hematokrit je napisao/la: 06.04.2018., 16:02
Nadam se da su Mercedes i Ferrari dogovorili da će 2021 god. lagano odhebat formulu1 jer im ne treba sirotinjsko natjecanje sa ograničavanjem koliko love možeš potrošiti. Jebi ga ako imam milijardu svake godine za potrošiti na f1 nije moja krivica. Onaj tko nema neka lagno odskakuče iz f1. Jebate ko da je f1 karitas.
I tko bi Mercedesu i Ferrariju bio glavni konkurent u toj seriji s milijardu dolara budžeta godišnje?
Situacija nije crno/bijela i problem se ne može rješavati radikalnim putem.
Renault koji ima love ko pljeve,Red Bull koji također ima love ko pljeve,a bez brige došepali bi i ostali za njima.
Kažeš situacija nije crno bijela,a upravo Liberty želi stvar riještit radikalnim putem,tj. kome se ne sviđa neka ide van iz f1.
Pročitao od Grunera na Twitteru da je Mercedes zatražio drugačiju komponentu guma za Barcelonu, Paul Ricard i Silverstone zato jer su imali ogroman blistering na testovima u Barci i navodno je Pirelli odobrio to...
Doslovno koji k*r*c!?
Ferrari Maniac je napisao/la: 06.04.2018., 22:53
Pročitao od Grunera na Twitteru da je Mercedes zatražio drugačiju komponentu guma za Barcelonu, Paul Ricard i Silverstone zato jer su imali ogroman blistering na testovima u Barci i navodno je Pirelli odobrio to...
Doslovno koji k*r*c!?
To je ono što je Vettel govorio prije početka sezone kako Mercedes želi usmjeriti Pirelli na svoju stranu u odabiru guma...smiješno.
Ali naravno sada kada je u pitanju Mercedes mediji i "fanovi" će kazati da je to "briljantna" strategija Mercedesa...da je to bio Ferrari proglasili bi ih maFIA-om...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la: 06.04.2018., 22:53
Doslovno koji k*r*c!?
Ali naravno sada kada je u pitanju Mercedes mediji i "fanovi" će kazati da je to "briljantna" strategija Mercedesa...da je to bio Ferrari proglasili bi ih maFIA-om...
kad mi nećete pomoć, moram sad guglat.
daklem, 09.03.2018. ''Pirelli confirms compound choices for Spanish and Canadian GPs'' - ''For the Spanish Grand Prix, the Supersoft, Soft and Medium compounds have been selected.''
znači oni 'namjeravaju' mijenjat jednu od ovih potvrđenih komponenti?
bljuv!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 07.04.2018., 00:01
daklem, 09.03.2018. ''Pirelli confirms compound choices for Spanish and Canadian GPs'' - ''For the Spanish Grand Prix, the Supersoft, Soft and Medium compounds have been selected.''
bljuv!
Mislim da se radi o konstrukciji guma, a ne striktno komponenti.
Svejedno...promjena je promjena.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
zekohonda je napisao/la: 07.04.2018., 00:01
bljuv!
Mislim da se radi o konstrukciji guma, a ne striktno komponenti.
Svejedno...promjena je promjena.
Naravno pa to je još gore - da idu mijenjati konstrukciju određene mješavine guma zato jer nekoj momčadi ne odgovara na nekim utrkama... Pa koje su tu fore!?
Bilo bi bezveze da je on dobio kaznu.
A bili bi i nedosljedni.
Jušer se diskutovalo o tome.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.