I da... jedna velika zamjerka organizatorima (čitaj Vetma, čitaj čitaj..

). Prošle godine me jako razočaralo da prvak ovog menadžera doslovno dobio figu od F1Pulsa, kao znak neke pažnje i korektnosti. Da se nije moglo odvojit nekih 50kn za print majica sa logom F1Bulsa i možda nekakav na srcu mali natpis "Pobijednik F1Puls Medadžer 2017" kako bi bila malo ekskluzivnija. Fala bogu to danas nije nekakav problem, svaka malo ozbiljnija mala privatna tiskara bi to odradila za nekih maksimalnih 100kn. To ništa ne znači organizaciji, ali bi bilo hvalevrijedna gesta koju zaslužuje ova zajednica.. tj bilo tko iz nje koji je pobijedio u konkurenciji, kako mi volimo reć "najveće F1 zajednice u regiji".
Vetma, još uvjek nije kasno.. ako se odlučiš na taj (mudar) potez, nemoj zaboraviti i tog prošlogodišnjeg pobijednika prve sezone F1PulsManagera koji je u to krenuo na moj nagovor.. i moram priznat da sam sa ovim bio prvenstveno ja razočaran.
btw... jedna meni nelogična stvar je, ako se već odlučilo poklanjati kartu za neku utrku.. umjesto da se pokloni u ovom puno vrijednijem formatu gdje netko zasluži po određenim pravilima dobiti, daje se slučajnim odabirom. kako bi Zeko reko "niđe veze". Po meni puno logičnije je današnjem pobijedniku darivati kartu za neku od utrka po njegovom osobnom odabiru. Te kasnije u sljedećoj sezoni darivati ga uz uvjet da napiše pristojan i detaljan putopis. To bi moglo stajati u propozicijama same igre također.