ne znaju šta je DTM. Tu je vozilo dosta F1 vozača, čak i prvaci. I niko se nije nešto proslavio. A Wehrlein je postao najmlađi šampion DTM-a. Reče neko gore Manor nije F1 tim. Pa onda to još više govori o Wehrleinu, kad se uspio kvalificirati na 12. mjesto. Ispred dosta onih koji jesu F1 tim...
Po meni spominjanje Alonsa je samo medijsko napuhavanje. Nema od toga ništa. Ako baš budu uzimali nekog jakog vozača pod ugovorom, siguran sam da puno više šanse ima Vettel. Čitam na ESPN F1, Vettel je sam svoj menadžer. I vjerovatno ima u ugovoru neku klauzulu o performansama što bi ga mogla izvući. A izjavio je samo da ima ugovor sa Ferrarijem. To ne govori ništa. Možda baš u pozadini pregovara sa Mercedesom. A za Alonsa smo već čuli i od McLarena i od njegovog menadžera da nema od toga ništa.
Do sada jedina konkretna informacija je da se Wolf kod Renaulta raspitivao za Hulka. Što govori da je bio ozbiljan kandidat. Šteta što ga Renault ne namjerava pustiti.
Po meni, jedine opcije koje ostaju su ili da uzmu Bottasa, a Williamsu daju Wehrleina. Na što mislim da Williams nebi pristao. Tako bi imali dva neiskusna vozača. Ili da jednostavno uzmu Wehrleina.
Po meni spominjanje Alonsa je samo medijsko napuhavanje. Nema od toga ništa. Ako baš budu uzimali nekog jakog vozača pod ugovorom, siguran sam da puno više šanse ima Vettel. Čitam na ESPN F1, Vettel je sam svoj menadžer. I vjerovatno ima u ugovoru neku klauzulu o performansama što bi ga mogla izvući. A izjavio je samo da ima ugovor sa Ferrarijem. To ne govori ništa. Možda baš u pozadini pregovara sa Mercedesom. A za Alonsa smo već čuli i od McLarena i od njegovog menadžera da nema od toga ništa.
Do sada jedina konkretna informacija je da se Wolf kod Renaulta raspitivao za Hulka. Što govori da je bio ozbiljan kandidat. Šteta što ga Renault ne namjerava pustiti.
Po meni, jedine opcije koje ostaju su ili da uzmu Bottasa, a Williamsu daju Wehrleina. Na što mislim da Williams nebi pristao. Tako bi imali dva neiskusna vozača. Ili da jednostavno uzmu Wehrleina.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vettel nigdje ne ide dok je pod ugovorom.
Ne boj se...Ferrari se osigura sa ogromnim novcima i klauzulama.
Biti će Pascal 80% ili Bottas 20%.
Ne boj se...Ferrari se osigura sa ogromnim novcima i klauzulama.
Biti će Pascal 80% ili Bottas 20%.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@senja a zbog cega Vettel ima puno vise sansi za prelazak u Mecku u odnosu na Alonsa.
Sam navodis kako je Vettel rekao da ima ugovor u Ferrariju i da od toga nema nista a navodis kako je Mclaren demantovao da nigdje neide bas kao i njegov menadzer a sam se Alonso nije odazvao na tu temu.Ispada da Vettel koji je rekao da nigdje neide iz Ferrarija ima vece sanse za prelazak u Mecku a Alonso koji nije nista rekao ima dosta manje sanse.Zanimljiva ali prilicno glupa teorija...
Sam navodis kako je Vettel rekao da ima ugovor u Ferrariju i da od toga nema nista a navodis kako je Mclaren demantovao da nigdje neide bas kao i njegov menadzer a sam se Alonso nije odazvao na tu temu.Ispada da Vettel koji je rekao da nigdje neide iz Ferrarija ima vece sanse za prelazak u Mecku a Alonso koji nije nista rekao ima dosta manje sanse.Zanimljiva ali prilicno glupa teorija...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
senja
- Baniran
Vettel je rekao da ima ugovor sa Ferrarijem, ne da ne ide iz Ferrarija. Slična je priča bila i 2014. Drugo, mislim da ipak preferiraju nijemca u barem jednom bolidu. Zato su prvo bili probali Hulka. Ako ove godine uzmu Wehrleina, i ako ne zadovolji. A da pri tom ni Ferrari ne pokaže neki napredak. Siguran sam da će Vettel biti glavni kandidat sljedeće godine.
-
senja
- Baniran
Ma mogu govoriti šta god hoće. Ako mogu uzeti nijemca, onda je sigurno prioritet nijemac.
Čitao sam na temi F1 Vijesti, kao da je Wolff pozvao u odluku glavnog šefa Mercedesa, Dieter Zetschea. Mislim, šta ga Wolff ima pozivati. Valjda je logično da se on i ponajviše pita, i da će na kraju njegova biti zadnja. I kaže da ima loš odnos sa Alonsom iz 2007. godine. Znamo da su tada iz Alonsa izbijale frustracije na sve strane. I odlazak nakon jedne sezone. A ako se zamjerio glavnom šefu Mercedesa to mu je onda najveći minus od svih. Zaboravi i na ugovore i na sve ostalo. Koriste ga za medijsko napuhavanje kao najpopularnije ime, i to je sve.
Čitao sam na temi F1 Vijesti, kao da je Wolff pozvao u odluku glavnog šefa Mercedesa, Dieter Zetschea. Mislim, šta ga Wolff ima pozivati. Valjda je logično da se on i ponajviše pita, i da će na kraju njegova biti zadnja. I kaže da ima loš odnos sa Alonsom iz 2007. godine. Znamo da su tada iz Alonsa izbijale frustracije na sve strane. I odlazak nakon jedne sezone. A ako se zamjerio glavnom šefu Mercedesa to mu je onda najveći minus od svih. Zaboravi i na ugovore i na sve ostalo. Koriste ga za medijsko napuhavanje kao najpopularnije ime, i to je sve.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Alonso se zakrvio i sa Dennisom, pa je opet završio u McLarenu. Dobro se zna njegova retorika prema McLarenu tj. jednom čovjeku u vrijeme dok je boravio u Ferrariju. Te priče ovaj se ne slaže s onim tamo ne predstavlja ništa. Ja ne kažem da će Alonso doći u Mercedes, ali isticati Alonsovo ne slaganje sa Zetscheom kao primarni razlog ne dolaska mi nije prihvatljivo.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
mislim da nije bilo ništa izravno, nego su mejlovi/svjedočenje de la rosa /alonso naštetili mclaren mercedesu onomad.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Offtopic: Kad smo vec kod spygate evo najboljeg clanka.
http://archive.wired.com/cars/coolwheel ... ntPage=all
http://archive.wired.com/cars/coolwheel ... ntPage=all
- alonso5
- Formula 1
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislim da Nijemac vise nije bas neki prioritet jer sa Nicom su uzeli naslov i to je to...Toto je izjavio da je mozda Wehrleina riskantno stavljat na Nicino mjesto jer on iza sebe ima samo jednu godinu u bolidu i to u Manoru sigurno da mu treba jos minimum 1-2 godine u slabijoj ekipi pa bi se tek onda moglo pricati o prelasku u glavnu ekipu,a te price pojedinaca da bi se ravnopravno borio sa Hamiltonom su mi smijesne realno gledajuci nema nikakve sanse protiv Lewisa.
Mislim da je Bottas najveci kandidat za to mjesto ali o tom po tom.
Mislim da je Bottas najveci kandidat za to mjesto ali o tom po tom.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Aha, to znači.zekohonda je napisao/la:mislim da nije bilo ništa izravno, nego su mejlovi/svjedočenje de la rosa /alonso naštetili mclaren mercedesu onomad.
Ja sam mislio da Ferdo nije nešto direktno lanuo na račun G-dina Brkajlije.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Glupo je Wehrleina suditi tako, isti taj Lewis je debitirao u top momčadi, pored Alonsa koji je netom osvojio dva naslova....i vid ga, u prvoj sezoni uz malo hladne glave je mogao osvojiti naslov u toj godini. Opet, dok gledamo primjer Pereza koji je tako dobru reputaciju u vožnjama u Sauberu prokockao u McLarenu.
-
zelot
- Formula 1
Nitko me moze znati koliko je weh brz i kako bi prosao protiv hama. Pogledajte maxa ili hama. Od prvog dana su turbo brzi i kvalitetni a mladi bili i neiskusni kad su dosli u f1.
Pitanje je samo iskustva. Novi bolidi. Nove gume. Skoro sve novo... Tu je bitan iskusan vozac i to ne samo jedan nego oba. Tu je najveci adut alonsa. Najbolji je a i valjda najiskusnij. Namjenjao se on bolida i motora i pravilnika i sigurno ce iz prve procjeniti kojim smijerom ici i kako voziti to novo cudo sto netko bez iskustva moze samo na srecu sve to pogoditi ali velika je vjerojatnost da se i ne snadje bas. Vece brzine i same sile. Alonso vrlo dobro zna sta ga ceka dok ovi klinci nemaju pojma kako je to zavoje prolaziti par desetaka km brze. Nisu imali to gdje iskusiti.
Po meni mercu treba definiran i iskusan vozac. Uostalom otkupom jakog vozaca slabe se protivnici takodjer. Mclaren npr nikako ne moze bez alonsa biti jak kao s njim itd...
Mozda bottas iako ga ja ne bih volio u mercu. Radje perez. Dobio je hulka ove godine. Imao neke odlicne utrke kao ona monza i kad je alonsa lovio na p2 u njemackoj ili gdje vec...
Sainz bi mozda bio i najbolji odabir jer on moze u rb damo kad ricci ode a ne cini se da ce tako brzo osim ako ne ode sad u merc... Kako god ricci i sainz su najbolji odabit mozda ako gledamo dugorocno jer su mladi i bez greske mogu biti 5 godina u mercu asto za alonsa nije lako reci..
Meni weh nije u prvih 5 nikako.
Prvi bi mi bio alonso na god dvije a za to vrijeme cijeli grid bi znao da se otvara jako mjesto pa bi lako bilo uhvatiti jakog vozaca.
Nakon alonsa tu su ricci, sainz, perez, (hulk je jbg neki dan oso u novu momcad pa ga ne racunam bas) pa onda tek bottas i grosjean i tek nakon njih svih bi uzeo u obzir malog pascala
Pitanje je samo iskustva. Novi bolidi. Nove gume. Skoro sve novo... Tu je bitan iskusan vozac i to ne samo jedan nego oba. Tu je najveci adut alonsa. Najbolji je a i valjda najiskusnij. Namjenjao se on bolida i motora i pravilnika i sigurno ce iz prve procjeniti kojim smijerom ici i kako voziti to novo cudo sto netko bez iskustva moze samo na srecu sve to pogoditi ali velika je vjerojatnost da se i ne snadje bas. Vece brzine i same sile. Alonso vrlo dobro zna sta ga ceka dok ovi klinci nemaju pojma kako je to zavoje prolaziti par desetaka km brze. Nisu imali to gdje iskusiti.
Po meni mercu treba definiran i iskusan vozac. Uostalom otkupom jakog vozaca slabe se protivnici takodjer. Mclaren npr nikako ne moze bez alonsa biti jak kao s njim itd...
Mozda bottas iako ga ja ne bih volio u mercu. Radje perez. Dobio je hulka ove godine. Imao neke odlicne utrke kao ona monza i kad je alonsa lovio na p2 u njemackoj ili gdje vec...
Sainz bi mozda bio i najbolji odabir jer on moze u rb damo kad ricci ode a ne cini se da ce tako brzo osim ako ne ode sad u merc... Kako god ricci i sainz su najbolji odabit mozda ako gledamo dugorocno jer su mladi i bez greske mogu biti 5 godina u mercu asto za alonsa nije lako reci..
Meni weh nije u prvih 5 nikako.
Prvi bi mi bio alonso na god dvije a za to vrijeme cijeli grid bi znao da se otvara jako mjesto pa bi lako bilo uhvatiti jakog vozaca.
Nakon alonsa tu su ricci, sainz, perez, (hulk je jbg neki dan oso u novu momcad pa ga ne racunam bas) pa onda tek bottas i grosjean i tek nakon njih svih bi uzeo u obzir malog pascala

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
According to German newspaper Die Express, Mick Scumacher will soon be joining the junior ranks of Mercedes.
The son of F1 legend Michael Schumacher has been honing his skills in Formula 4, finishing second in both the Italian and German championship this year.
It is anticipated that the 17-year-old will be stepping up into Formula 3 in 2017 and will contest the European series with top squad Prema Powerteam, although Schumacher’s precise programme has yet to be confirmed.
Interestingly, Mick Schumacher was pictured in a Mercedes jacket during Nico Rosberg’s victory parade at the German manufacturer’s Sindelfingen factory.
The sighting has led many to believe that it is only a matter of days, or weeks, until the young hopeful is confirmed as a Mercedes Junior.
The son of F1 legend Michael Schumacher has been honing his skills in Formula 4, finishing second in both the Italian and German championship this year.
It is anticipated that the 17-year-old will be stepping up into Formula 3 in 2017 and will contest the European series with top squad Prema Powerteam, although Schumacher’s precise programme has yet to be confirmed.
Interestingly, Mick Schumacher was pictured in a Mercedes jacket during Nico Rosberg’s victory parade at the German manufacturer’s Sindelfingen factory.
The sighting has led many to believe that it is only a matter of days, or weeks, until the young hopeful is confirmed as a Mercedes Junior.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
''With BBC claiming: “Wolff has approached Williams with a proposal that he gives them a major reduction in their engine bill – said to be in the region of €10-million euros – more than half the total fee – in return for releasing Bottas.”
“Williams also have the option to run Mercedes reserve driver Pascal Wehrlein in Bottas’ place,” added the report, which also suggested that the bid was declined by Williams.''
offer you can't refuse.
“Williams also have the option to run Mercedes reserve driver Pascal Wehrlein in Bottas’ place,” added the report, which also suggested that the bid was declined by Williams.''
offer you can't refuse.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ha ne znam, Peddy-Bottas je dobra trampa za Williams, ali problem nastaje tko bi zamjenio Bottasa u Williamsu. Wehrlein koliko god da je dobar i talentiran mislim da je prezelen da sjedne u Williams kao iskusniji vozac. Kad bi si mogli Buttona u Williams dovuci, mislim da bi to bio pun pogodak za njih.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Mislim da je to oko iskustva malo prenapuhano danas. Pogledajte samo Verstappena, evo i Ocon je dobio mjesto u jakoj momčadi , ne vidim što bi bio problem s Wehrleinom. Brzina baš i ne dolazi s iskustvom, onaj tko je došao spor uglavnom i ode spor, neki postanu nešto brži, ali sve je to sitno.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.