VN ITALIJE (4. - 6. rujna 2015.)

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
Lady je napisao/la:Mislim da Hamilton jednostavno nije znao da treba skinut kapu za vrijeme minute Ŕutnje.
Tolko glup nadam se nije. Valjda i sam zna osnove kulture ili čega viŔe....
Grubo rečeno, čovijek se boji čelavosti,frčkave kose ili neznan ni ja čega. Pogledaj ga samo kako svaki put prije podija namjeÅ”ta frizuru i skriva se od kamera. Na Vn Italije je svoju prekrasnu žutu frizuru prvi put pokazao na podiju. Ja smatram da jednostavno nije znao da ce se minuta Å”utnja odraditi uopće a pogotovo ne tad. Kasnije je odlucio samo zadrzat kapu, nadajuci se da mu to ljudi nece primjetit. jer eto bolje se sramotit ne odavanjem počasti nego pokazivanjem svoje neuredne frizure :prcnjau:
Zanimljivo kako je u Mađarskoj to napravio ljepo, jer se znalo točno kada će se to održat pa si je ljepo stigao provjerit svoju frizuru

Pogledaj samo kako je svoju kosu skrivao cijeli vikend

slika

Uostalom koga briga i ja se zamaram ovim glupostima. Sam se je dobro osramotio i uzalud mu te PR isprike preko twittera

Å to se tiće ove Mercedesove afere, očekujem sad i ostale timove da malo prekrÅ”e pravila u Singapuru kao Å”to je to radio Mercedes
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rjeŔavaju tako Ŕto naprave joŔ jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Brumica je napisao/la:Hatt, ta minuta Ŕutnje je dogovorena dan ranije i kamo peha za njega da jedini ne zna, ne vjerujem baŔ u to. Rekao je da se koncentrirao i sluŔao glazbu, a od glazbe ni g jer je skinuo sluŔalice u to vrijeme. To je nepristojno i bezobrazno ma o kome se radilo, vjerujem da bi reakcije bile iste.

Ma sve pet Brumice, ipak teÅ”ko je nać' dva obazriva i savjesna kao Å”to je naÅ” Vettel, stoga moramo biti malo tolerantniji i u duhu naÅ”eg pulena, i ne zamarati se tuđim gafovima. Ako je/nije znao, namjerno/svjesno/nesvjesno.. njemu na duÅ”u.. mislim da ga zbog toga neće previÅ”e bolit' glava iako je samo na njegovu Å”tetu (Å”teti PR-u koji mu je toliko bitan).

Uostalom, nadam se da će uskoro biti fokus (recimo već sljedeće godine) na drugog prvaka.. ;) kojem će ponovo brojat' krvna zrnca. :mrgreen: .
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Evo minići :) :cool:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iwGFFy9VXd4[/youtube]

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Haha, najjači je onaj puž! :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Lady
GP3
GP3
Toliko se pričalo o tom pritisku u gumama i mogućoj diskvalifikaciji, te Hamiltonovom ponaÅ”anju prilikom minute Å”utnje odane Justinu Wilsonu, da smo možda malo zanemarili samu utrku i neka bitnija događanja.....

BaÅ” sad gledam usporedbu krugova Vettela i Hamiltona i malo ostala iznenađena! Mislim, svi znamo da je Mercedes jak i potroÅ”io je sve tokene za VN Italije, i svi su pričali kako smo vidijeli pravo lice Mercedesa od kad su Hamiltonu javili da mora ubrzat od 48-og kruga do kraja utrke.... Ali,..... Hamilton s obzirom da je i sam javio u 50-om krugu da brže od tog ne može, a 'mislim' da Vettel nije jurio svom snagom, ispada da Mercedes i nije baÅ” toliko puno jači od Ferrarija koliko se govori.

http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... n%20Vettel

Pogledajte malo tablicu krugova i to je u prosjeku nekih 7 desetinki po krugu, ali ću opet napomenut da je Hamilton bio apsolutno na samom limitu, dok mislim da Vettel nije. Po tablici se točno vidi kako je Hamilton dignuo tempo od tog 48-og kruga, dok Vettel skoro od samog izlaska iz boxa vozio vrlo slične krugove, odnosno, ne diže uopće tempo, Å”ta znači da nije bio sigurno na svom limitu iako mu se Rosberg približavao.

Jeli moguće da je Ferrari ipak smanjio zaostatak za Mercedesom jer se radi o Monzi koja je prava 'power' staza?
slika

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Nico Rosberg
pa budimo realni, Vettel da je mogao, Vettel bi ga stisnuo. nije bas Ferrari uz "bok" Mercu kad se Hamilton odljepio 25 sekundi.. pogledaj usporedbu Rosberga i Vettela.. da Rosberg nije ostao bez motora, vjerujem da bi zavrsio drugi. Na video snimci se vidi koliko mu je bio blizu pred samu nezgodu.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Lady
GP3
GP3
Nisam ni mislila da je Ferrari uz bok Mercu, samo sam primjetila da ipak nije tolika razlika koliko se govori. Rosberg je stizao Vettela, ali ne toliko rapidno. I iskreno mislim da ga Rosberg ne bi mogao preć... nije bio toliko brži.
Recimo, Bottas je bio puno brži u stizanju Masse, pa ga opet nije uspio preć u 3 kruga koliko je imao Å”anse.

Hamilton je baŔ morao stisnut i to smo svi svjedoci, dok je Vettel vozio konstantno slična vremena od izlaska iz boxa.
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Slažem se sa Lukom. Ne bih htio biti bezobrazan, ali ima ona poznata uzrečica: misliti je d...... znati.
Dakle jedno je htjeti vidjeti, a drugo je vjerojatna realnost. Nema razloga da Hamilton pritiŔće, dok Vettel ne.
Hamilton je prvo napucao prednost (Ŕto je tu Vettel radio, možda laganini vozio?), onda je tu prednost samo održavao dok mu nisu rekli da mora voziti kvalifikacijske krugove. Tu je u par krugova napravio nered sa konkurencijom.
Vettel je prvo napravio prednost pred vozačima iza sebe. Onda se pojavio Rosberg sa 7 krugova starijim gumama (čiji je stari! PU u potpunosti bio odvrnut) i lagano je topio Vettelovu prednost. Budimo iskreni da mu se PU nije pokvario vrlo vjerojatno bi prestigao Vettela. Moje miŔljenje je da bi.

Za moju utjehu, nekako mi se čini kao da je Ferrari napravio kvalifikacijski setup kod Vettel Å”to je moguće dovelo do pojačane potroÅ”nje guma. Također Kimi je imao dosta posla tokom utrke, Å”to bi za posljedicu imalo joÅ” veću degradaciju guma nego kod Vettela, ali meni se čini da to tako nije bilo.
No tko će ga znati.....

Mercedes je sigurno sa Petronasom napravio odličan posao, Ferrari samo vrlo dobar. To bi bio nekakav moj zaključak iz Monze.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ajde, ajde. Vi i njegova frizura. Po meni je Lewis bio pomalo praznovjeran i stiljdiv. Ko mi to moze demantovati? I povovit cu mislim da mu bas dobro stoji i da je cool sa njom. I sta sada?
A za gume jos jednom, Lady, fora je da ta razlika u pritisku nije donjela nikakvu prednost Hamiltonu. I bez te razlike bi zgazio ostatak grida kao i sto je. Sto su manje vise svi potvrdili.

A citav ovaj, po meni predivan vikend se pretvorio u preseravnje oko boje kose i hebenog pristiska. Kao da bi to promjenilo bilo sto.
No!

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Luka je napisao/la:pa budimo realni, Vettel da je mogao, Vettel bi ga stisnuo. nije bas Ferrari uz "bok" Mercu kad se Hamilton odljepio 25 sekundi.. pogledaj usporedbu Rosberga i Vettela.. da Rosberg nije ostao bez motora, vjerujem da bi zavrsio drugi. Na video snimci se vidi koliko mu je bio blizu pred samu nezgodu.
Ok je nekog stici, ali nije lako prestici! Vidio si kako je Rosberg bio agresivan prema Bottasu, pa su ga na kraju opominjali da uspori, jer je bukvalno spalio kocnice!

....

Ferrari je uradio fantastican posao, za razliku od prosle godine ovaj bolid je evolucija u svakom smislu. Ono sto je realno, Mercedes je i dalje brz i dominantan (u Hamiltonovim rukama), ali je i ranjiv, dok u prisloj sezoni i nije bas bio. Velika je razlika kad se Mercedesi bore za pozicije, jer tad prije trose gume od Ferrarija, pogotovo na vrelijim stazama, pa se desi slucaj Rosberg. Ferrari ima jos malo prostora za napredak u mehanickom smislu, a puno u aerodinamickom, kada mi jos malo sredili to u 2016 god. mogli bi malo ozbiljnije parirati Mercedesu.

Ja licno smatram da Vettel kad ugrabi prvu poziciju ko pit bull je ne pusta, al kad je 2 tad cuva tu poziciju tako sto taktizira , jer nema smisla ganjati bolid koji je za 0,3 sek brzi po krugu. Drugacije je kad si naprijed, nemas bolid ispred sebe koji ce ti unistavati gume izduvnim gasovima, te da te blokira odbrambenim putanjama itd.

Ferrari jos evoluira, opet za relativno kratko vrijeme su skinuli 1 sek Mercedesu, to je ipak nesto.

...

Sto se tice Hamiltona, on s ovakvim ponasanjem samo sebe pravi neinteligentnim covjekom, jer ako je 19 vozaca znalo zasto stoje i ako hiljade drugih oko njih sute, onda bi trebala ona jedna mozdana celija da proradi i da skonta sta se desava. Ali, on je ocigledno u nekom svom svijetu ili je jednostavno namazan da se ne lazemo. Za ovakve stvari nema pravdanja, priznaj gresku - ljudski je prastati, a ne da ti se citav svijet smije.
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
A je objasnjenje za minut sutnje najblaze smijesno... Ja ga pravdam za praznovjerje, koliko god glupo zvucalo. :D Na kraju dana, sve je to vec manje-vise zaboravljeno i on je novi- stari svjetski prvak. Takodje, po meni nije bas najbistriji na gridu i nije da ga pravdam ali opet, on je ok momak koji je razapt na milion strana ali ipak ostaje top u svome poslu, sto treba cijeniti.
No!

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
On zeli da bude excentrican, hoce da ima neki svoj stil, neku svoju furku, ali neko ti radi sa stilom, a neko na silu. Nije problem sto se farba i sto nosa kackete naopako, te sto se tetovira, nosa nake lancuge, ali ne mozes biti tako djetinjast, da ne kontas sta se desava oko tebe, jer samim tim sve ti pada u vodu! Ne mozes nosit kacket na minut sutnje, te se jos gore pravdat kako si slusao muziku itd. To djeca rade, pa isto tako reci za Michaela da se 'neke stvari desavaju s razlogim', ako nemas sta pametno da kazes, nemoj ni pokusavat.

Na netu se moze naci kamaru citata od Senne da pustis suzu, a od ovog mozes samo od smijeha da je pustis ili da uradis ovo :facepalm: !

O njegovom umijecu na stazi niko ne treba polemisat, al kad skine kacigu, tad postaje sve ono sto nije F1!
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Dayana
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Hamilton pokusava postati glavna tema casopisa i portala zeli postati celebrity trenutno sex u big brother kuci je zanimljiviji od njegovog zivota van f 1
Lets have sex and watch LOTR (y)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Jedina zamjerka mu je sto nije kao u prve dvije sezone. Gdje je bio senzacija. Sad se vucara ko posvodusa na kojekavim eventima koje niko ziv ne prati. Ne razumijem sto mu je to trebalo. Pokusava taj njegov PR napravit od njega nekog playboya a to jednostavno ne ide na silu ili jesi ili nisi. Najgore je kad pocne da prica i pokusa nesto pametno reci. Zalosno ali istina.

rosberg
Karting
Karting
Navija za: mercedes
MrDoomroom je napisao/la:Jedina zamjerka mu je sto nije kao u prve dvije sezone. Gdje je bio senzacija. Sad se vucara ko posvodusa na kojekavim eventima koje niko ziv ne prati. Ne razumijem sto mu je to trebalo. Pokusava taj njegov PR napravit od njega nekog playboya a to jednostavno ne ide na silu ili jesi ili nisi. Najgore je kad pocne da prica i pokusa nesto pametno reci. Zalosno ali istina.
:thumbs:
do prije par godina je mogao komotno biti uzor za svakoga

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
Navija za: Ferrari Williams
rosberg je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:Jedina zamjerka mu je sto nije kao u prve dvije sezone. Gdje je bio senzacija. Sad se vucara ko posvodusa na kojekavim eventima koje niko ziv ne prati. Ne razumijem sto mu je to trebalo. Pokusava taj njegov PR napravit od njega nekog playboya a to jednostavno ne ide na silu ili jesi ili nisi. Najgore je kad pocne da prica i pokusa nesto pametno reci. Zalosno ali istina.
:thumbs:
do prije par godina je mogao komotno biti uzor za svakoga
covijek sada izgleda kao neki razmazeni bogatuncic
neznam sto mu se dogodilo ali promijenio se
prije mi je bio jedan od omiljenih ali sada je pomalo iritantan
na stazi izgleda izvrsno ali van staze je druga prica
a da ne govorim o njegovom bratu koji je najveci uhljeb i vjerojatno zivi na njegov racun
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
Navija za: Ferrari Williams
Zao mi je da je njegovo ponasanje zasjenilo dobru voznju
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Lady
GP3
GP3
vlado je napisao/la: A za gume jos jednom, Lady, fora je da ta razlika u pritisku nije donjela nikakvu prednost Hamiltonu. I bez te razlike bi zgazio ostatak grida kao i sto je. Sto su manje vise svi potvrdili.
A gdje sam ja to spominjala prednost pritiska u gumama?
Mislim Vlado da si neŔto krivo pročitao u mom postu..... :mrgreen:
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Izivini. Lijen sam pa necu citati proslu stranicu. :cool: Pa da se prisjetim...sigurnost? Ako grijesim onda jos jednom izvini. :) Mislim da bez obzira na tvoje argumente tu ima mnogo subjektivnosti. Ja sam iskreno navijao na diskvlifikaciju. Pratio citav prenos na sky sportu. Samo zbog iole uzbudljivijeg zavrsetka sezone. Ne sto sam mislio da ce neko stvarno stici Lewisa.
Sluzbenu odluku sudaca prihvatam i ne zelim se zamarati sa time. Ali eto, nesto kao radni pritisak je vazan koliko sam shvatio. Tako da niko nije bio ugrozen. Naucilo se iz gresaka i sada mozemo biti mirni za zdravlja vozaca i njihove okoline. Nece se vise ponoviti.
No!
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔