Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Sarma je napisao/la: 02.07.2020., 17:17 Znači odjebali su ga ono lagano preko telefona, a glumataju neku familiju :thumbsd:
A šta su uradili Kimetu? Ono je bilo podlo i nisko. I onda je lik, ja neću sad da upirem prste, možda namerno sporo vozio da vrati za sve ono. Poznavajući Kimeta, možda, ipak on vozi ovo jer mu je to hobi. Kako objašnjavate da onaj ludi Kime iz Lotusa odjednom bude toliko sporiji od recimo Alonsa i Vettela. Tek sad cenim ono što je on radio tamo, ultimate troll.

Lepo je Vettel rekao na presici, da nisu dobro radili posao pa su gubili titule. Misli na obe strane, momčad i on sam.

Jedva čekam da se vrati stari Seb u ovoj sezoni, malo teško ali sve je moguće.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sarma je napisao/la: 02.07.2020., 17:17 Znači odjebali su ga ono lagano preko telefona, a glumataju neku familiju :thumbsd:
Daleko je Ferrari od familije.
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Jadno od ferrarija ali tako se oni odnose prema vozacima vec jako dugo.

Dok vozaca ne stave u prvi plan nece nista osvojit. Neka se ugledaju na ove koji osvajaju sve. Rbr je seba drzao kao kap vode na dlanu, sada isto rade sa maxom. Mercedes to radi sa hamiltonom takodjer.

Sve to sto 500+ inzinjera napravina kraju (rijetko kad dva jer pretezno jedan vozac bude bolji i brzi, rijetko kad su bas oba jednaki) vozac to treba koristit i donjeti zasluge svima i tu vozac mora biti bozanstvo. A ne kao ferr koji vozaca podreduje momcadi pa jedan seb veve bitke vodi u uredima i garazi nego na stazi gdje ima maxa,hama, lec i ine.. jebes takvu momcad, iskreno.

Imaju sve da uvijek imaju najboljeg vozaca na gridu. Mogu dovest koga hoce. Umjesto da takvog dovedu u kazu mu prvi dan:molimo te donesi nam naslov sve cemo napravit samo reci. Reci sve zeljeee recii sta treebaaa

Ne, oni dovedu najboljeg ili jednog od i onda mudruju, vode neku svoju politiku a vozac stari, prolazi, trose ga bezveze.. on ne smije nista ni rec jer je to ferrari itd...

Cuj to, preko.mobitela ga odjebat.. da bar zavrsili p4 na kraju...

Sebu iu sveg srca zelim vrhunski bolidi naslov ako odluci ostati pa da crvenim kmerovima tako zaljepi samar i pokaze ds nije on problem nego svi oni skupa...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 02.07.2020., 21:03
Daleko je Ferrari od familije.
Istina sve ali to opet potvrđuje samo jedno; SVE JE TO BIZNIS!!! Nikakva familija, društvance koje pije skupa itd...
Dok osvajamo sve svi su happy, kad ne osvajamo onda je biznis.

Primjerice još "goreg" ponašanja su vam Ameri sa svojim nekim nacionalnim sportovima.
Nema tu ljubavi, nego čisti biznis. Isprazniš ormarić i čekaš sms da vidiš jesi u klubu iduće sezone.
Na ormarićima imaju magnetne plocice da te se mogu brzo riješiti kao da više ne postojiš...

Ovo je čista biznis odluka kojoj je kumovala corona nažalost. Ne volim tog Vettela nikako ali
nisu ga trebali pustiti.

Ako se dokopa Mečke bit će middle finger :zubo:

Daimler ima novog CEO, doduše kojeg već godinu dana su postupno uvodili na tu funkciju, i njih
čeka diselgate tužbe, poteškoće u proizvodnji, moraju izdvojiti milijarde u nove el pogone, baterije,
obveze prema investitorima koje će ove godine značajno pasti... Ali vidjet ćemo uskoro sve.

Ja u svojim snovima bih volio vidjeti:

Alonso - Red Bull
Hamilton - Ferrari
Vettel - Mečka

Pa "One Last Ride" da gledamo :trep: :aww:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znači likovi su fakat lagali Sebu 2-3 mjeseca i onda ga nazvali na telefon i rekli da više ne žele nastaviti? :bonk: :zubo:

Ova izjava na dan objave da se rastaju je znači skroz lažna:
Binotto: "This is a decision taken jointly by ourselves and Sebastian, one which both parties feel is for the best.
A Seb izgleda nabrijano. Rekao je da želi nastaviti, ako je projekt onaj koji njemu odgovara i s kojim će se moći boriti za sam vrh. Znači ima želje i motivacije za nastavak. Po meni najbolji izbor mu je (ako ne upikne Mečku) Aston Martin.

Tata Stroll bi potjerao sina da može upiknuti Seba. To uopće po meni nije upitno lol...već bi mu kupio sjedalo u Williamsu ili Haasu. Nije frka.

BTW točno se vidi da UOPĆE neće slušati ekipu ove godine i da je no fucks given mentalitet došao :party:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Gledajmo to ovako, Daimler bi mogao reći Bottasu da se makne i ustupi mesto Vettelu. Još uvek važi ona spika Bottas/Renault.

Wolfu i Hamiltonu se Vettel ne sviđa ali s marketinške strane Mečka bi imala najbolji PR u istoriji F1, koji niko nije imao. Imati 10 titula (ili 11) i dva vozača koji su obeležili prošlu deceniju (gledam kultno računanje) je nešto što niko nije imao. To je bomba, a čak šta više uz dobar menadžment moglo bi to funkcionirati.

Sledeće godine Hamilton bi jurio 8 titulu i sasvim sigurno je da bi mu Vettel pomrsio račune ali ne u tolikoj meri zato što Vettelu treba vremena da se navikne na Mečku. Dakle win win situacija. Opet analiziramo previše, ali još uvek je vruća tema gde će Vettel.

A Bottas ako mu Alonso ne ukrade mesto mogao bi u penziju, on je za mene razočaranje na kvadrat. Svi ti Bottasi 3.0 2.0 su samo njegovo kur/enje koje traje samo par trka pa mu Hamilton pokaže gde mu je mjesto. Ja ne vidim mesta za njega, osim u Alfi Romeu kada Kime ode u penziju ili tamo u Haasu da zameni onog prosipača poena Grosjeana. Tužno ali istinito.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zelot je napisao/la: 02.07.2020., 21:59 Jadno od ferrarija ali tako se oni odnose prema vozacima vec jako dugo.

Dok vozaca ne stave u prvi plan nece nista osvojit. Neka se ugledaju na ove koji osvajaju sve. Rbr je seba drzao kao kap vode na dlanu, sada isto rade sa maxom. Mercedes to radi sa hamiltonom takodjer.

Sve to sto 500+ inzinjera napravina kraju (rijetko kad dva jer pretezno jedan vozac bude bolji i brzi, rijetko kad su bas oba jednaki) vozac to treba koristit i donjeti zasluge svima i tu vozac mora biti bozanstvo. A ne kao ferr koji vozaca podreduje momcadi pa jedan seb veve bitke vodi u uredima i garazi nego na stazi gdje ima maxa,hama, lec i ine.. jebes takvu momcad, iskreno.

Imaju sve da uvijek imaju najboljeg vozaca na gridu. Mogu dovest koga hoce. Umjesto da takvog dovedu u kazu mu prvi dan:molimo te donesi nam naslov sve cemo napravit samo reci. Reci sve zeljeee recii sta treebaaa slika

Ne, oni dovedu najboljeg ili jednog od i onda mudruju, vode neku svoju politiku a vozac stari, prolazi, trose ga bezveze.. on ne smije nista ni rec jer je to ferrari itd...

Cuj to, preko.mobitela ga odjebat.. da bar zavrsili p4 na kraju...

Sebu iu sveg srca zelim vrhunski bolidi naslov ako odluci ostati pa da crvenim kmerovima tako zaljepi samar i pokaze ds nije on problem nego svi oni skupa...

Toooo Sinane :klanjam: :rofl:

Opet je ispao Gospodin par excellence
Zajebao sam i ja, zajebala je i ekipa....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Budimo realni, Vettel nema mjesta u Mercedesu, osim ako Hamilton se ne zanese sa ovom borbom protiv bijelaca pa pukne ko kokica i pošalje sve u PM. Bottas i ako ode u Renault, za Vettela to neće značiti ništa. Ja sumnjam da će se Mercedes usuditi upariti Vettela i Hamiltona. Logičnije je da će Mercedes dovesti Russela koji je budućnost sporta. Odvesti jednu ili dvije sezone pored Hamiltona i onda napad na vrh.

U Aston Martinu bojim se nema mjesta za njega. Perez ima dugoročni ugovor, a Stroll je i kupio ekipu da sin pokaže šta može. Otjerati sina Strolla u Williams zbog Vettela za mene nema smisla.

Renault ili u Mercedes umjesto Hamiltona su po meni jedine opcije za njega.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
@Har Kl - potpis na sve :thumbs:

F1 je zaista nepredvidiva i nijednu opciju, koliko god u nekom trenutku zvučala ludo, ne treba odbaciti, ali definitivno sam mišljenja da je Vettel u Mercedesu 2021. samo mokri san fanova. Ne vjerujem da će Hamilton puknuti, već sam u nekoj drugoj temi napisao da ne vjerujem da će ovo s BLM-om imati ikakvog utjecaja na njegove performanse, tako da ne vjerujem da će se povući prije napada na osmu titulu.

Shodno tome, ne vidim Vettela pored njega - da, nama super zvuči postava s najtrofejnijim vozačima recentne povijesti, Nijemac u Mercedesu također, ali mislim da je to stvarno obična fantazija. Mercedes i Hamilton imaju fenomenalan odnos, ovo farbanje bolida u crno na njegov nagovor je čisti dokaz toga, stoga ne vjerujem da itko od njih želi nekoga tko će potencijalno uzdrmati cijelu momčad u lovu na rušenje svih apsolutnih rekorda. Čak i ako Bottas ode, što ne vjerujem da će on napraviti samovoljno, slažem se da će prije uzeti nekog poput Russella.

Aston Martin za 2021. isto otpada, Perez ima ugovor, a Lancea sigurno neće slati u neku goru momčad.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Sretan rođendan Seb :party:

slika

Očekujem baš nabrijanog Vettela ove sezone i bit će zanimljivo pratiti kako će voziti, pošto mu je ovo zadnja sezona u Ferrariju, sigurno će ići jako, na sve, nema šta izgubiti, nema sad pritiska...

Samo je pitanje hoće mu Ferrari dati isti tretman kao Leclercu, a vjerojatno neće...

Sretno #Seb5

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Joj kako bi bilo dobro da u prcih 3 tjedna stekne veliku bodovnu prednost nad leclercom pa da ferr bude prisiljen na njega bacit karte. Sve najbolje Seb

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Har ki i croatic
Spominjete ugovor Pereza kao neku bitnu stavku, a vidjeli smo do sada puno puta da su svi ti ugovori ništa, raskinu se u trenutak i to se događalo puno većim vozačima od Pereza.

Ugovori su oduvijek labilni i nesigurni, tako je kroz cijelu povijest Formule 1.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Neznam zasto mislite da mercedes otpada ako neka ekipa može menađirat vozace onda je to mercedes..Pa i sa Rosbergom je radilo, znam znam bla bla spanjolska austrija.. Ali da su naslovi postali upitni tada za mecku nisu a vjerujem da jesu da bi postavili jasna pravila. A koliko bi to za marketing znacilo mercedesu da ne pricamo ,u misju rupu bi se culo ime mecke i da imaju 2 najbolja vozaca generacije sa 10 naslova.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Cale od Lewisa je napisao/la: 03.07.2020., 08:02 Neznam zasto mislite da mercedes otpada ako neka ekipa može menađirat vozace onda je to mercedes..Pa i sa Rosbergom je radilo, znam znam bla bla spanjolska austrija.. Ali da su naslovi postali upitni tada za mecku nisu a vjerujem da jesu da bi postavili jasna pravila. A koliko bi to za marketing znacilo mercedesu da ne pricamo ,u misju rupu bi se culo ime mecke i da imaju 2 najbolja vozaca generacije sa 10 naslova.
Naslovi tada nisu bili upitni jer nije bilo bolida unutar sekunde do njih.
Sad već neko vrijeme prijeti i Ferrari i Red Bull.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
@Explorer, naravno da se ugovor može raskinuti.
U tom slučaju RP bi onda morao plaćati platu i Perezu i Vettelu.
Nisam optimista da je to realna opcija. RP još uvijek nije top budget tim.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
U prvih 3-4 utrka videćemo u kakvom je stanju Fetel, dali će ovo uticati da bori sa puno grešaka, ili će on izvući šampionsko u njemu i voziti bez grešaka, brzo i fajterski
Zadnja izmjena: gjoko-mkd, dana/u 03.07.2020., 09:04, ukupno mijenjano 1 put.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Slažem se u tom dijelu, već ti ugovori ne vrijede pišljiva boba. Ja na to nikad ne računam.

@gjoko - ako bolid ne bude konkurentan, može voziti ne znam kako. Nisam optimističan oko forme Ferrarija.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ferrari izgleda ima slican MO kao Real Madrid u pogledu odnosa prema senatorima kluba.
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Meni nesto govori da ce Vettel u Renault

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj