Tolko glup nadam se nije. Valjda i sam zna osnove kulture ili Äega viÅ”e....Lady je napisao/la:Mislim da Hamilton jednostavno nije znao da treba skinut kapu za vrijeme minute Å”utnje.
Grubo reÄeno, Äovijek se boji Äelavosti,frÄkave kose ili neznan ni ja Äega. Pogledaj ga samo kako svaki put prije podija namjeÅ”ta frizuru i skriva se od kamera. Na Vn Italije je svoju prekrasnu žutu frizuru prvi put pokazao na podiju. Ja smatram da jednostavno nije znao da ce se minuta Å”utnja odraditi uopÄe a pogotovo ne tad. Kasnije je odlucio samo zadrzat kapu, nadajuci se da mu to ljudi nece primjetit. jer eto bolje se sramotit ne odavanjem poÄasti nego pokazivanjem svoje neuredne frizure

Zanimljivo kako je u MaÄarskoj to napravio ljepo, jer se znalo toÄno kada Äe se to održat pa si je ljepo stigao provjerit svoju frizuru
Pogledaj samo kako je svoju kosu skrivao cijeli vikend

Uostalom koga briga i ja se zamaram ovim glupostima. Sam se je dobro osramotio i uzalud mu te PR isprike preko twittera
Å to se tiÄe ove Mercedesove afere, oÄekujem sad i ostale timove da malo prekrÅ”e pravila u Singapuru kao Å”to je to radio Mercedes