avetma je napisao/la: 02.10.2019., 15:18
Dok s druge strane ona o prekidu priča na "live instagramu" - tako da mislim da nije ni on izgubio nekakav veliki dragulj.
Baš to...ono zamisli govoriti o nečemu tako privatnome na hebenom Instagram liveu
Neka je ostavio...bolje se posvetiti F1, a manje će se i nervirati
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Kaj ja znam. Imam dovoljno godina pa još nisam razveden i još uvijek volim svoju ženu, i ona mene unatoč tome što gledam F1 i komentiram ovdje
Kaj ljudi delaju od svojih zivota to je njihova stvar, ali kad su to već javno objavili onda je postalo i moja stvar. Moja primjedba nije isla protiv javne objave prekida (to se u ovom stoljeću očito tako radi) nego protiv argumentacije da ju ostavlja kako bi se posvetio utrkivanju. To mi je totalno šupački.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sjećam se da sam majstorski ubo tajming za gledanje te utrke, taman dva kruga prije kraja sam počeo gledati. Očito Albona vole udarati kad je u poziciji za osvajanje nečeg prvog, ovo mu je trebala biti prva pobjeda u F2, u Brazilu je trebao biti prvi F1 podij...
Poprilično sam siguran da je ovo ugovor tipa 3+2 ili nešto.
Znamo da je Alonso 2011 potpisao ugovor za Ferrari do 2016, ali je izašao iz njega 2014.
Ferrari je dobro prošao s obzirom da plaća Leclercu sada 9 milja sa novim ugovorom + vjerojatno bonusi.
Vidjet ćemo što će biti s drugom stranom garaže i da li će Seb biti sretan s napretkom bolida, a i sa svojim performansama u prvih nekoliko utrka.
Ne bi me iznenadilo da produži na još 2 godine dok je sada ova tranzicija u pravilima. Pa onda krajem 2021. ili 2022. može napraviti novi potez ovisno o tome gdje će ostale ekipe biti nakon godinu - dvije novih pravila.
Naravno, ako krene bolid, a i on odlično u sezonu potpis je siguran...ali još je to daleko. Rekao je Ferrari da želi sve znati to Španjolske.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari