Naravno.stefan BELLOF je napisao/la: 12.09.2018., 17:30Ma malo sam skeptican po pitanju Micka. Nigdi nije pravilo da sin mora bit dobar kao i otac. Uglavnom se to shvaca kao normalno,a nimalo nema smislaFrantic je napisao/la: 12.09.2018., 08:08`Ta će kod Helmuta, koji qratz?
Da je mlađi od Maxa jedno 6-7 godina pa hajde.
Nekad sam čitao nešto u smislu da bi u FDA (Ferrari Driver Academy) pružili crveni tepih ispred Micka ako bi se odlučio priključiti istoj.
Opet, trenutno vozi bolid sa Benzovim motorom.
Lično bi ga volio (naravno, ako se pokaže dobar) vidjeti jednog dana u (naravno, dobrom) bolidu Ferrarija.
Opet sa druge strane,ni Michael nije nesto pretjerano odskako od svojih konkurenata prije formule 1,tako da Mickovo mucenje ne treba znacit bas nista.
Kako bilo,volija bi da ga Ferrari dovede u svoju akademiju i da barem jednom vozi utrku za Ferrari. Cisto zbog povijesti i osobnog zadovoljstva da jos jednom u sluzbenoj utrci vidim M.Schumacher bilim slovima na crvenoj podlozi.
Zato neka se kali i razvija, pa ćemo vidjeti.
Mene je kupio sa onom pobjedom u Spa, kada je na stazi koja se sušila otresao dvojicu u 10-15 sekundi. Prvog dok se išle prema (i dijelom u samom) Eau Rougeu, a drugog do kraja Kemmela.
Onda je pročepio. I redovno dere Ticktuma & Co.
I kao što @pastor kaže, tamo je vrlo gusto jer su praktički isti bolidi.
Pa to još više dobija na težini.
A što se tiče zadnjeg dijela tvog komentara, ne bi se složio.

Ja bi volio da bude dobar (odličan) i da taj Ferrari bude na nivou, pa da i pobjeđuje i osvaja titule.
Da nadmaši po broju titula drugu dvojicu sinova koji su osvojili titule kao i njihovi očevi.