McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
F1bodul je napisao/la: 01.04.2023., 05:07 Pitanje je hoće li im novi matrix sustav u timu donijeti napredak koji traže, ali žalosno je šta oni NE RAZUMIJU što je točno s Ricciardom bio problem, a to mi ne ulijeva povjerenje da će iskoristiti novi tunel i sve šta on pruža. No mozda bas zato promjena ključnog osoblja i sistema
S Ricciardom je problem bio on sam. Kada vidiš kako mali Piastri gura ovaj McLaren i Norrisa zapitaš se koliko bi brz bio prošle godine.
slika

F1bodul
Karting
Karting
S nama već: 2 god 8 mj
Navija za: McLaren i Haas
Dani je napisao/la: 01.04.2023., 19:09
F1bodul je napisao/la: 01.04.2023., 05:07 Pitanje je hoće li im novi matrix sustav u timu donijeti napredak koji traže, ali žalosno je šta oni NE RAZUMIJU što je točno s Ricciardom bio problem, a to mi ne ulijeva povjerenje da će iskoristiti novi tunel i sve šta on pruža. No mozda bas zato promjena ključnog osoblja i sistema
S Ricciardom je problem bio on sam. Kada vidiš kako mali Piastri gura ovaj McLaren i Norrisa zapitaš se koliko bi brz bio prošle godine.
I nije bas tako. Zak je to sam rekao.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
McLaren predstavio prekrasne livreje za Indy 500 :aww:
https://twitter.com/ArrowMcLaren/status/1646908767257382912

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Falili su sa trećom.
Umjesto u "Arrow" stilu trebala je biti u "West" stilu i onda bi bilo perfektno! :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Crni je posveta pobjedničkom automobilu Le Mansa 1995.

slika

Narančasti je za Indy 500 pobjedu 1974., a Marlboro (nadam se da neće biti šupaka kojima će smetati i da ga neće zabraniti) za prvu pobjedu na VN Monaka 1982.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ma sve jasno šta je u pitanju :thumbs:
Samo kažem da su meni 3 njihova "kompleta boja" :mrgreen: , narančasti, crveno-bijeli i crno-sivi
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Naravno, u F1 okvirima je njihova West livreja odmah uz bok Marlboru po "legendarnosti" :thumbs:

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Od 2018. se stvarao ovaj vozeci billboard sa svjetski poznatim sponzorima (tipa Chrome) da bi na kraju doslo do situacije poput danasnje gdje ih nakon starta nismo vidjeli mozda niti jednom…

Nakon onog blagog konstantnog uspona od 2019. do 2021. jos jednom totalno promasen koncept nove generacije bolida i sam pokazatelj koliko ovaj tim fali kvalitetnih ljudi i usmjerenja. Danasnji Mclaren niti sjena Mclarena s pocetka 2000ih.

Tko je gledao, sjeca se onih prica 2015.-2017. kako je Hondin motor jedini nedostatak te da bi s Mercedesovim bili u igri za pobjede kad ono dosla famozna 2018. i oni potonuli mozda jos i dublje s Renaultom…Mali remont i onda napredak sve do prosle sezone. Nesto ne stima i to se nazalost vidi vec godinama.

Nastavi li se ova forma do kraja sezone (i u buducnosti) mogla bi uslijediti nova era praznih bolida bez sponzora i potencijalno preuzimanje tima. Nadam se da nece doci do toga, ali vikendi poput ovog su zaista tuzni za gledat kada je u pitanju jedan od najteofejnijih timova u povijesti sporta.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
A neznam sta reci...
Malo su nam "olaksali" kad su na predstavljanju bolida priznali da su fulali. Iako samo rijetko ili nikada cuo , prije pocetka sezone , da neka ekipa kaze da su fulali.

Samim time su i nasa ocekivanja , kao navijaca , bila mala. Znali smo da nece biti dobro.
Ali ovome od jucer se nikada ne nadas. Pogotovo nakon svih nadogradnji , pa kad Lando kaze da su takav bolid trebali imati itd. Ocekujes neki napredak , a ne zabijanje na dno.
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
jučer je bio poklon na kladionici duel norris-stroll 1,8 za obojicu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ovo se cini tako jako davno , kad se gleda ova sezona :) :(

slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Jos jedan video o pohodu na trostruku krunu.
Naravno , McLaren je i dalje jedina ekipa koja je uspjela uzeti sve 3 krune.
Dok je Graham Hill jedini vozac , do danas , kome je to uspjelo.

slikaslika slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Stiže pojačanje. :thumbs:
https://www.mclaren.com/racing/formula- ... ng-design/ https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1663581397045395456
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

AlkY
Formula 1
Formula 1
Mozda bude sta pozitivnoga od toga :thumbs:
slikaslika slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 30.05.2023., 19:15 Mozda bude sta pozitivnoga od toga :thumbs:
U šestom mjesecu ove godine starta im novi zračni tunel, sa svim ovim ljudima koji su došli u McL ako dogodine ne naprave bolid za top 3 e onda ne znam kad će.
slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Gledam ovu livereju za Silverstone i povratak “chrome boje” i kad vidim komentare stavite crvenu umjesto narancaste shvatim na sta je gledateljstvo F1 spalo…

Sto se tice izgleda, sasvim okej s obzirom da polozaj narancaste od pocetka sezone nije genijalan, niti mi se raspored tih boja kod Mclarena vec godinama svida, ali sam siguran da ce uzivo ovo biti odlicno osvjezenje. Nekad davno na ovom sam portalu napisao komentar/ideju kada se najavilo sponzorstvo s Coca Colom i povratak Mercedesa da bi mogli odlicno uklopiti srebrnu i narancastu (potencijalno napraviti limenku cole od bolida, ali s narancastom umjesto crvene) i eto nekoliko godina kasnije gledat cemo nesto, nazovimo, slicno na jedan vikend.

Moglo bi im se ovo jako dobro isplatiti ako prenesu performanse iz Austrije i u Veliku Britaniju.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
blown diffuser je napisao/la: 30.05.2023., 19:29
AlkY je napisao/la: 30.05.2023., 19:15 Mozda bude sta pozitivnoga od toga :thumbs:
U šestom mjesecu ove godine starta im novi zračni tunel, sa svim ovim ljudima koji su došli u McL ako dogodine ne naprave bolid za top 3 e onda ne znam kad će.
Nema od toga nista ni dogodine, mislim jako tesko da maknu od 4. bolida po brzini, jer su rekli da ce tek 2025 radit bolid iskljucivo u svom zracnom tunelu, ovaj dogodine ce biti pola Woking pola Cologne.
slikaslika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 04.07.2023., 03:08
Nema od toga nista ni dogodine, mislim jako tesko da maknu od 4. bolida po brzini, jer su rekli da ce tek 2025 radit bolid iskljucivo u svom zracnom tunelu, ovaj dogodine ce biti pola Woking pola Cologne.
https://racingnews365.com/exclusive-br ... n-facility

The Woking-based team will finally begin operations within its own on-site wind tunnel facility this summer, with the investment part of Brown's outlay for F1 success, along with a number of further improvements across the organisation.

These include upgrades to the tools and processes used in the manufacturing process, as well as the influx of top-end talent joining the engineering ranks.

Rob Marshal and David Sanchez headline those incoming, with the duo set to start life at McLaren on January 1 when gardening leave periods from Red Bull and Ferrari end.

Speaking exclusively to RacingNews365.com, Brown has outlined how McLaren has been able to afford the improvements, why an on-campus wind tunnel is so important and the strength of having Toyota as a partner.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mislim da je nekad prošle godine Zak Brown izjavio da će ovog ljeta počet djelomično koristit taj tunel, pa tek iduće godine za razvoj bolida za 2025 će koristiti isključivo novi zračni tunel. Bit će dobro ako već ove godine mognu, jer onda možda i naprave konkurentan bolid, a ne ovo donesi krntiju i vozi je pola sezone pa tek onda b specifikaciju izbaci i ganjaj deficit za midfieldom.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡