McLaren
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Po meni, manje inovativan od Aston Martina. Uglavnom, dizajn prekopiran od lani, i prilagođen novim pravilima...
Hlađenje je podignuto prema gore, kao i prošle godine, i samo piči ravno do auspuha, tako da je pozadi najotvoreniji do sada. Undercuta nema, ako se poredi sa Aston Martinom. Kada ga pogledaš sprijeda sidepodi samo padaju ravno dole prema podnici, ko kutija. Nos je nizak u odnosu na AM, ali koliko je to dobro, kada treba što bolji protok prema podnici... Ali zato je tu pull-rod.
Hlađenje je podignuto prema gore, kao i prošle godine, i samo piči ravno do auspuha, tako da je pozadi najotvoreniji do sada. Undercuta nema, ako se poredi sa Aston Martinom. Kada ga pogledaš sprijeda sidepodi samo padaju ravno dole prema podnici, ko kutija. Nos je nizak u odnosu na AM, ali koliko je to dobro, kada treba što bolji protok prema podnici... Ali zato je tu pull-rod.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Slika je s službenog F1 twittera. Malo čudno koliko je zadnje krilo udaljeno na bolidu McL.Pastor je napisao/la: 12.02.2022., 06:33 Ova slika je bezveze. Ne može tolika razlika biti zadnjeg krila u odnosu na točkove. McLaren je očito slikan iz malog ugla, kao i svake godine. Nije direktno iznad.
Nema ih na renderima ima ih na bolidu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vrhunska slika

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ovo je gore od najgore nocne more.
Nadam se da je to nesto kratkotrajno. Ali mislim da nema sanse da se to dramaticno promjeni. U najboljem slucaju ce se boriti za 1 bod u utrkama ,sta je zalosno i dalje.
Nadam se da je to nesto kratkotrajno. Ali mislim da nema sanse da se to dramaticno promjeni. U najboljem slucaju ce se boriti za 1 bod u utrkama ,sta je zalosno i dalje.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Izgleda da se ponavlja 2018-ta i fundamentalna pogreška u dizajnu.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Steta. Zao mi mclarena. Lando je lani bio uzitak za gledati a i ricci je bio solidan. Imali su odlican bolid.
Steta da su toliko fulali oa da se vozikaju van bodova.
Taman kad je pocelo izgledat kao da su se vratili, pa jos google kao sponzor... Onda ovo sve..
Velika steta al jebiga. Tako je to sa novim pravilima. Netko mora promasiti ceo fudbal a netko pogoditi.
Eto ferr pogodio a mclaren fulao. Ajde, barem ce se brzo okrenuti 2023 bolidu pa mozda na godinu dodju jaci. Sigurno hoce, pitanje je samo koliko...
Steta da su toliko fulali oa da se vozikaju van bodova.
Taman kad je pocelo izgledat kao da su se vratili, pa jos google kao sponzor... Onda ovo sve..
Velika steta al jebiga. Tako je to sa novim pravilima. Netko mora promasiti ceo fudbal a netko pogoditi.
Eto ferr pogodio a mclaren fulao. Ajde, barem ce se brzo okrenuti 2023 bolidu pa mozda na godinu dodju jaci. Sigurno hoce, pitanje je samo koliko...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ma daj molim te. Oke možda je većina do manjka snage, ali da je McLaren imalo dobar bolid završili bi iza Mercedesa.Pastor je napisao/la: 20.03.2022., 21:20 Mislim da jedino može biti motor. Ali onda je Mercedes i dalje top bolid, kojima trenutno nedostaje snage, kao i svim njihovim korisnicima
Loši su kompletno i to je to.
Uostalom taj Mercedes ne može biti top bolid kada zderu gume nenormalno, a nove vrlo teško zagrijavaju. Imaju i oni problema nevezanih za snagu.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Definitivno je vise do samog McLarena nego do motora Mercedesa... Motor nije zadnji na gridu sigurno za razliku od McLarena koji je na zacelju...senna66 je napisao/la: 21.03.2022., 07:31Ma daj molim te. Oke možda je većina do manjka snage, ali da je McLaren imalo dobar bolid završili bi iza Mercedesa.Pastor je napisao/la: 20.03.2022., 21:20 Mislim da jedino može biti motor. Ali onda je Mercedes i dalje top bolid, kojima trenutno nedostaje snage, kao i svim njihovim korisnicima
Loši su kompletno i to je to.
Uostalom taj Mercedes ne može biti top bolid kada zderu gume nenormalno, a nove vrlo teško zagrijavaju. Imaju i oni problema nevezanih za snagu.
Ovaj put nema Honda "to take the fall" i bas me zanima hoce li tako oplest po Mercedesu...
Fino Alla Fine