Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Bome ludilo od carda! Brutalni knockouti!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jel gotova borva Jones vs Santos,, ustao sam slucajno i vidim da je 5 i 50... Bez spoilera molim, ako je zavrsilo 

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 07.07.2019., 05:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Rockhold nokautiran, Askren nokautiran sad i Holm. Koji show, Nunes je GOAT ženske divizije. Tek počinje,taman si se probudio. 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
E super, hvala. Ko "narucen" da je pogledam, a nisam mislio da je gledam uzivo 

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 07.07.2019., 05:59, ukupno mijenjano 1 put.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Borba teska nula i gore od toga, i ljudi ovo plaćaju i dolaze da gledaju. Ovu dvojicu bi naš Mirko sredio dok je bio u najboljim danima za 2 minute, ova dva su nula od boraca. Nema ako nemas Herca nista od tebe, nižerazredna borba. Obojica katastrofa.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Nije Jones budala da se zaleti na Santosa, a ovaj eksplozivan. Pametno odrađeno sa strane Jonesa.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Meni Jones nije odavno ko što je nekad bio, ali dobro, vjerujem da on nije previše nabrijan da završava borbe spektakularnim nokautima, već da si povećava score.
Borba ko borba, mogla je i bolje, a Jonesova pasivnost je najviše je umrtvila. Ma da mi je drago zbog Santosa da je izdržao borbu do kraja sa onakvim hendikepom od prve runde skoro. Nisam ga prike gledao i iznenadio sam se koliko je čvrst i eksplozivan, par dobro vezanih udaraca je definitivno moglo Jonesa na pod poslati.
Borba ko borba, mogla je i bolje, a Jonesova pasivnost je najviše je umrtvila. Ma da mi je drago zbog Santosa da je izdržao borbu do kraja sa onakvim hendikepom od prve runde skoro. Nisam ga prike gledao i iznenadio sam se koliko je čvrst i eksplozivan, par dobro vezanih udaraca je definitivno moglo Jonesa na pod poslati.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Losa borba jonesa... Santos odlican. Steta za koljeno. Mislio sam da ce pobjedit. Jones se provukao.i kockao..
Mozda dva tri leg kicka su ga djelila od poraza jer mu je razvalio nogu da su ga nosili do svlacionice. Bio je na samom rubu. Santos je propao par puta zbog koljena a ovaj niti jednom nije krenuo u napad. Po meni najlosija predstava jonesa ikad. Santos se pokazao super. Onako ozljedjen je napadao do kraja i izgubio za samo jedan bod.
Mislim da je jones imao srece.kaze da je znao da dobiva a dobio je za ssmo jedan bod.
Mislim da mu je vec u drugoj rundi noga bila ozljedjenja pun k i da ga je to sprijecilo da bude ono sto inace je.
Po meni provlakusa ali jbg, mora i toga biti u jednom od 25 meceva cca...
Ostatak eventa odlican. Nunes je bas opaka. Onaj lik sta je fasovo nakon 2 sekunde neka je. Bas mi je drago i zasluzio je.
Sve borbe vrh osim zadnje. Tj zadnja losa samo od strane jonesa. Santos nije mogao vise, ne znam kako se uopce kretao i izdrzao do kraja. Bit ce revans vjerojatno jer nitko jonesa nije ovako izudarao da ga nose do svlacionice.
Nista, sad cekamo miocica, adesanyu i naravno goat khabiba
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Mozda dva tri leg kicka su ga djelila od poraza jer mu je razvalio nogu da su ga nosili do svlacionice. Bio je na samom rubu. Santos je propao par puta zbog koljena a ovaj niti jednom nije krenuo u napad. Po meni najlosija predstava jonesa ikad. Santos se pokazao super. Onako ozljedjen je napadao do kraja i izgubio za samo jedan bod.
Mislim da je jones imao srece.kaze da je znao da dobiva a dobio je za ssmo jedan bod.
Mislim da mu je vec u drugoj rundi noga bila ozljedjenja pun k i da ga je to sprijecilo da bude ono sto inace je.
Po meni provlakusa ali jbg, mora i toga biti u jednom od 25 meceva cca...
Ostatak eventa odlican. Nunes je bas opaka. Onaj lik sta je fasovo nakon 2 sekunde neka je. Bas mi je drago i zasluzio je.
Sve borbe vrh osim zadnje. Tj zadnja losa samo od strane jonesa. Santos nije mogao vise, ne znam kako se uopce kretao i izdrzao do kraja. Bit ce revans vjerojatno jer nitko jonesa nije ovako izudarao da ga nose do svlacionice.
Nista, sad cekamo miocica, adesanyu i naravno goat khabiba

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ista stvar i kod mene, samo što sam ja planirao gledati cijeli card, moje genijalne vještine u postavljanju alarma su me spriječile

Kakav nokaut Masvidala

Nunes ponovo pokazuje da je zvijer kod žena, odličan high kick i GNP za ekspresan kraj Holm. Revanš sa Cyborg je vjerojatno jedina logična borba. Čujem da je i Blachowicz izveo odličan nokaut, tu snimku još nisam pogledao.
Jones i Santos nije bila loša borba, ali daleko od očekivanog. Šteta što se Santos ozlijedio već u prvoj rundi, i ovako je bio vrlo opasan, tko zna, možda bi i uspio iznenaditi Jonesa da nije otišla desna noga. Jones je bio nevjerojatno pasivan, izgledao mi je kao da s 20% radi ovaj meč, slabo je udarao i nijednom nije pokušao rušiti Santosa. Čak ni kad je ovaj pokleknuo zbog stopala nije išao završiti borbu, jednostavno jako blijeda izvedba Jonesa koja je na kraju jedva bila dovoljna za obranu titule. Pitam se što je sljedeće pa gledam ljestvicu u LHW, u top 5 još jedino Dominica Reyesa (4.) koji je zasad neporažen s 11-0 nije dobio, a možda Dana odriješi kesu pa dogovori treći meč s Cormierom nakon što ovaj odradi revanš sa Stipom.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Evo, povukao sam neke veze, sad više neće UFC u naslovu pikati fanove boksaVettel-Ferrari je napisao/la: 15.07.2019., 18:10 Ako možeš ti preimenovat je, ne bi loše biloNije da bi se pretjerano pisalo u boks temi, ali ovako mi pod UFC-om boks ne ide nikako, znam da je tu taj plus, ali boks je ipak mnogo stariji sport.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Svaka čast, mr. Hulkcroatic f1 je napisao/la: 15.07.2019., 23:14Evo, povukao sam neke veze, sad više neće UFC u naslovu pikati fanove boksaVettel-Ferrari je napisao/la: 15.07.2019., 18:10 Ako možeš ti preimenovat je, ne bi loše biloNije da bi se pretjerano pisalo u boks temi, ali ovako mi pod UFC-om boks ne ide nikako, znam da je tu taj plus, ali boks je ipak mnogo stariji sport.
![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Badr ima potpisam ugovor za 6 borbi sa Gloryjem. Biće ga zanimljivo ponovo gledat. Jedva čekam. Sprema se žestoko.
Još dok je K1 bio Badr Hary je nanizao sve Gloryjeve zvijezde. Izgleda da im se sprema novi pokolj.
Mislim da mu Verhoeven ne može ništa. Jedino da ga posere sreća, pa da se Badr ponovo povrijedi. Lik sad drži nekakvu titulu, boreći se samo na Gloryjevim turnirima, gdje i nema baš neke konkurencije. Ni blizu je to onom vremenu kad je K1 harao.
Još dok je K1 bio Badr Hary je nanizao sve Gloryjeve zvijezde. Izgleda da im se sprema novi pokolj.

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Slazem se s tobom Hari je jebena zvijer ali i Rico je dobar borac kad se sjetim njega dok je jos mlad bio pa one borbe sa Schildom, pa kao sto kazes K1 u svoje vrijeme, Hari, Bonjasky, Morosano, Overreem, nas Mirko, Schild itd. Za mene je uvijek taj kickbox bio najbolji jos dok je to sve bilo pod K1 ali evo i Glory nam je priredio spektakl, po meni mec godine sigurno uz ovaj uzvrat Miocica i Cormiera.Pastor je napisao/la: 16.07.2019., 13:41 Badr ima potpisam ugovor za 6 borbi sa Gloryjem. Biće ga zanimljivo ponovo gledat. Jedva čekam. Sprema se žestoko.
Još dok je K1 bio Badr Hary je nanizao sve Gloryjeve zvijezde. Izgleda da im se sprema novi pokolj.Mislim da mu Verhoeven ne može ništa. Jedino da ga posere sreća, pa da se Badr ponovo povrijedi. Lik sad drži nekakvu titulu, boreći se samo na Gloryjevim turnirima, gdje i nema baš neke konkurencije. Ni blizu je to onom vremenu kad je K1 harao.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Ma K1 je bio čudo. Najveće zvijezde od početka Hoost i Aerts. Aerts je čak na jednom od zadnjih K1 turnira pobijedio Schilta u polufinalu. I onda nije imao snage protiv Overeema u finalu. A tada je već imao bruku godina. Da Hari nije bio bad boy kakav jest, mogao je osvojiti završni turnir više puta.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Večeras se održava UFC on ESPN 5 u nama netipično normalnom terminu, glavni program kreće u 21 sat, iako je event u Newarku. Mene osobno zanimaju prva i zadnja borba na glavnom programu, prvo nastupa Darko Stošić (pitaj ga za Stošića
), a u glavnoj borbi večeri imamo okršaj top velteraša, Colby Covington vs Robbie Lawler.
Prijenos
Danas je objavljeno kako Cris Cyborg više neće biti dio UFC-a

Prijenos
Danas je objavljeno kako Cris Cyborg više neće biti dio UFC-a
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Baš me zanima kako će završiti okršaj Covingtona i Lawlera. Šteta za Cyborg, nadao sam se revanšu protiv Nunes.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Sva sreća da nisam gledao borbe, obje meni zanimljive su otišle na odluku
Stole je upisao drugi uzastopni poraz, a Covington izdominirao Lawlera.