Moram reci da su mi sve kombinacije lepse od ove sadasnje a vidim i po glasovima da je ubedljivo na zadnjem mestu .Iskreno se nadam da ce ljudi u Mclarenu i Hondi imati sluha za navijace i promeniti boje bolida
Ova crveno bela i crna me podseca na BAR tako da verujem da od te boje nema nista ali crvrno bela izgleda lepo
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni nije samo jasno zašto su tako nemaštoviti prilikom dizajna odjeće i livreje? Ovo što trenutno imaju (crna + bijela) je tako bezvezno i bezidejno. Sve mi se čini da Ron Dennis ima prste u tome.
fap je napisao/la:Moram reci da su mi sve kombinacije lepse od ove sadasnje a vidim i po glasovima da je ubedljivo na zadnjem mestu .Iskreno se nadam da ce ljudi u Mclarenu i Hondi imati sluha za navijace i promeniti boje bolida
Ova crveno bela i crna me podseca na BAR tako da verujem da od te boje nema nista ali crvrno bela izgleda lepo
Meni osobno ova bijelo crvena kombinacija izgleda najbolja, a mislim da bi se moglo i sa naračastom nešto fino iskombinirati poput ovoga što je objavio @Ferrari1345, sa možda još malo dominantnijom narančastom. A što se tiče sadašnje kombinacije daleko mi je najlošia od svih ovi ponuđeni, i valjda će kao što je @DMW u McLarenu i Hondi imati sluha za navijače i crnu boju ostaviti za sobom u "najcrnijoj" sezoni koju McLaren pamti
fap je napisao/la:Moram reci da su mi sve kombinacije lepse od ove sadasnje a vidim i po glasovima da je ubedljivo na zadnjem mestu .Iskreno se nadam da ce ljudi u Mclarenu i Hondi imati sluha za navijace i promeniti boje bolida
A ja glaso za tu staru meni najlepsa
a o kojoj staroj mislis
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Vettel-Ferrari je napisao/la:Meni osobno ova bijelo crvena kombinacija izgleda najbolja, a mislim da bi se moglo i sa naračastom nešto fino iskombinirati poput ovoga što je objavio @Ferrari1345, sa možda još malo dominantnijom narančastom. A što se tiče sadašnje kombinacije daleko mi je najlošia od svih ovi ponuđeni, i valjda će kao što je @DMW u McLarenu i Hondi imati sluha za navijače i crnu boju ostaviti za sobom u "najcrnijoj" sezoni koju McLaren pamti
Jer si umesto @ DMW mislio @fap
Vettel-Ferrari je napisao/la:Meni osobno ova bijelo crvena kombinacija izgleda najbolja, a mislim da bi se moglo i sa naračastom nešto fino iskombinirati poput ovoga što je objavio @Ferrari1345, sa možda još malo dominantnijom narančastom. A što se tiče sadašnje kombinacije daleko mi je najlošia od svih ovi ponuđeni, i valjda će kao što je @DMW u McLarenu i Hondi imati sluha za navijače i crnu boju ostaviti za sobom u "najcrnijoj" sezoni koju McLaren pamti
Jer si umesto @ DMW mislio @fap
Moja greška, izvinjavam se na krivom navodu
A @dmw je vjerojatno pod starom mislio na ovu sadašnju kombinaciju tj. iz protekle sezone, koju nas dvojica stavljamo na zadnje mjesto od svih ponuđenih.