Sergio Perez

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
meni totalno neshvatljiva odluka. Ne bi me cudilo da postane jos gori po pitanju rezultata sad kad je "osiguran".

Rbr vise uopce ne lici na onaj rbr kakav je bio. Prije letis van cim par utrka nisi isporucio a gle sad ovo... Po rezultatima valjda nikad nisu imali toliko loseg drugog vozaca tj toliki gap izmedju svojih vozaca a ostavljaju ga.

Na kraju ce im za 2025 ostati Perez kao glavni vozac a Max ce otici al dobro, oni znaju, valjda :D

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ma nesto je oko Pereza sta ga "štiti". Dali neke klauzule , dali pare koje dolaze s njim ili pitaj Boga sta.
Jer nema zdrave logike da se toliko prilika daje nekome tko ne isporucuje niti pola sta se od njega ocekuje , a ekipa je u borbi za naslove.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la: 30.07.2024., 08:15 meni totalno neshvatljiva odluka. Ne bi me cudilo da postane jos gori po pitanju rezultata sad kad je "osiguran".

Rbr vise uopce ne lici na onaj rbr kakav je bio. Prije letis van cim par utrka nisi isporucio a gle sad ovo... Po rezultatima valjda nikad nisu imali toliko loseg drugog vozaca tj toliki gap izmedju svojih vozaca a ostavljaju ga.

Na kraju ce im za 2025 ostati Perez kao glavni vozac a Max ce otici al dobro, oni znaju, valjda :D
Da, RB baš ide, iz krajnosti (Gasly, Albon) u krajnost (Perez), iz nekog razloga.... :misli: :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
AlkY je napisao/la: 30.07.2024., 08:18 Ma nesto je oko Pereza sta ga "štiti". Dali neke klauzule , dali pare koje dolaze s njim ili pitaj Boga sta.
Jer nema zdrave logike da se toliko prilika daje nekome tko ne isporucuje niti pola sta se od njega ocekuje , a ekipa je u borbi za naslove.
Nema smisla mijenjati Pereza ako nema nekoga tko bi sigurno donio bolje rezultate.
Perez nije jedini koji je ovako loše vozio njihov bolid. Očito da traže vozača koji se može nositi sa tim bolidom, a da pritom nije prevelika prijetnja za Maxa.

Sainz je po meni bio idealan kandidat i zaista mi nije jasno zašto ga nisu uzeli.

Izgleda da se RB više boji boljeg vozača zbog Maxa nego zbog sebe. Ili Max ima nešto u svom ugovoru što mu jamči da ne može imati jačeg kolegu?
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
AlkY je napisao/la: 30.07.2024., 08:18 Ma nesto je oko Pereza sta ga "štiti". Dali neke klauzule , dali pare koje dolaze s njim ili pitaj Boga sta.
Ma ovo je jasno kao dan. Zaštićen je. Danas je to svugdje - imaš zaštićenih ( podobnih ), i sve ti je džaba.
Jedino Lance Stroll ima jaču "vezu" u F1 od Sergia Pereza - i to gledano kroz cijelu F1 povijest.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jedino Lance Stroll ima jaču "vezu" u F1 od Sergia Pereza - i to gledano kroz cijelu F1 povijest.
....nakon Jacka Brabhama, Brucea Mclarena, itd...., koji su osnovali vlastite ekipe.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 30.07.2024., 08:51
....nakon Jacka Brabhama, Brucea Mclarena, itd...., koji su osnovali vlastite ekipe.
Pa sad, uspoređivati vozače koji su svojim mozgom, srcem ( i vještinama ) složili automobil / bolid, sa likom čiji je otac svojim vještinama nakupio novce!!??

Nema ti logike, brate. Ili trolaš. Na najjače.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Izvinjavam se što nisam "nacrtao" svoj mali pokušaj šale.
I izvinjavam se, ako je pokušaj šale ispao glup.
Uglavnom, zaboravi da sam išta napisao.....
:chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Joj, daj........ tup - glup...... klišeji. Uvredljivost?
Ajde, samo komuniciramo........ peace........ ili umri muški? Nekada se ne razumijemo, ne kužimo. I to je - to. To je sve.

:thumbs: :thumbs:

Sve pet....... svako dobro. :chill:

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
https://f1-insider.com/formel-1-red-bul ... ibt-64229/

Ovi pišu da se Liberty umješao i tražio od RB-a da ga ostave.
Bit će se boje bojkota publike u Meksiku i Miamiju.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Tudum je napisao/la: 30.07.2024., 23:43
https://f1-insider.com/formel-1-red-bul ... ibt-64229/

Ovi pišu da se Liberty umješao i tražio od RB-a da ga ostave.
Bit će se boje bojkota publike u Meksiku i Miamiju.
Pa ne mogu ga vječno držati u Red Bullu!? Ili u F1!? :facepalm: :facepalm:
Neka nađu novog prosječnog meksičkog vozača - bar takvih ima. Ili neka Perez ide u Audi ili Alpine. Što se mene tiče, može i u Mercedes. :rofl: :rofl:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Što se mene tiče, i Perez i Meksiko i Miami mogu iste sekunde izletjeti iz F1. Ali, ne čudi me da je mišljenje glavešina suprotno.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ode konstruktorska titula u mp3. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Neka, popit će Meksikanci dovoljno Red Bulla da se pokrije gubitak.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 31.07.2024., 07:46 Što se mene tiče, i Perez i Meksiko i Miami mogu iste sekunde izletjeti iz F1. Ali, ne čudi me da je mišljenje glavešina suprotno.
Nije to do glavešina...... netko nekoga drži za cojones....... recimo nelegalne udruge vrlih moćnika koji mogu što hoće, kada hoće i kome hoće, da nikoga ne prozivam.
Mogu reći da financiraju Sergia Pereza od prvih zavoja u ozbiljnim serijama, i to je svima poznato. Čini se da se Red Bull uvalio,...... u...... recimo..... u nešto nepoznato. :rofl: :rofl:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
croatic f1 je napisao/la:Što se mene tiče, i Perez i Meksiko i Miami mogu iste sekunde izletjeti iz F1. Ali, ne čudi me da je mišljenje glavešina suprotno.
+1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Red Bull wanted to FIRE Checo Pérez and Liberty Media prevented it according to F1Insider
👉 Liberty Media asked Red Bull to reconsider Perez's dismissal because they feared a huge drop in revenue for the Mexican GP.
👉 After that, Helmut Marko: "The cards will be shuffled again for 2025."
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Dr. Marko ga je htio skinuti, odmah...... i prije pauze:

https://www.planetf1.com/news/helmut-ma ... e-decision

Helmut Marko may have “lobbied” for Sergio Perez to be replaced but ultimately Christian Horner took the decision to retain him, claims Sky F1 reporter Craig Slater.

:gandalf:

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Ako sam dobro pročitao negdje...u nedjelju nakon utrke otac Pereza je imao lakši srčani udar. Za sad je dobro i stabilno. Brz oporavak gospodinu Antoniu želim :thumbs:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jedan tragikomican podatak je da Perez nije bio u top 5 jos od VN Miamija na pocetku 5. mjeseca. Najbolji rezultat od tada mu je 6. mjesto na VN Nizozemske. Tuzno je sto se ovakve jadne statistike mogu pronaci i za prosle dvije sezone kada je Red Bull bio dominantna momcad. Ono sto se na pocetku cinila kao obecavajuca sezona (4 postolja u 5 utrka) brzo se pretvorila u nocnu moru za Pereza. Ne bih se cudio da gledamo njegove zadnje dane u sportu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡