Želje, čestitke i pozdravi :-)
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Sve najbolje josipe 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sretan rođendan Josipe! 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sretan roćkas Josipe!

Sisu (fin.)
- Kush
- GP3
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Hvala vam ljudi! lijep znak pažnje, primjetih sinoć (ali malo sam zafeštao pa nisam bio u stanju), no da se opravdam - evo sada malo vremena, pridružujem se i ja čestitkama josipu123!
A mogu vas počastiti jedino jaglacima sa svog travnjaka, doduše najmanjim i najkržljavijim od svih, ali rasli su u sjeni nekog panja, trava ih je zagušila, pa su mi bili zanimljivi, snimka je sa starim aparatom za "pod ruku", ali namjera je čisto prenijeti poruku..
[ link do slike ]
..i pozdrave od mojih proždrljivih ljubimaca:
[ link do slike ]
inače mi je žao što sam trenutno manje prisutan na forumu, ali na proljeće imam puno posla pošto imam dosta grunta iza kuće, a i oko, pa uz klasiku tipa vrta, trave, živice, voćki itd. hobiji kojima se bavim u stvarnom životu su uklopljeni u to, i to mi oduzima puno vremena, ali je i velik gušt, no ovako kada dođe sezona, pogotovo što je zbog lošeg vremena sve kasnilo, neznam gdje bih se okrenuo, za primjer ovaj:
[ link do slike ]
Glog bijeli (Crategus monogyna), pošto je najstariji i najveći drveni "štičenik" kojeg imam mi je u petak osim P1 i P2 oduzeo cijeli dan praktično, (bio je u zemlji preko zime, pa korijen..) samo na presađivanje, tj da ga dobijem da stane u posudu i onda "prešanje" supstrata raznim priručnim pomagalima i prstima ispod i oko svake korjenove grane, pa dok sam ga potopio u vodu, već je zašlo sunce, poanta je da on jest velik, ali je samo jedan u moru, i da mi je trenutno malo gužva u rasporedu, i njega sam riješio u zadnji čas, taman zadnja 2 dana lista kao lud!
No zato je dobro što kada mi se neda ići po stranim sajtovima ili pregledavati po društ. mrežama, jer bih zaglibio vremenski, ovdje prikupim dovoljno informacija o trenutnim zbivanjima, zbog svih vas forumaša i ljudi koji održavaju sajt na nivou, a to mi u ovakvim trenucima kad mi je komp navečer više opterećenje nego odmor, jako puno znači i i zbog toga sam Vam zahvalan!
Pozz svima!

A mogu vas počastiti jedino jaglacima sa svog travnjaka, doduše najmanjim i najkržljavijim od svih, ali rasli su u sjeni nekog panja, trava ih je zagušila, pa su mi bili zanimljivi, snimka je sa starim aparatom za "pod ruku", ali namjera je čisto prenijeti poruku..
[ link do slike ]
..i pozdrave od mojih proždrljivih ljubimaca:
[ link do slike ]
inače mi je žao što sam trenutno manje prisutan na forumu, ali na proljeće imam puno posla pošto imam dosta grunta iza kuće, a i oko, pa uz klasiku tipa vrta, trave, živice, voćki itd. hobiji kojima se bavim u stvarnom životu su uklopljeni u to, i to mi oduzima puno vremena, ali je i velik gušt, no ovako kada dođe sezona, pogotovo što je zbog lošeg vremena sve kasnilo, neznam gdje bih se okrenuo, za primjer ovaj:
[ link do slike ]
Glog bijeli (Crategus monogyna), pošto je najstariji i najveći drveni "štičenik" kojeg imam mi je u petak osim P1 i P2 oduzeo cijeli dan praktično, (bio je u zemlji preko zime, pa korijen..) samo na presađivanje, tj da ga dobijem da stane u posudu i onda "prešanje" supstrata raznim priručnim pomagalima i prstima ispod i oko svake korjenove grane, pa dok sam ga potopio u vodu, već je zašlo sunce, poanta je da on jest velik, ali je samo jedan u moru, i da mi je trenutno malo gužva u rasporedu, i njega sam riješio u zadnji čas, taman zadnja 2 dana lista kao lud!
No zato je dobro što kada mi se neda ići po stranim sajtovima ili pregledavati po društ. mrežama, jer bih zaglibio vremenski, ovdje prikupim dovoljno informacija o trenutnim zbivanjima, zbog svih vas forumaša i ljudi koji održavaju sajt na nivou, a to mi u ovakvim trenucima kad mi je komp navečer više opterećenje nego odmor, jako puno znači i i zbog toga sam Vam zahvalan!

Pozz svima!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Čestitke svima! 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Odlično Kush, i ja sam u sličnom poslu 
Čestitke svim spomenutim forumašima

Čestitke svim spomenutim forumašima

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Hvalaa vam narode na lijepim zeljama!
Nisam jucer bio aktivan pa nisam mogao vratiti. Ali hajde. Nije nikad kasno.
Jos jednom hvala vam!!!! Zivjeli!
<3
Nisam jucer bio aktivan pa nisam mogao vratiti. Ali hajde. Nije nikad kasno.
Jos jednom hvala vam!!!! Zivjeli!

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Sretan roćkaš svima 
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

- croatic f1
- F1puls suradnik
Sve najbolje Perice! 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sretan roćkas Perice! 

Sisu (fin.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Sve najbolje našem Luki, želim mu još bezbroj uspiješnih i genijalnih kolumni i tekstvova. 
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Sretan rođendan Luka 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Sretan rođendan Luka!

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Sve najbolje Luka 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"