Vidim naslovnu sliku i plače mi se :-(
Nostalgija ubija!
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Znači, na stazi na kojoj si najbrži bolid (bez obzira ne Benzovu formu) i na kojoj su glavni konkurenti 7-10 pozicija na gridu (bez obzira na svježe PU komponente) i uspiješ završiti 4. i 6. , nakon starta sa 2. i 3. pozicije.
Nenadjebivo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Iceman je napisao/la: 31.07.2022., 16:36
Cekam intervjue poslije utrke.
Mogu te i ja šutnut u jaja ako baš toliko želiš patit (ako misliš na Ferrari)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Frantic je napisao/la: 31.07.2022., 16:38
Znači, na stazi na kojoj si najbrži bolid (bez obzira ne Benzovu formu) i na kojoj su glavni konkurenti 7-10 pozicija na gridu (bez obzira na svježe PU komponente) i uspiješ završiti 4. i 6. , nakon starta sa 2. i 3. pozicije.
Nenadjebivo
Još nisu uspjeli snimiti znanstveno fantastični film, što je Ferrari uspio na stazi - danas.
A ništa, bar se Ferrari može slobodno utrkivati do kraja ove sezone, ne opterećeni sa naslovom.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Multi 21 je napisao/la: 31.07.2022., 16:41
Kolko je gluposti Crofty izjavio danas....
Manje nego klauni grešaka.
pigmalion je napisao/la: 31.07.2022., 16:42
Još nisu uspjeli snimiti znanstveno fantastični film, što je Ferrari uspio na stazi - danas.
3033 Odiseja u Ferrariju.
Nenadjebivo
Budali je bilo jasno da trebaju produžit drugi stint na mediumu (ionako je imao najnovije gume i najbolji pace) i onda stavit soft na kraju, znači ista taktika kao hamilton i lakoćom bi pobijedio. Sainza su također bez veze zvali u 16om krugu, iako je on imao loš pace danas
Šta reći, koju posluku porati?
Svaka čast Maxu (i Lewisu, takođe), ali ovo je čisti poklon Ferrarija.
Sve ispod 1-2 (u najgorem slučaju 1-3) za Ferrari bi bio podbačaj.
Oni su uspjeli da naprave 4-6.
Bravo majstori!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nenadjebivo
Budali je bilo jasno da trebaju produžit drugi stint na mediumu (ionako je imao najnovije gume i najbolji pace) i onda stavit soft na kraju, znači ista taktika kao hamilton i lakoćom bi pobijedio. Sainza su također bez veze zvali u 16om krugu, iako je on imao loš pace danas
Koliko trebaš biti glup, da staviš svojem vozaču hard gume na stazi gdje su hladni uvjeti?
Zar nisu vidjeli, kako su Alpine i ostali prošli na hardu?
Gdje im je bila pamet? Tko plaća ove ljude,........ na što se troše novci? Zašto napraviti odličan bolid i onda uništavati vozače utrku po utrku?
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 31.07.2022., 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run