MotoGP sezona 2019.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Koji je ovo vrag, baš nepotrebno i bzvz, znači i ovo su počeli ubijati :facepalm: :facepalm:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kažu da su samo prvi i zadnji zavoj mokri pa bi bilo preriskantno na slickovima - ako pljusne najavljena kiša, utrka kreće.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Sta rade nevjerojatno izgleda da idu putem F1 :facepalm:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Smiješno. Da su barem ovaaj mokri dio napravili dvosmjernim, pa da ovi BMW-ovi kruže samo po tom dijelu. I voze ko po običnoj cesti, desnom stranom... Puno bi više puta prešli preko tog kritičnog dijela.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Šta bi sa Zarcom? Ugasio sam stream pa zakasnio na start :)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Zar sam ja jedini gledao ovu utrku? :mrgreen:

Nisam baš gledao kako spada, propustio sam start, a kasnije gledao paralelno s F1, s tim da je glavni fokus ipak bio na F1. Nije bila pretjerano zanimljiva utrka, Marc je kontrolirao utrku cijelo vrijeme, mislim da se Dovi nijednom nije opasno približio. Miller je bio sjajan, on se borio s Rinsom i osvojio drugi podij sezone. Crutchlow i Rossi su imali žestok okršaj, Rossi je izgubio, ali je napokon ostvario malo bolji rezultat - bio je najbolja Yamaha dana.

Vinales se vratio starim navikama, nije startao baš visoko (P9), ali je i tako izgubio dosta pozicija, objavio je MotoGP snimku lošeg starta i pada u poretku. Što se tiče Zarca, u prijenosu je prikazana snimka kontakta s Mirom i Morbidellijem koji su tad pali, ali nije mi jasno što su oni radili u njegovoj blizini, valjda je i on užasno startao :neznam:

Za tjedan dana je Austrija, to je tradicionalno Ducatijeva staza, ali svejedno očekujem Marca među favoritima :kokice:

alonso5
Formula 1
Formula 1
Gledao sam i ja ali nije bila pretjerano uzbudljiva tako da sam zadnjih 5,6 krugova prebacio na F1 koja je počinjala. Uglavnom napravili su sranje na pocetku utrke jer je se po onom moglo voziti. Zanima me da li je netko gledao utrku na srpskom sport klubu, ja jesam i dobro sam se i ismijao onom komentatoru lik je se uglavnom obrusio na vodstvo Motogpa sto utrku nisu startali odmah i apsolutno se slazem s njim.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Meni se odluka o odgodi čini ispravnom. Malo je bilo apsurdno što su doslovno čekali da se staza ili potpuno osuši ili da padne kiša preko cijele staze, ali onakvo je stanje poprilično opasno. Prvi i zadnji zavoj su jedini bili mokri, tako da bi bilo suludo izlaziti na gumama za mokro, ali bi opet bilo vrlo rizično prolaziti ta dva zavoja na slickovima. Ipak je riječ o motorima, takva je situacija daleko opasnija na dva nego na četiri kotača, pogotovo na startu kad su svi jedan pored drugog. Potencijalne posljedice masovnih padova mislim da nikome nisu u interesu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kaj nemaju oni mogućnost kao u reliju narezati slickove i samim time ih pripremiti kao intere?
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Pa imaju oni prave interice, ali opet im je glupo uzeti njih kad je 95% staze suho :mrgreen:

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma ono juče je ništa u odnosu na stanje staze na kvalifikacijama, gdje je Marquez isto vozio sa gumama za suho.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Marquez je luđak, on po pljusku odvozi dva najbrža kruga na slickovima, tek onda nema konkurencije :mrgreen:

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma ja, ali ako se moglo po onakvoj stazi na slickovima (koliko god ludo bilo), ono u nedjelju je bila glupost što ih po malo vlažnijoj stazi nisu pustili da se utrkuju. A kad su se već odlučili na sušenje staze mogli su to malo bolje i brže odradit. A ne da svi pređu na F1 utrku prije kraja. :mrgreen:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ne bi bio problem da je cijela staza bila mokra, ali su samo dva zavoja bila u pitanju. Slažem se da su trebali biti puno brži sa sušenjem, ali isto tako mislim da je odluka o odgodi bila ispravna.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Da je bila staza skroz mokra, onda nema dileme, gume za mokro i vozi. Ali mislim da se ovo moglo sa gumama za suho. Zato i spominjem kvalifikacije, gdje su i Marquez i Miller po puno goroj stazi vozili na gumama za suho.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Naravno da se moglo, ali bilo bi vrlo riskantno. Kažem, to je početak utrke, za razliku od kvalifikacija, imaš 20-ak motora na minimalnim razmacima - padne jedan i može izazvati masovnu nesreću. To je u MotoGP-u daleko opasnije i zato smatram da je ovo bila prava odluka. Mislim da nitko ne želi vidjeti ozljede vozača ili, ne daj Bože, nešto gore.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Mir preskače VN Austrije nakon teškog pada na testiranju u Brnu
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... 2/?nrt=112

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
U MotoGP paddocku se pojavila glasina o mogućem prelasku Lorenza na Pramac Ducati, a Jack Miller dodatno kuri vatru... :mrgreen:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... s/4510402/

alonso5
Formula 1
Formula 1
Kakav krug Marqueza :klanjam: :klanjam:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
MM93 je hebeno nenormalan, samo pola sekunde :klanjam:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡