MotoGP sezona 2019.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Čovjek je ove sezone nevjerojatan, praktički nepobjediv. Pogled na rezultate govori sve - 6xP1, 3xP2 i DNF iz Austina :klanjam: Danas je ostvario 59. pole position u karijeri čime je srušio rekord Micka Doohana!
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... a/4511498/

Fascinantno mi je da je Bradl s istim motorom na posljednjem mjestu...Nadam se da vozi u nekakvom hardcore testnom režimu jer je inače ovo stvarno sramotno. Fabio je standardno odličan na P2, a pohvale i Bagnaiji te Nakagamiju za drugi red. Ovo je jedina staza u trenutnom kalendaru na kojoj Marc nikad nije pobijedio, čini mi se da bi sutra i nju mogao napokon osvojiti :)

Lorenzo očito nikako ne želi ostati u Hondi - nakon glasina o Pramacu, Motorsport tvrdi da se ponudio Petronas Yamahi za 2021.
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... a/4511033/

Električni motori opet gore, srećom, ovaj put samo jedan koji je brzo ugašen
https://www.motorsport.com/motoe/news/f ... g/4511023/

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
X puta sam ove sezone pomislio da Vierge ne zaslužuje ovaj motor. Brza ali labava glava.

Nevermind, Bidner će da se ispali u zadnjim krugovima i zna se čija je ovo utrka. :aww: :aww:
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Felipe je napisao/la: 11.08.2019., 12:28 Brza ali labava glava.
:chill:
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nadajmo se da će ovaj preživjeti cijelu utrku :mrgreen:
http://herbelay.com/moto2-grand-prix-of-austria/

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Hehe, dobio Marc svoje :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Kakvo preticanje Mamlaza
Ode Jackass
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kakva utrka i borba :klanjam: Svaka čast Dovi :klanjam:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dobra borba
Bravo Doooviiiii :klanjam: :klanjam:

Edit
Qratz dobra, odlična :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 11.08.2019., 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
Doviiii :klanjam: :klanjam:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakav dvoboj :klanjam: :klanjam:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Barem jedna dobra utrka...

Desmo Dovi!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Uff, kakva utrka, tj. borba za pobjedu...Zadovoljan borbom, nezadovoljan ishodom :mrgreen:

Dovi je definitivno odradio sjajan posao danas, cijelo vrijeme je parirao Marcu i na kraju je izveo prekrasno pretjecanje u zadnjem zavoju, savršeno izvedeno :thumbs: Marc će očito morati poraditi na tom zadnjem zavoju želi li pobjedu u Austriji :)

Fabio ponovno senzacionalan, najbolja Yamaha, podij na stazi koja njihovom motoru nikako ne odgovara...Očekujem velike stvari od njega, jedva čekam vidjeti ga na tvorničkoj Yamahi :thumbs:

Velike pohvale Bagnaiji, odlična utrka nakon odličnih kvalifikacija. Oliveiri također sve pohvale na P8, uvjerljivo najbolji KTM ispred jednog tvorničkog Ducatija.

Inače, moram reći da me poprilično nervira MotoGP-ov režiser. Nije to ništa novo, to valjda traje otkad pratim MotoGP, ali čovjek potpuno ignorira sve osim vodećih. Jasno je da će najveći fokus biti na njima kad su unutar par desetinki, ali u trenutcima kad se tamo ništa ne događa, slobodno prebaci na ostatak grida. Npr. primijetio sam na tablici sa strane veliku borbu Oliveire i Nakagamija, izmijenili su pozicije par puta, a onda je Nakagami pao izvan top 10. Nismo vidjeli apsolutno ništa od toga, a Oliveiru vrlo vjerojatno uopće ne bismo vidjeli da nije KTM-ova domaća utrka. Također, snimke padova su standardno užasne, Cal-Pol je prikazan iz jednog lošeg kuta, dok Rabata i Syahrina uopće nismo vidjeli (također ništa novo) :thumbsd:

Što se tiče sapunice s Jorgeom, izgleda ipak ostaje u Hondi do kraja ugovora:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... r/4511758/

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Dovi, majstor, mislio sam da ovo samo Marquez može. Utrku sam gledao na srpskom Sport Klubu, Srdjan Erceg je bio glasniji od Blažička kada je Dovi prešao Marqueza.
M.B.: Ferrari nije u krizi

Frantic
Formula 1
Formula 1
VettelFerrari je napisao/la: 11.08.2019., 15:15 Dovi, majstor, mislio sam da ovo samo Marquez može. Utrku sam gledao na srpskom Sport Klubu, Srdjan Erceg je bio glasniji od Blažička kada je Dovi prešao Marqueza.
Puno više je puta Dovi to uradio Marcu (to neko preticanje za pobedu u zadnjem zavoju / zadnjih nekoliko zavoja) negoli Marc njemu. ;)
Govorim ovako iz glave, po sjećanju....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
VettelFerrari je napisao/la: 11.08.2019., 15:15 Dovi, majstor, mislio sam da ovo samo Marquez može. Utrku sam gledao na srpskom Sport Klubu, Srdjan Erceg je bio glasniji od Blažička kada je Dovi prešao Marqueza.
https://www.youtube.com/watch?v=PBw6NQjInio
:thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Frantic je napisao/la: 11.08.2019., 18:16 Puno više je puta Dovi to uradio Marcu (to neko preticanje za pobedu u zadnjem zavoju / zadnjih nekoliko zavoja) negoli Marc njemu. ;)
Govorim ovako iz glave, po sjećanju....
Koliko se sjećam, više su to bili neuspješni napadi Marca, nego uspješni napadi Dovija :mrgreen: Austrija 2017., mislim da je i Japan iste godine tako završio, Katar ove godine - svaki put je Dovi iskoristio cutback jer je Marc otišao preduboko. Jedino su u Tajlandu lani zamijenili uloge, tad je Dovi morao diveati i nije uspio proći.

U svakom slučaju, majstorsko pretjecanje Dovija danas, savršeno pogođen zavoj, besprijekorno :thumbs:
f1zd je napisao/la: 11.08.2019., 18:35 https://www.youtube.com/watch?v=PBw6NQjInio
:thumbs:
Dobri su mi komentatori na srpskom SK, prije par godina sam tamo pratio cijelu sezonu. Kažu u komentarima na video da je Srđan igrao na Dovija :rofl: Ovaj Davide Tardozzi iz Ducatija mi je isto genijalan sa slavljem :D

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Inače Zarco je tražio od KTM-a prekid ugovora. Ne zna se da li će i sezonu dovršiti. Miller je potpisao ugovor za sledeću godinu sa Pramacom.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Dobar Oliveira na KTM-u. Espargaro se do sada znao nalaziti na boljim pozicijama, ali je uvijek padao kako je utrka odmicala. Ovdje je Oliveira konstantno napredovao od početka do kraja. Na kraju umalo da dođe do još jednog mjesta. Napreduje KTM polako.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ako je istina za Zarcoa, mislim da bi suzuki trebao brzo reagirati i dati mu tvornički motor. Mislim da imaju novaca za 3 motora.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
amo honda, što se čeka!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡