Fernando Alonso

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
čovjek je na uličnoj stazi koja je u svim prijašnjim izdanjima bila jedna od najsterilnijih i dosadnijih, uspio s 11. mjesta doći na 1., a pritom na stazi proći šumija, buttona, massu, 2 force indie, williams, webbera i grosjeana.. i to na kakave načine (pogotovo webbera, šumija i grosjeana).. to što je vettel odustao i hamilton imao problema u boxu ne umanjuje tu pobjedu.. između ostalog možda bi i njih prošao da je sve bilo ok, nećemo saznat.. tako da.. :tras:
Fernando is faster than all of you :jupije:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Matek14 je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BFh06tzUcEs[/youtube]

na današnji dan prije 4 god.. vjerojatno jedna od najvećih pobjeda u njegovoj karijeri.. sjećam se kako sam bio razočaran kvalifikacijama, ali osjećaj ponosa na kraju utrke osjećam još i sad, a ovaj sažetak još uvijek izaziva trnce.. ujedno i jedna od ljepših proslava na podiju (ali i izvan hahaha) i tri velikana zajedno :klanjam: #keepfightingmichael
Jedna od najboljih zasigurno :klanjam:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Mr.Spaceguy je napisao/la:
senja je napisao/la:Najveća mu pobjeda kad mu je glavni konkurent odustao? Svaka mu čast...
Jedna od njegovih najvećih pobjeda. Kakve veze ima što je Vettel odustao? Pobjeda je pobjeda. Još je slađa kad je ostvarena sa 11 pozicije.
Kakve veze ima? A spominješ gore da ti je vidjeti Vettela da pobjedi sa te pozicije. Pa kad je Vettel u Abu Dabiju startao iz boksa i prestigao skoro sve po dva puta, i došao do trećeg mjesta. Da su odustala dvojica prvih pobijedio bi sa startom iz boksa... A ovdje se upravo to desilo, odustao prvi i najozbiljniji kandidat za pobjedu, i još jedan ozbiljan kandidat ispred njega imao problema u boksu.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jel Vettel pobjedio? Nije, onda cemu rasprava?

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
I meni jedna od njegovih najdražih pobijeda u crvenom bolidu. K tome do njega stoje Kimi i Schumi + Andrea Stella koji je bio inžinjer trojki. Nezaboravna utrka :thumbs:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j8Em2sC9tw8[/youtube]

Slažem se, nakon te utrke tj. sezone sam počeo baš navijati za Nanda. Kakvu je samo sezonu imao tada. Prije toga ga nisam mogao smisliti u crvenom :) :)
Moram biti iskren, malo mi fali ovaj Ferrari koji se je borio ne samo za pobjede već i za naslov... ah.

Da ne spominjem čovjeka zaslužnog za Schumijev podij :klanjam:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Gqc2uK0sTQw[/youtube]
#BringBackPastor
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Lady
GP3
GP3
Ta mu je pobjeda poklonjena. Takve pobjede nikad nisam računala kao nešto posebno, pa tako ni ovu Alonsovu. Jbeš pobjedu gdje ti glavni konkurent bježi 25, 30 sekundi ispred i onda mu rikne alternator kod SC.....
Ahhh.....
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Lady je napisao/la:Ta mu je pobjeda poklonjena. Takve pobjede nikad nisam računala kao nešto posebno, pa tako ni ovu Alonsovu. Jbeš pobjedu gdje ti glavni konkurent bježi 25, 30 sekundi ispred i onda mu rikne alternator kod SC.....
Ahhh.....
Da, bolje su one pobjede kad odmagliš nakon 10 krugova na 15 sekundi prednosti isključivo svojim "umiječem".

senja
Baniran
Baniran
Mr.Spaceguy je napisao/la:Jel Vettel pobjedio? Nije, onda cemu rasprava?
Isto kao što nebi ni Alonso isključivo svojom vožnjom...
Ovo je ono ko kad se neko raduje u tenisu kad protivnik napravi grešku. :prcnjau:
Ferrari1345 je napisao/la: ne spominjem čovjeka zaslužnog za Schumijev podij :klanjam:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Gqc2uK0sTQw[/youtube]
#BringBackPastor
Da, hvala Hamiltonu. Mislio je da može Maldonada izgurati sa staze i proći nekažnjeno.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Alonso je odradio sjajan posao u Valenciji 2012., bila je to uistinu senzacionalna pobjeda, ali ja ne bih rekao da mu je to bila najbolja, iako je jedna od boljih. Po meni su njegove najbolje pobjede Malezija 2012., Nürburgring 2007. i Imola 2005., ali naravno, svaka mi je draga :)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Joj ne razumijem ljude koji imaju potrebu da osporavaju pobjedu... Istina da mu je pobjeda došla nakon Vettelovog DNF-a ali autor je vrlo vjerovatno mislio da mu je ovo najbolja prikazana vožnja kroz sve njegove pobjede...
Ali ima i ona, pobjede ostvaruju vozač i tim. Onoliko koliko ti je auto ključan za pobjede toliko ti je i kriv za odustajanja. Zajedno se pobjeđuje i gubi

Istina Malezija m jeu čak možda i bolja, te mu se ni na jedini način nemože osporitii pobjeda jer mu nitko ispred nije DNF-iran :)

Usput, zanimljivo ovo mu nije jedina pobjeda koji je ostvario zbog DNF-a Vettela.. Koreja2010 i Velika Britanija 2011(barem greške RB)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Lady je napisao/la:Ta mu je pobjeda poklonjena. Takve pobjede nikad nisam računala kao nešto posebno, pa tako ni ovu Alonsovu. Jbeš pobjedu gdje ti glavni konkurent bježi 25, 30 sekundi ispred i onda mu rikne alternator kod SC.....
Ahhh.....
Da, bolje su one pobjede kad odmagliš nakon 10 krugova na 15 sekundi prednosti isključivo svojim "umiječem".
Mr.Spaceguy svaka cast za komentar objasnio si neke stvari :thumbs:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Lady
GP3
GP3
Ahhh.....
Pa ne kažem da su bolje, ali su i te jako interesantne, pogotovo kad nakon 15 krugova odmagliš 30 sekundi i to svom momčadskom kolegi u istom bolidu. Pretpostavljam da se ipak ovdje radi samo o bolidu, a ne i o vozačevom 'umijeću' .......
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Šta se praviš grbav kad si sam počeo u smjeru da rasprava krene?

@Ferrari1345 - Skupio je pobjedu na račun Vettelova kvara i u Bahreinu 2010.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senja
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la:
Šta se praviš grbav kad si sam počeo u smjeru da rasprava krene?

@Ferrari1345 - Skupio je pobjedu na račun Vettelova kvara i u Bahreinu 2010.
:thumbs:

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Vettel je jedini umjetnik. On je sa RB i kud i kamo slabijim bolidom ostvario sve pobjede. LoL

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
reso20 je napisao/la:Vettel je jedini umjetnik. On je sa RB i kud i kamo slabijim bolidom ostvario sve pobjede. LoL
Ma Nando nema ga boljeg po svim navodima McLaren je jednak sa Mercedesom dakle dva super starca očito nisu na razini.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
croatic f1 je napisao/la:Alonso je odradio sjajan posao u Valenciji 2012., bila je to uistinu senzacionalna pobjeda, ali ja ne bih rekao da mu je to bila najbolja, iako je jedna od boljih. Po meni su njegove najbolje pobjede Malezija 2012., Nürburgring 2007. i Imola 2005., ali naravno, svaka mi je draga :)
Kad smo već kod pobjeda nakon odustajanja vodećeg pridodajmo i spomenutu Imolu 2005. :mrgreen:

P.S. Ovime naravno ne osporavam zasluženu pobjedu. ;)

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Tko kaze da Alonso nebi stigao Vettela u Valencii poslije sc ili Raikkonena u Imoli ili Vettela u Bahreinu.Lako je zakljuciti to po krugovima prije njihovih odustajanja ili kvara ,ali ono sto se moglo dogodit nikad necemo znat.To da su te pobjede poklonjene je glupost jer se tako mogu tjesiti svi koji ga ne vole.Borio se do samog kraja s tim Vettelom koji mu pokljnja pobjede :bonk: i onda kada je ferrari bio sporiji od rbr .Da je u toj Valencii 2012 zavrsio i drugi bilo bi nezaboravno. O poklonjenim pobjedama i naslovima me iskreno boli briga jer i dan danas gledam one videe gore i vjerujem u pobjede.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Alonso king je napisao/la:Tko kaze da Alonso nebi stigao Vettela u Valencii poslije sc ili Raikkonena u Imoli ili Vettela u Bahreinu.Lako je zakljuciti to po krugovima prije njihovih odustajanja ili kvara ,ali ono sto se moglo dogodit nikad necemo znat.To da su te pobjede poklonjene je glupost jer se tako mogu tjesiti svi koji ga ne vole.Borio se do samog kraja s tim Vettelom koji mu pokljnja pobjede :bonk: i onda kada je ferrari bio sporiji od rbr .Da je u toj Valencii 2012 zavrsio i drugi bilo bi nezaboravno. O poklonjenim pobjedama i naslovima me iskreno boli briga jer i dan danas gledam one videe gore i vjerujem u pobjede.
Okej da si to možda rekao za neke druge utrke, ali u Valenciji je Vettel bio prebrz i nema šanse da bi ga netko prestigao.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡