PulsManager 2018.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Lux14 je napisao/la: 25.11.2018., 19:23
Frantic je napisao/la: 25.11.2018., 18:36 ...
Onda sutra tekst i o tebi :rofl:
Čestitke prvaku!
:rofl: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Alan
Prvak sezone 2017.
Prvak sezone 2017.
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Pozdrav !!!!!

Čestitke prvoj trojici, pogotovo novom prvaku :klanjam: , ostalima više sreće u novoj sezoni..... :pivo:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 5 mj
Cestitke prvaku!!!

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Čestitke @ST4bell na osvajanju naslova :thumbs: Naš Liberty je očito pozvao bivše prvake na proslavu, lijep dodatak :mrgreen:

Croatic F1 Team na 79. mjestu, s obzirom na ulaganja, nije loše :D

ST4bell
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Pozdrav ekipi, hvala na cestitkama, evo u debitantskoj sezoni i odma naslov :D. Bilo je zanimljivo i zabavno i nadam se da ce 2019. sezona bit napeta i zanimljiva, kako ova nasa virtualna tako i od ovih sta ih vjerno pratimo i zbog kojih smo svi tu. :pivo:

Hey You
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Čestitke pobjedniku. Više od 8. mjesta nije bilo moguće obzirom da sam kompletno propustio testiranja i zaradu koja se tu mogla dobiti.

Ali nakon prve sezone di sam bio u top 50 sada u top 10 mogu najaviti borbu za titulu dogodine :D

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Čestitke pobjedniku @ST4bellu, no također čestitam i našem kolegi viceprvaku Frantiku i Grunfu koji su bili uvjek tu u borbi za 1. mjesto.
A ja ko ko Hulkenberg.. pretplaćen na to fcking ukleto 6 mjesto, i ni makac skoro cijelu sezonu. Malo na početku u prva tri, a nakon toga "adio Mare". Prošle godine sam spiskao prednost sa glupim ulaganjem i trošenjem miliona prije Mađarske, i kad je trebalo nastavit sezonu falilo mi je 50tak miliona koje sam spušio na toj jbnoj jednoj utrci/transakciji. Ove godine fala Bogu nema tih poreza od prodaje, da je suprotno vjerovatno ne bi ni igrao. Ovako je sigurno dinamičnije i jedna greška vas ovaj put ne izbaci iz utrke za prvenstvo. Kolko vidim i prošlegodišnji prvak @Alen je bio (i ostao) tu blizo podija.

Nadam se da će i sljedeće godine ostati sličan način menadžera. Pohvala uredniku! ;)

Ps. @ST4bell, mislim da je sad pravo vrijeme da te počnemo malo češće vidjeti u ovim forumskim odajama... ili si ti također na forum.hr-u kao Grunf.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
:tras: :gandalf:

I da... jedna velika zamjerka organizatorima (čitaj Vetma, čitaj čitaj.. :prcnjau: ). Prošle godine me jako razočaralo da prvak ovog menadžera doslovno dobio figu od F1Pulsa, kao znak neke pažnje i korektnosti. Da se nije moglo odvojit nekih 50kn za print majica sa logom F1Bulsa i možda nekakav na srcu mali natpis "Pobijednik F1Puls Medadžer 2017" kako bi bila malo ekskluzivnija. Fala bogu to danas nije nekakav problem, svaka malo ozbiljnija mala privatna tiskara bi to odradila za nekih maksimalnih 100kn. To ništa ne znači organizaciji, ali bi bilo hvalevrijedna gesta koju zaslužuje ova zajednica.. tj bilo tko iz nje koji je pobijedio u konkurenciji, kako mi volimo reć "najveće F1 zajednice u regiji".

Vetma, još uvjek nije kasno.. ako se odlučiš na taj (mudar) potez, nemoj zaboraviti i tog prošlogodišnjeg pobijednika prve sezone F1PulsManagera koji je u to krenuo na moj nagovor.. i moram priznat da sam sa ovim bio prvenstveno ja razočaran. ;)

btw... jedna meni nelogična stvar je, ako se već odlučilo poklanjati kartu za neku utrku.. umjesto da se pokloni u ovom puno vrijednijem formatu gdje netko zasluži po određenim pravilima dobiti, daje se slučajnim odabirom. kako bi Zeko reko "niđe veze". Po meni puno logičnije je današnjem pobijedniku darivati kartu za neku od utrka po njegovom osobnom odabiru. Te kasnije u sljedećoj sezoni darivati ga uz uvjet da napiše pristojan i detaljan putopis. To bi moglo stajati u propozicijama same igre također.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 6 mj
Kontakt:
hattrick je napisao/la: 26.11.2018., 11:51 :tras: :gandalf:

I da... jedna velika zamjerka organizatorima (čitaj Vetma, čitaj čitaj.. :prcnjau: ). Prošle godine me jako razočaralo da prvak ovog menadžera doslovno dobio figu od F1Pulsa, kao znak neke pažnje i korektnosti. Da se nije moglo odvojit nekih 50kn za print majica sa logom F1Bulsa i možda nekakav na srcu mali natpis "Pobijednik F1Puls Medadžer 2017" kako bi bila malo ekskluzivnija. Fala bogu to danas nije nekakav problem, svaka malo ozbiljnija mala privatna tiskara bi to odradila za nekih maksimalnih 100kn. To ništa ne znači organizaciji, ali bi bilo hvalevrijedna gesta koju zaslužuje ova zajednica.. tj bilo tko iz nje koji je pobijedio u konkurenciji, kako mi volimo reć "najveće F1 zajednice u regiji".

Vetma, još uvjek nije kasno.. ako se odlučiš na taj (mudar) potez, nemoj zaboraviti i tog prošlogodišnjeg pobijednika prve sezone F1PulsManagera koji je u to krenuo na moj nagovor.. i moram priznat da sam sa ovim bio prvenstveno ja razočaran. ;)

btw... jedna meni nelogična stvar je, ako se već odlučilo poklanjati kartu za neku utrku.. umjesto da se pokloni u ovom puno vrijednijem formatu gdje netko zasluži po određenim pravilima dobiti, daje se slučajnim odabirom. kako bi Zeko reko "niđe veze". Po meni puno logičnije je današnjem pobijedniku darivati kartu za neku od utrka po njegovom osobnom odabiru. Te kasnije u sljedećoj sezoni darivati ga uz uvjet da napiše pristojan i detaljan putopis. To bi moglo stajati u propozicijama same igre također.
Karta za utrku ne dolazi u obzir. Time kompromitiram širinu te nagradne igre, a u korist menadžerske igre koju sam napravio bez sponzora i reklama, tako da sam onda tim potezu u gubitku na obje strane. Majica jest dobar poklon. Dva dosadašnja pobjednika će dobiti poseban dizajn kao prvaci Managera, tako da vas molim da mi na mail [email protected] pošaljete svoje kontakt podatke (ime, adresa na koju bi se majica poslala) i željenu veličinu majice. :)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pohvale za još jednu odrađeni sezonu menadžera F1! U globalu mi se sviđa no na pola sezone neki su već imali vrhunske momčadi malo još treba uglađenosti prilikom zarada sa GP vikenda što da ja radim sad sa svojih +100M dolara nebi bilo loše da ih prenesem u iduću godinu :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mojih 100mil.€ otišlo jedan veći za nezbrinutu i bolesnu djecu a jedan manji za popravak crkvenog krova. A što ćeš ti sa tim silnim milionima ne znam. haha. :trep:

Vetma, hvala na odgovoru, proslijediću prošlogodišnjem pobjedniku. :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: McLaren
Cestitke i od mene pobjedniku. A cestitke i svima vama koji ste igrali. Bila je odlicna sezona ( malo prebrzo se skupe pare za top ekipu ali nema veze :) ).

Ipak je i dalje start sezone najbitniji. Ako dovoljno zaradis na testiranjima i ako prvih 3-4 utrke dobro "ubodes" kasnije je puno puno lakse , i padnes jedino ako dobrano zeznes 3-4 utrke.

Ali u svakom slucaju , igra je zabavna. Jos jedan razlog za dodatno pracenja utrke ( ako je opce potreban dodatan razlog hehe).

Bilo je cast igrati s vama ovu sezonu , moja prva , i naravno da se igramo i sljedece sezone :D
slikaslika slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Čestitke svima na uspjehu. Ja negdje od Belgije nisam čestito niti ulazio tamo niti se igrao sa postavom.

I na kraju, 69.

Nice
Obrigado Felipe

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
I dalje ne mogu vjerovati da je ovo 2 sezona PulsManagera :shock:
slika

Hey You
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Savjeti za iduću godinu:

- Povećajte cijene top ekipa. Na pola sezone imati Ham Vet Merc Merc ili Ferrari/Ferrari kompletno ubija čar u završnici. Jer skoro svatko koristi iste ekipe i ako netko ima 50 100 bodova viška nikad ih nećeš uloviti.

Sa većim cijenama igrali bismo se ravnopravno i sa skilom jer onaj tko zaista prati/zna/ima sreće bi tu bio u prednosti.

Po meni top ekipu bi netko mogao imati zadnji 2 ili 3 utrke bez obzira kako savršeno odigrao prije. To je onaj klasični end game nakon sezone borbe. Huge reward.

Eto nekoliko savjeta da se natjecanje učini zanimljivije i da se da šansa više ljudi ili da se ujednači grid :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Prošle godine je bio porez na transakcije 10%, pa ga @Vetma ukide
Skroz drugačije je sa tim detaljem
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Atencion atencion :gandalf:

Tražim 3 korisnika koji bi bili voljni potrošiti par minuta da mi pomognu testirati novi PulsManager.

Molim dobrovoljce da mi samo pošalju poruku na mail [email protected] pa ću im dati link. Nakon toga je jedini zadatak da kroz narednih tjedan dana tu i tamo uđu u igru, klikaju malo okolo, mijenjaju stvari, kupuju/prodaju/uređuju profil - što god. I jave mi ako je nešto slomljeno ili ako je nelogično napravljeno.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
To je to, zatvorena ponuda. Hvala testerima koji su se javili :thumbs:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Ajde testeri šta čekate javite se i recite kako izgleda za sada novi Manager, dajte koju sliku :zubo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Sarma je napisao/la: 06.12.2018., 18:45 Ajde testeri šta čekate javite se i recite kako izgleda za sada novi Manager, dajte koju sliku :zubo:
Nek bude neki leak 😂
Fino Alla Fine
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡