VN Velike Britanije (Silverstone Circuit) 14.-16. srpnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 15.07.2017., 15:22 Izgleda da je Vettela pit wall pustio u krivo vrijeme...izgleda da je imao promet u out lapu...

Bemti.
I vozio stare gume....koje koštaju bar 3-4 desetinke po krugu
[ link do slike ]

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
IMO ovo je Hamiltonu bilo skroz nepotrebno.

Sigurno je omeo Grosjeana na ulazu u zavoj...

Nece ništa dobiti jer...jel...Silverstone, britanac, pole...

@gjoko
Nije vozio je na novim gumama...to je pogreška od strane FOMa.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Meni se onako na prvu cinilo da je moro ranije na kocnicu inace bi bilo gusto u samom zavoju.. To mi je dojam, cekamo famoznu telemtriju da opravda Lewisa..
Fino Alla Fine

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Vettel (tim radio):
"What was that on the out lap. It was a s**t spot to be. Absolutely s**t spot. The opening of the lap was nowhere!"

Sumnjam da će sudci dati kaznu Hamiltonu jer mi se nije činilo da je Gro bio vidno usporen, no opet s druge stane mogao je izgubiti momentum što je možda i dokazivo sa tehničke strane. Budemo vidjeli.

Hulkenberg mi je bio iznenađenje na ovoj power stazi.. toliko iznenađenje da sam ga morao kupiti nakon FP3... a vidim da me je slijedio u tome i tim Konjici (@KaTomoF1). Budemo vidjeli koliko će se to isplatiti kroz utrku. Istina-bog nisu imali nekakav bog-zna-šta race pace na FP2.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ima li netko vremena po sektorima?
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Vidi se ogromna razlika u razmaku od prve do druge slike...Luis je usporio Romana i treba biti kažnjen..tako kažemo mi ferarijevi navijači...i tačka:

[ link do slike ]

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ma kakva kazna.
Možda 1 kazneni bod.
Mislim i da je u pitanju očitije/veće ometanje, teško da bi dobio kaznu, pogotovo na Silverstoneu.
A za ovo, bolje da se ništa ni ne očituju.
A pole krug je bio na nivou i bez greške.
Za ovaj može reći da je sexy.
Smatram da bi i Vettel išao ispod 1:27 (što bi bilo extra), da je bio čišći krug i da nije bilo tih greškica.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
gjoko-mkd je napisao/la: 15.07.2017., 15:44
Ferrari je napisao/la: 15.07.2017., 15:22 Izgleda da je Vettela pit wall pustio u krivo vrijeme...izgleda da je imao promet u out lapu...

Bemti.
I vozio stare gume....koje koštaju bar 3-4 desetinke po krugu
[ link do slike ]
Nije vozio stare gume, grafika je krivo pokazivala.. po tko zna koji put.

Mislim da Seb i Kimi kuju nekakav pakleni plan... :mrgreen:
(nadam se da to nije plan kako da skrljaju jedan drugog na startu)

slika

Lujo oslobođen optužbi o incidentu sa Groznim.
https://twitter.com/GPUpdate/status/886223183543664640

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Nešto se Fetel žalio na krug zagrejavanja...ali nije jasno na šta je ciljao...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
gjoko-mkd je napisao/la: 15.07.2017., 15:59 Nešto se Fetel žalio na krug zagrejavanja...ali nije jasno na šta je ciljao...
Ubacili su ga u promet...
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Haha kojie vi licemjeri. Evo ferrari vam je stavio video. Koliko moras bit zadojen mrznjom da velis kako je ono blokiranje. Trolate citavo vrijeme i onda još druge navucete na trolanje.
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Sutra ako ovako ostane na stratu, vjerovatno Kimi ide prvi u boks. Hamilton ga prati. Vjerovatno prelaze na soft. A Vettel će pokušat ostati duže na SS. Ako se šta promjeni na startu, može biti svašta.

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Pozivam na malo ozbiljnosti kad su u pitanju ove potencijalne kazne, nebitno kojeg tipa. Nema potrebe da se razbacujete zaključcima kako se nekoga hoće/neće kazniti zbog protekcije, kako je netko dobio blažu kaznu jer ga štite...i tome slično. Očito se nogometne rasprave o sucima preljevaju i na F1. :facepalm: Ako vjerujete u teorije zavjere i u to da postoje razne urote protiv vozača za koje vi navijate, slobodni ste u to vjerovati, ali ne morate nas ostale zamarati tim glupostima.
senja je napisao/la: 15.07.2017., 15:30
A one kazne za zadržavanje ovi jadnici iz slabijih timova puše bez ikakvog razmišljanja, i analiziranja. Ono kazna ti je, tako je po pravilu. Niko te ništa ne pita. Ali za Hamiltona, smiješno je, ali nema šanse...
Evo tipičnog primjera. Kad je netko dobio kaznu bez ikakvog razmišljanja i analiziranja? Ajde navedi barem nekoliko primjera kad se već stalno događa. Kazne za ometanje vozača su relativno rijetke, dogodi se pokoja svakih nekoliko utrka, kad suci procjene da je vozač ispred stvarno namjerno ometao ovog iza.
A vozači se na to žale gotovo svaku utrku, kad bi se svako kmečanje na team radio o tome kako netko nekome smeta kažnjavalo, imali bi 5 kazni na svakoj utrci.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Znači svaki put kad se ne nakloniš Hamiltonu, jedino što ti njegovi fanovi napišu je da mrziš... WTF? Jebene internet fore i kretenarije...

Misliti da je blokirao ili nije je na svakome od nas pojedinačno pa kako tko misli... I dobro. Te "hate sheme" su totalna umna vratolomija i obično trolanje normalne rasprave.

Ja mislim da je blokiranja bilo. Ali mislim i da je odvozio savršene kvalifikacije, na daleko najvišem nivou danas. Ako bude kažnjen, neka bude kao i svi ostali za blokiranje, a ako ne bude, neću slova izustiti ili napisati protiv odluke jer ovakve kvalifikacije i ovakav krug se ne vide često.
"What a little star." May 26, 2012.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 15.07.2017., 16:04 Haha kojie vi licemjeri. Evo ferrari vam je stavio video. Koliko moras bit zadojen mrznjom da velis kako je ono blokiranje. Trolate citavo vrijeme i onda još druge navucete na trolanje.
Smatram da si pretjerao..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Drugi kut incidenta izmedu Hamiltona i Grosjeana
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kazna ko kuca...
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
CrashOverride je napisao/la: 15.07.2017., 16:22
Dani je napisao/la: 15.07.2017., 16:04 Haha kojie vi licemjeri. Evo ferrari vam je stavio video. Koliko moras bit zadojen mrznjom da velis kako je ono blokiranje. Trolate citavo vrijeme i onda još druge navucete na trolanje.
Smatram da si pretjerao..
Jesam i barem priznam. Međutim rekao sam istinu, a ti si se očito pronašao u prozvanoj ekipi. I u pravu si. Trolas vec nekoliko komentara umjesto da se okrenes utrci.
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Realno nalazio se na trkačkoj putanji, a vozio je vidno sporije. E sad da li je za kaznu ili ne, ne znam jer je to kraj kruga i verovatno se pripremao za svoj krug. Ne verujem da je bilo kakva namera postojala ali da možda mercedes popije novčanu kaznu bilo bi možda ok. Jbg dešava se.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
gjoko-mkd je napisao/la: 15.07.2017., 15:59 Nešto se Fetel žalio na krug zagrejavanja...ali nije jasno na šta je ciljao...
Pustili su ga u gužvu na finalnom stintu, tako da umjesto da je ispravno ugrijao gume i kočnice u instalacijskom krugu, on je morao gubiti vrijeme na stvaranje gapa. To ti je tako kad izađeš na stazu u krivo vrijeme i krivo mjesto. To nije toliko čudno u Q1 kada su na stazi gužve, no uglavnom je veliki timski propust u Q3 kada ima nekolicina vozača.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡