F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Alonso
Čini mi se da su komplementarne zato što obje dolaze iz Diario Gola, eksperata za silly :facepalm:
You should never underestimate the predictability of stupidity

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Lux14 je napisao/la: 21.04.2018., 18:28 Čini mi se da su komplementarne zato što obje dolaze iz Diario Gola, eksperata za silly :facepalm:
Prošli put kad su pisali o silly seasonu su smjestili Fernanda u Haas :prcnjau: :rofl:

Fiskal
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Fernando
A mozda ima nekog smisla ako hamilton ode iz f1 a mclaren vise nema love od honde za placanje alonsa

Fiskal
Karting
Karting
Navija za: Fernando

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
FIA gives F1 teams green light to mount mirrors on halo device
https://www.autosport.com/f1/news/13557 ... lo-mirrors
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Stižu takve vijesti na Puls u roku 5 minuta :)

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
vijetnam i peking. :facepalm: ne liberty, ne!!!
https://www.grandprix247.com/2018/04/26 ... the-cards/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Traže male države s puno stanovnika kako bi popularizirali sport....

krik_naglas
Karting
Karting
Jao Hanoi gradska trka, pa dajte ljudi. Totalno se slažem da bude više staza u kalendaru, naglasak na "staza". Ne znam kako vi gledate, ali meni je to je kao lav u zoo vrtu.
Eto da se ispostuje Monte Carlo, korijeni, istorija i to sve, ali sposobnosti ovih auta su davno prerasli urbane sredine. Daj čistog zraka i širine za "proper racing".
Ne znam je li neko od vas trčao sa gas maskom uz brdo kao "uz nos", može se i to, ali napati se covjek...takav mi utisak ostavljaju urbane "staze".
Ima para i van grada, očigledno taj aspekt pogoni sve ove promjene koje uvode na "67 years old undermanaged asset" koji su kupili.

f1zd
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
@krik
Apsolutno se slažem, ali kad je gradska utrka onda dopre do više ljudi, ceste se zatvaraju i svi pričaju o tome. Mislim da zbog toga idu u gradove...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
@f1zd interesantno razmišljanje.
Ma ok ako hoće gradske utrke, ali nek bar naprave pokoji brzi zavoj prije pravaca ili nešto malo izmisle. Nekako staze budu previše predvidljive. Imaš jednu trkaću putanju i to je to.
I onda svi u kolonu jedan po jedan :)

krik_naglas
Karting
Karting
Ma i njima bude opsadno stanje, sve se izvrne naopako, pričaju oni o formuli ali to su priče " o ljubavi, psu i majci"... I tako redom hihi :zubo:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/janci1612/status/991218558721052672

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Standard... Kme kme, kao uvijek...

[ link do slike ]

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
neka institucije rade svoj posao. :chill:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne znam je li ovo već netko spomenuo...ukidaju intervjue na podiju. :thumbsd:
slika

krik_naglas
Karting
Karting
Eto uskratite i to, pa ljudi se sjate iz citavog svijeta da gledaju utrku, i kasnije dodjelu, sampanjac i intervjue a oni ih intervjuisu pored vrata od garaze kao da su ih uhvatili da kradu gorivo iz auta :thumbsd:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Nisu intervju nikad ni trebali micati iz dvorane dolje.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Super mi je ekipa i novinari koji bol koju je motorsport svijet doživio nakon nesreća na npr. Senna i Bianchi iskorištavaju kako bi opravdali kretenarije kao što je npr. HALO kao nužno zlo u sprečavanju istih. Ako je tim istim pojedincima toliko stalo do sigurnosti, odavno bi se već angažirali u bolidima bez vozača, odnosno bolidima upravljanim iz garaža. Budimo realni takva situacija je nebrojeno puta sigurnija od sadašnje. Zaista mi nije jasno što se čeka, zar ih ne stišće taj kamen na srcu koji im govori kako je sigurnost na prvom mjestu i koliko bismo se svi mi bolje osjećali da jednostavno nema vozača u bolidu...??? :)
Nadam se da opravdanje takvoj zakašnjeloj reakciji nije argument da "to ne bi bila prava F1" sve dok FIA opet ne odluči poslati redare na stazu za vrijeme slobodnog treninga i jedan od vozača s 250 km/h pokupi redara, ubije ga, a radio od redara prođe kroz HALO "zaštitu", o3.14zdi vozača u glavu i njega ubije.... :thumbs:
Ipak, ako smo nešto naučili iz F1 onda je to da osim važnosti sigurnosti ne postoji nemoguća situacija.... ;)
Well done F1! :klanjam:
Sisu (fin.)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡