monkeyseat je napisao/la: 30.07.2023., 15:47
Sad Lando vozi 2-3 sekunde brže od ostalih. Možda mu se na kraju setup i isplati.
Da ako ovako mokro bude do kraja, ako se staza osuši onda su bodovi upitni.
Da, uvjeti se mijenjaju u par krugova. Nek pljusne zadnjih 10 krugova za rock n' roll
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Osella je napisao/la:Pa barem danas Perez obavlja posao za koji je doveden u Red Bull. Ne smeta Maxu i drži uvjerljivo drugo mjesto. Ja mislim da su Horner i Helmut više nego zadovoljni s njegovim izdanjem na današnjoj utrci.
Ma super je on za Red Bull, ali nama nije interesantno pratit da lik kroz par krivina izgubi sekundu cijelu i to i bi od utrke
Ovaj RB-ov bolid prikriva koliko je Perec u klincu. Završava drugi samo zahvaljujući njemu, ali ne može složit dvije normalne utrke i zna zaostat stoljeće za Maxom. Ali da, za RB radi ok posao jer završi nekako drugi uz muke po momčadi kad razbije bolid ili usere kvalifikacije.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kakva je ovo utrka bez track limita ?
Jel bila kakva opomena?
monkeyseat je napisao/la: 30.07.2023., 16:13
Kakva je ovo utrka bez track limita ?
Jel bila kakva opomena?
Nisu dosli dns na posa ljudi zaduzeni za taj dio vikenda.
Znači imaju slobodan vikend. Blago im se
Kakvo preticanje Ocona, a i Gasly je imao ono protiv Albona, jedine svijetle tačke Alpinea su šoferi fakat šteta što su u tako sjebanoj ekipi a obojica su bolji vozači od Pereza