Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Zanimljiv format All-Stara
https://www.nba.com/article/2020/01/30/ ... al-release
Večeras se biraju rezerve.
https://www.nba.com/article/2020/01/30/ ... al-release
Večeras se biraju rezerve.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Hield ubio zadnjom šarenom.
Sa sirenom.
Gordon malo pokraden na zakucavanjima.
Čovjek je bio najkonstantniji, plus imao je najbolje zakucavanje.
Connaughton me iznenadio, malo falilo da prođe on u drugu rundu umjesto Jonesa Jr.
Ajd, Jonesu Jr.-u dali poklon za rođendan.
Sa sirenom.

Gordon malo pokraden na zakucavanjima.
Čovjek je bio najkonstantniji, plus imao je najbolje zakucavanje.
Connaughton me iznenadio, malo falilo da prođe on u drugu rundu umjesto Jonesa Jr.
Ajd, Jonesu Jr.-u dali poklon za rođendan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Bome za razliku kako smo "naviknuli" ovo je bila jako dobra tekma
.
U nekim momentima kroz cijelu tekmu se igrala "cvrsca" obrana , Westbrook u par situacija bio jako cvrst. Zadnja cetvrtina se ne razlikuje od normalne tekme u sezoni , bilo je bas "na noz" haha.
Malo drukcija pravila , svaka cetvrtina posebno , pa tko prvi dode do 157og poena i tako , ali dobro. Sve u svemu , pozitivno osvjezenje nakon par godine smijurije.
Natjecanje trica isto bilo zanimljivo , zadnja lopta odlucila pobjednika.
Zakucavanje isto bilo nelose , Jones me odusevio sa visinom svog skoka i energijom "dunk-a". Poceli su komentari da je Gordon pokraden. To ce svatko imati svoje misljenje. Po meni nije. Jest da je zadnji njegov pokusav , u najmanju ruku , zasluzio barem 1 devetku manje od Jonesa. Ali mislim da su prijasnji pokusaju od Jonesa bili bolji pa je Gordon vec tu trebao izgubiti.
Iako su i zadnji pokusaju trebali biti oba 50 bodova , mediji u Americi pisu da je netko iz zirija otisao "van scenarija" pa je zavrsilo kako je zavrsilo.
Ali zanimljiv All Star vikend svakako.

U nekim momentima kroz cijelu tekmu se igrala "cvrsca" obrana , Westbrook u par situacija bio jako cvrst. Zadnja cetvrtina se ne razlikuje od normalne tekme u sezoni , bilo je bas "na noz" haha.
Malo drukcija pravila , svaka cetvrtina posebno , pa tko prvi dode do 157og poena i tako , ali dobro. Sve u svemu , pozitivno osvjezenje nakon par godine smijurije.
Zakucavanje isto bilo nelose , Jones me odusevio sa visinom svog skoka i energijom "dunk-a". Poceli su komentari da je Gordon pokraden. To ce svatko imati svoje misljenje. Po meni nije. Jest da je zadnji njegov pokusav , u najmanju ruku , zasluzio barem 1 devetku manje od Jonesa. Ali mislim da su prijasnji pokusaju od Jonesa bili bolji pa je Gordon vec tu trebao izgubiti.
Iako su i zadnji pokusaju trebali biti oba 50 bodova , mediji u Americi pisu da je netko iz zirija otisao "van scenarija" pa je zavrsilo kako je zavrsilo.

- Frantic
- Formula 1
Kao što rekoh iznad, Jones se jedva provukao u finalnu rundu rundu pored Connaughtona.AlkY je napisao/la: 17.02.2020., 11:06 Bome za razliku kako smo "naviknuli" ovo je bila jako dobra tekma.
U finalnoj rundi popravio utisak.
Gordon (iako mi nije neki naročito omiljen lik) je bio konstantniji, a imao je i najbolje zakucavanje večeri (nabačena lopta sa odbitkom sa strane table i okret od 360).
I ako uzmemo u obzir da je to zakucavanje 50 poena, a da su sva ostala poen, dva, tri,...., manje, jasno je da je Gordon pokraden.
Jones je već tu trebao izgubiti.
Nakon tog zakucavanja je trebalo prekinuti taklmičenje i dati Gordonu pehar (što reče Avdić na Areni).
Plus, "preskočio" je čovjeka od 226cm (to je možda drugo najbolje zakucavanje večeri).
Mislim, preskočio ga je, jbga, nije Tacko baš sad čučnuo.
Rođendanski poklon Jonesu.

Mišljenja su različita, ali su reakcije igrača bile "najjače" na ta 2 Gordonova zakucavanja. Pa dovoljno je bilo vidjeti reakciju Grka kako je Gordon pokraden. Nema šanse da je Dwight u prvoj rundi za ono drugo zakucavanje (bačena lopta iz auta preko table) dobio 49 poena, a Gordon za zakucavanje preko Tacka 47.

Čovjek pokraden, definitivno.
Po drugi put.
BTW, treće najbolje zakucavanje mi je bilo Connaughtonovo, kada je prekočio Grka, usput pokupivši loptu, napravio "tap" od tablu i prikucao sa obje ruke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma ocjene za zadnja zakucavanja su smjeh teski. Za Jonesovo jos ajde , ipak je bio pola metra u reketu. Ali za Gordona nitko nece vjerovat niti za 10 god.
Iskreno , pogledao sam samo finalnu rundu. Naravno ,svatko ima drukciji okus sta mu se svida. Meni su se vise svidala Jonesova zakucavanja, nekome Gordonova. To je klasika , nemoze se cijeli svijet nikad slozit oko jedne stvari
Iskreno , pogledao sam samo finalnu rundu. Naravno ,svatko ima drukciji okus sta mu se svida. Meni su se vise svidala Jonesova zakucavanja, nekome Gordonova. To je klasika , nemoze se cijeli svijet nikad slozit oko jedne stvari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Pa ono... Obzirom na ucinak

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ovi ko da su se dogovorili da mi ne daju zaspat.
Još samo treba da ode u proužetke.....
Sreća pa završiše
Još i Lakersi dobiše
Dalje neka gleda @Crash, igra mu Indiana protiv Toronta, ali nisu baš dobro krenuli
Još samo treba da ode u proužetke.....
Sreća pa završiše
Još i Lakersi dobiše

Dalje neka gleda @Crash, igra mu Indiana protiv Toronta, ali nisu baš dobro krenuli
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 24.02.2020., 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ja sam nazalost zaspa pocetkom zadnje cetvrtine, putovo sam cijeli dan i jednostavno me slomilo.. Vidim zadnjih 8 minuta samo Davis i James na scoresheetu..
A Pacersi su za bin od kad se vratio Oladipo.. Sinoc 30% suta
Toronto top
Zabijes 127 a igrac sa najvise poena 27, to je to..
Vidim Zion nastavlja, bit ce interesantno ovo za osmo mjesto na zapadu..
A Pacersi su za bin od kad se vratio Oladipo.. Sinoc 30% suta

Vidim Zion nastavlja, bit ce interesantno ovo za osmo mjesto na zapadu..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Doduse, sinoc nije igro ali od kad se vratio momcad stoji lose.. A nikad mi se nije ni pretjerano svidja ka igrac niti smatram da je dovoljno dobar za ulogu koja mu se daje..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bucksi zakucali OKC .. Onako posteno..
Heat slomio Dallas u zadnjoj
Sunsi izgubili doma od Pistonsa i jos vece iznenadjenje poraz Toronta od Hornetsa
Clippersi zakucali Denver, sad imaju isti omjer na no.2 na zapadu, 7 dvocifrenih kod domacina
Heat slomio Dallas u zadnjoj

Sunsi izgubili doma od Pistonsa i jos vece iznenadjenje poraz Toronta od Hornetsa

Clippersi zakucali Denver, sad imaju isti omjer na no.2 na zapadu, 7 dvocifrenih kod domacina

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Da ponovim i ovdje.
Jutros gledao Boston-Houston.
I opet sam sebi “potvrdio” da ja, da sam trener (ili GM) neke ekipe, nikad ne bi doveo Hardena u ekipu.
Znači. lik na +6 za Houston (na minut i kusur do kraja), hladno ispaljuje 3 trice u nizu (i sve 3 fula), čime omogućava Bostonu “povratak” u utakmicu, koji uz dosta sreće, nakon namjerno profulanog drugog slobodnog bacanja Tatuma, obezbjeđuju produžetke, koje ipak dobijaju Rocketsi.
Harden šut 7-24, za tricu 4-17……
Houston šut 26-98, za tricu 15-55, znači od 98 upućenih šuteva 43 je bilo za 2 poena, a 55 trojki, LOL
Harden možda podijeli više asistencija po utakmici od Kembe (usput, postigne i više poena od Kembe), dok Grk možda samo trči, skače, zakucava i 2/3 svojih poena postigne iz reketa, ali ja bi radije u svojoj ekipi imao i Grka i Kembu (i mnoge druge) prije Hardena.
Usput na tabletu našao nekakav stream za Memphis - Lakers, pa i to propratio.
Domaći odlični, predvođeni Morantom, Brooksom i Litvancem.
Lakersi kao da su bili mamurni (ili kao da ih je ujela ce-ce muha).
Caruso bio starter
, jer je Green bio out.
Jutros gledao Boston-Houston.
I opet sam sebi “potvrdio” da ja, da sam trener (ili GM) neke ekipe, nikad ne bi doveo Hardena u ekipu.
Znači. lik na +6 za Houston (na minut i kusur do kraja), hladno ispaljuje 3 trice u nizu (i sve 3 fula), čime omogućava Bostonu “povratak” u utakmicu, koji uz dosta sreće, nakon namjerno profulanog drugog slobodnog bacanja Tatuma, obezbjeđuju produžetke, koje ipak dobijaju Rocketsi.
Harden šut 7-24, za tricu 4-17……
Houston šut 26-98, za tricu 15-55, znači od 98 upućenih šuteva 43 je bilo za 2 poena, a 55 trojki, LOL

Harden možda podijeli više asistencija po utakmici od Kembe (usput, postigne i više poena od Kembe), dok Grk možda samo trči, skače, zakucava i 2/3 svojih poena postigne iz reketa, ali ja bi radije u svojoj ekipi imao i Grka i Kembu (i mnoge druge) prije Hardena.
Usput na tabletu našao nekakav stream za Memphis - Lakers, pa i to propratio.
Domaći odlični, predvođeni Morantom, Brooksom i Litvancem.
Lakersi kao da su bili mamurni (ili kao da ih je ujela ce-ce muha).

Caruso bio starter

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”