F1 Vijesti
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Tweetovi su sljedeci.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
nadam se da će biti nakon što utrka završi, ali nakon onog nebi me čudilo da bude i tokom utrke.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Povremeno će pokazivati tweetove...big deal...
Godinama Sky čita i odgovara na tweetove...MotoGP to radi...svi...valjda znaju što valja i kako se radi.
Mislim dajte ljudi...pustite marketinški tim da radi svoj posao...ako ne bude valjalo lako je posrati.
Ali apsolutni otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Godinama Sky čita i odgovara na tweetove...MotoGP to radi...svi...valjda znaju što valja i kako se radi.
Mislim dajte ljudi...pustite marketinški tim da radi svoj posao...ako ne bude valjalo lako je posrati.
Ali apsolutni otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- DaveGilmour
- Formula 2
Da je riječ o samo jednoj sitnici pa ajde, ali te sitnice su se počele polako gomilati...Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Ali apsolutno svaki otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Čemu ovi tweetovi? Koga briga što neki random lik ima za reći o utrci? Ako me to toliko zanima, onda ću su si napraviti account i čitati što ljudi pišu.
Čak me ovi tweetovi i ne smetaju previše, ali me počinje biti strah što će još smisliti jer ovo sigurno nije kraj.
Tu sam zbog F1 i zbog utrke, ne zanimaju me ''Action'' krugovi, tweetovi i ostale frkafure.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- Navija za: Ferrari
Zato sto mogu i moroni što pojma nemaju da komentiraju sve i svašta....a mi moramo to trpetiFerrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Ja sam protiv
Ps...ovo važi za one sa strane...ne bih želeo da se neko prepozna.....molim Vas
Zadnja izmjena: gjoko-mkd, dana/u 21.03.2018., 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferrari
- Formula 1
Vjeruj mi marketinški timovi su napravili istraživanja i znaju što rade...ako bude loše jednostavno će to izbaciti.DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:31Da je riječ o samo jednoj sitnici pa ajde, ali te sitnice su se počele polako gomilati...Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Ali apsolutno svaki otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Čemu ovi tweetovi? Koga briga što neki random lik ima za reći o utrci? Ako me to toliko zanima, onda ću su si napraviti account i čitati što ljudi pišu.
Čak me ovi tweetovi i ne smetaju previše, ali me počinje biti strah što će još smisliti jer ovo sigurno nije kraj.
Tu sam zbog F1 i zbog utrke, ne zanimaju me ''Action'' krugovi, tweetovi i ostale frkafure.
Mislim...ovo su sitnice koje zbilja ne trebaju izazivati nekakvu dramu.
Ako F1 dobila istraživanjem da će ovako privući onu krucijalnu mlađu publiku...onda će to i pokušati na sve načine.
Bez publike nema sponzora...bez sponzora nema novca, bez novca nema F1.
Ovo su eksperimenti da se vidi što radi i što ne radi...

- DaveGilmour
- Formula 2
Ne znam, možda je to zato jer sam teški tradicionalist što se tiče F1, ali kada vidim ovakve stvari
https://twitter.com/InsideFOM/status/976467267599982593
mi padne mrak na oči.
Još uvijek se potajno nadam da se netko zahebava s nama.
Još uvijek se potajno nadam da se netko zahebava s nama.
- Ferrari
- Formula 1
Ti razumiješ da će ti tweetovi biti pažljivo birani?
Vrlo vjerojatno sa raznim pitanjima na koji će se komentatori nadovezati i objasniti onoj publici koja možda nije upoznata sa time.
Dajem ti tu samo jedan primjer...

- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Ok da su to tvitovi nekih uglednih (ajde da kazem) profila. Novinar ovog lista, novinar onog lista, zvanicni profili timova i auto/motorsport i takvi ti al sad svakog to je precerano, ide se iz krajnost u krajnost.
Ne znam sta tek da ocekujemo za 4,5 godina...
Ne znam sta tek da ocekujemo za 4,5 godina...

- DaveGilmour
- Formula 2
Čini se da je ovaj InsideFOM ipak neki lažnjak, a od njega su došla zadnja dva tweeta. Dobro je, još ima nade 

- Ferrari
- Formula 1
Zašto bi bio lažnjak?DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:50 Čini se da je ovaj InsideFOM ipak neki lažnjak, a od njega su došla zadnja dva tweeta. Dobro je, još ima nade![]()
Pa nije to službena FOM stranica već vjerojatno neki novinar koji je dobio materijale tj. možda im u ovom trenutku netko prezentira promjene u prijenosu.

- DaveGilmour
- Formula 2
Zato jer mi je lakše povjerovati u to nego u činjenicu da ćemo dobiti Heineken hot lap i Rolex slow-motion 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
To je najveći problem. Isto trudne žene.Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 Ali apsolutni otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Koliko god nešto sitno bilo, oni će napraviti od toga nešto veliko.
Ja pratim aktivno F1 20 godina.
Nijednom nisam primjetio natpis iznad garaže.
Tako i za ove tweetove.
Što se mene tiče mogu i medvjede pustiti da igraju, ja kad je utrka ni ženu ne primjećujem.
- Ferrari
- Formula 1
Heineken i Rolex reklame ionako viđaš svugdje...ako to Rolexu ili Heinekenu nešto znači i ako su dali za to dodatnih 10-15 milja eura...ja ne znam zašto bi to bio problem.DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:55 Zato jer mi je lakše povjerovati u to nego u činjenicu da ćemo dobiti Heineken hot lap i Rolex slow-motion![]()
Više novca u sportu je uvijek dobra stvar...bez novca nema F1.

- Ferrari
- Formula 1
Har Kl je napisao/la: 21.03.2018., 17:58To je najveći problem. Isto trudne žene.Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 Ali apsolutni otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Koliko god nešto sitno bilo, oni će napraviti od toga nešto veliko.
Ja pratim aktivno F1 20 godina.
Nijednom nisam primjetio natpis iznad garaže.
Tako i za ove tweetove.
Što se mene tiče mogu i medvjede pustiti da igraju, ja kad je utrka ni ženu ne primjećujem.

Da li je itko primjetio kadrove koji pokazuju sponzore u okolici staze? To već postoji 10-ak godina...nitko nije radio toliku halabuku.
Smiješno.

- DaveGilmour
- Formula 2
Nije stvar u povećanom reklamiranju Rolexa i Heinekena, protiv toga nemam ništa. Stvar je u nečem drugom.Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 18:33Heineken i Rolex reklame ionako viđaš svugdje...ako to Rolexu ili Heinekenu nešto znači i ako su dali za to dodatnih 10-15 milja eura...ja ne znam zašto bi to bio problem.DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:55 Zato jer mi je lakše povjerovati u to nego u činjenicu da ćemo dobiti Heineken hot lap i Rolex slow-motion![]()
Heineken hot lap će biti random prikazan krug usred utrke prilikom kojeg će se puštati neka cringe muzika. Mislim WTF. Kome je to palo na pamet. Kaj se mene tiče, mogli su komotno staviti Heinekenov logo u gornji desni/lijevi kut i ostaviti ga tamo cijelo utrku i to me nebi smetalo. Ali raditi ovakvu glupost s muzikom usred utrke? Pa kome to treba?
Rolex slow motion - ako će se to svesti samo na stavljanje Rolexovog loga za vrijeme svakog slow motiona, opet nemam ništa protiv. ALI, ako će se krenuti forsirati nepotrebni slow motioni da se poveća Rolexova izloženost ili ako će, ne daj Bože, tokom slow motiona isto svirati neka blesava muzika, e onda sam protiv toga. Slow motion treba biti isključivo praćen stručnim komentarima komentatora i ako to bude tako, nije me briga ni da stave 10 Rolexovih loga po ekranu.
- Ferrari
- Formula 1
Mislim da će Heineken Hot Lap biti iza kvalifikacija tj. najbržeg pole kruga.DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 18:49Nije stvar u povećanom reklamiranju Rolexa i Heinekena, protiv toga nemam ništa. Stvar je u nečem drugom.Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 18:33Heineken i Rolex reklame ionako viđaš svugdje...ako to Rolexu ili Heinekenu nešto znači i ako su dali za to dodatnih 10-15 milja eura...ja ne znam zašto bi to bio problem.DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:55 Zato jer mi je lakše povjerovati u to nego u činjenicu da ćemo dobiti Heineken hot lap i Rolex slow-motion![]()
Heineken hot lap će biti random prikazan krug usred utrke prilikom kojeg će se puštati neka cringe muzika. Mislim WTF. Kome je to palo na pamet. Kaj se mene tiče, mogli su komotno staviti Heinekenov logo u gornji desni/lijevi kut i ostaviti ga tamo cijelo utrku i to me nebi smetalo. Ali raditi ovakvu glupost s muzikom usred utrke? Pa kome to treba?
Rolex slow motion - ako će se to svesti samo na stavljanje Rolexovog loga za vrijeme svakog slow motiona, opet nemam ništa protiv. ALI, ako će se krenuti forsirati nepotrebni slow motioni da se poveća Rolexova izloženost ili ako će, ne daj Bože, tokom slow motiona isto svirati neka blesava muzika, e onda sam protiv toga. Slow motion treba biti isključivo praćen stručnim komentarima komentatora i ako to bude tako, nije me briga ni da stave 10 Rolexovih loga po ekranu.
Samo uz drugačije kadrove i tu njihovu muziku (protiv muzike sam naravno), ali opet kažem...ajmo vidjeti kako će to biti pa ćemo biti pametniji.
Bude li loše budi siguran da će to maknuti.

- DaveGilmour
- Formula 2
Koliko sam ja shvatio Heineken Hot Lap = Action Lap (o njemu je bilo priče na prethodnoj stranici). Ova tvoja verzija je mila majka naspram toga i u tom obliku me nebi ni taj Heineken krug smetao.Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 18:58 Mislim da će Heineken Hot Lap biti iza kvalifikacija tj. najbržeg pole kruga.
Samo uz drugačije kadrove i tu njihovu muziku (protiv muzike sam naravno), ali opet kažem...ajmo vidjeti kako će to biti pa ćemo biti pametniji.
Bude li loše budi siguran da će to maknuti.
S boldanim se slažem. Malo sam možda preburno reagirao, ali me strah da Ameri ne pretvore F1 u Nascar 2.0. Vidjet ćemo za vikend kako će to sve izgledati