VN Rusije (Sochi Autodrom) 29. travnja - 1. svibnja 2016.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Vidi Kimija kako se raspričao pored alpha mužjaka Putina.
- Zeus
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Alonso
Ma za Sainza i Nasra 10 i 5 sekundi, Sainz je trebao dobiti 5 sekundi max, ako i je uopće, a Nasr je morao izbjeći Pascala i za to ga kazne, nije OKzjurina je napisao/la:Kaj briju previše...? Kvyjata su trebali onda odma izbaciti iz utrke, i dati mu najmanje jednu utrku zabrane za ovo što je napravio danas !!!!Zeus je napisao/la:Malo suci briju previše, tj Michelle Pirro, ako Nasr dobije kaznu za izbjegavanje Pascala...Sainz 10 sekundi za Palmera...preoštro za moj ukus....

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Sta reci! Govorim u ime Ferrarija, stvarno los vikend. Nevjerovatno da je svaki vikend Ferrari u pehovima. Ono sto je uradio Kvyat je za drasticnu kaznu. Razocaran sam strategijom Ferrarija, Kimiju nije trebao onaj viska.krug, zasto se nisu borili za P2!?? Kimi isto tako prvih 10 krugova bukvalno spavao. S obzirom na ovu 3 poziciju Kimija ne mogu reci da je toliko lose, al ta pozicija je bila za ocekivat. Razocaran sam, ali me raduje Spanija, jer ova Rusija me iscrpila psihicki i molit cu Boga da sve dobro prodje tamo!
Cestitam Rosbergu, takodje Haas-u (Romain-u), pa i McLH-u (Alonso i Button) i Magnumu.
Jedva cekam Spaniju i Putine ne hvali ovu stazu, uzas je!
Cestitam Rosbergu, takodje Haas-u (Romain-u), pa i McLH-u (Alonso i Button) i Magnumu.
Jedva cekam Spaniju i Putine ne hvali ovu stazu, uzas je!
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 01.05.2016., 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Svaka čast Putinu
Jedini predsjednik koji već po 3 put/od 3 dolazi kao predstavnik svoje velike nagrade
Jedini predsjednik koji već po 3 put/od 3 dolazi kao predstavnik svoje velike nagrade

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
ahahaaahahahaa, zamišljam si Vettela ide kroz bokseve i paddock sa palijanderom [ link do slike ] [ link do slike ]senna66 je napisao/la:bravo rosberg!! nadam se da se kvyat sakrio na sigurno brijem da ga vettel trazi
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.
Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mogao je dati tu bocu Kimiju... ne bi se žalio Kimi.Ferrari Maniac je napisao/la:Jel to Hamilton stvarno dao svoj šampanjac nekom drugom!? Kakvo je to razmaženo derište - strašno. Sljedeći put bi ga trebala dočekati prazna boca.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Stavljam ruku u vatru ako Rosberg osvoji naslov da Hamilton odlazi u McLaren.