MotoGP 2023.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
MM u Gresiniju stvarno nisam očekivao ni u najludjim razmišljanjima
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Riješen problem KTM-ovih vozača: Pol postaje test vozač, a utrkivat će se Fernandez i Acosta
https://motogp.tech3racing.fr/index.php ... 024-motogp
https://motogp.tech3racing.fr/index.php ... 024-motogp
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Operisan Bezz. Za sada nepoznato kada se vraća. Glupa povreda.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Slavenowsky
- Formula 1
Prvo skoči, pa reci hop.Grah0 je napisao/la: 04.10.2023., 23:19 Kakav crni tvornički Ducati, šta vi pričate ljudi. Više šansi ima Fabio da dođe u Ducati nego MM.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Slavenowsky
- Formula 1
Ako se pokaze dobro, onda Ducati će razmisliti jel želi vozača za dominaciju ili vozača koji će padati sa pobjedničke mašine. Ducati na svim poljima dominira, svako moto takmičenje Ducati je ispred, to su prilike koje se ne propustaju. Bagnia je imao komfora onda se istopi razlika na samo 2 boda. Opet razjareni bik je slozen motor, ako ga ukrotis samo je nebo granica.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Evo sam jedan primjer Ducatijeve "dominacije" radi se world supersport championshipu (klasa koja je nekad bila rezervirana za 600ccm) gdje se Ducatiju dopustilo da se natječe sa Panigale 955 V2 koji razvija 155ks 123Nm okretni moment (serijski) protiv Honde (cbr 600rr, 113ks 66Nm serijski motor) i Yamahe R6 (116ks 61Nm serijski motor). Dukac koristi puno jači motor nego Honda/Yamaha i duplo jači po okretnom momentu, po meni teška sprdačina od natjecanja pa tako imamo slučaj da je Ducati pobjedio na 15 od 22 utrke.Slavenowsky je napisao/la: 12.10.2023., 16:01 Ducati na svim poljima dominira, svako moto takmičenje Ducati je ispred, to su prilike koje se ne propustaju.

A što se tiče Moto gp, možda je ovo ključ Ducati dominacije:
Jabuka ne pada daleko od stabla.
https://www.marelli.com/dorna-marelli-i ... it-motogp/

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
>Šuška se da bi dopustili hondi i yamahi pogodnosti koje su imali ktm i aprillija . Dakle mogli bi testirati i razvijati motore tokom sezone dok ne steknu određen broj bodova ( pobjeda i podij automatski znače ispunjenje tog cilja). Problem je što su honda i yamahe već ispunile taj cilj. Ali ovakav raspored snaga nikome ne odgovara, a najmanje moto gp-u, da su dva najbolja vozača na najlošijim motorima.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
A trebali bi im dopustiti. Teško da će išta u narednom periodu uraditi bez tih pogodnosti.
Martin dobio sprint, Pecco očajan, Marini i Bez povrijeđeni na postolju.
Aleix koliko god dobar da je u razvoju motora, u nekim situacijama je...
Pokazuje se istinita ona izjava Oliveire iz '20, jeste da je ta izjava bila za Pola
Martin dobio sprint, Pecco očajan, Marini i Bez povrijeđeni na postolju.
Aleix koliko god dobar da je u razvoju motora, u nekim situacijama je...
Pokazuje se istinita ona izjava Oliveire iz '20, jeste da je ta izjava bila za Pola

- Slavenowsky
- Formula 1
Moto GP je fkt ludilo mozga.
Auuuuu kakav poklon za Pecca od Jorgea
Auuuuu kakav poklon za Pecca od Jorgea

- Frantic
- Formula 1
Jorgovan uzvratio Peccu istom mjerom.
Puk`o pod pritiskom....
Ali, puno trka (5+5) je do kraja.
I previše bodova (185) je na raspolaganju.
Nakon Austrije Pecco je imao 62 boda viška, da bi nakon 4 i po vikenda (zaključno sa jučerašnjim sprintom) bio 7 bodova u minusu.
Puk`o pod pritiskom....
Ali, puno trka (5+5) je do kraja.
I previše bodova (185) je na raspolaganju.
Nakon Austrije Pecco je imao 62 boda viška, da bi nakon 4 i po vikenda (zaključno sa jučerašnjim sprintom) bio 7 bodova u minusu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
Sto se tice Ducatija, njima svakako lezi da Ducati bude šampion, ali da satelitska ekipa uzme šampionat, to bi bas bolilo. Ali, drago mi je da privatnici imaju konkurentan motor, vise uzbudjenja na stazi, kao i u šampionatu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Noćas/ujutro nas čeka možda posljednja MotoGP akcija vikenda u Australiji - u nedjelju se očekuju snažni naleti vjetra, stoga je glavna utrka pomaknuta na subotu, a sprint će se održati u nedjelju, dozvole li to uvjeti.
Kvalifikacije kreću noćas u 1:50, Pecco opet mora kroz Q1, a utrka počinje u 6:10.
Kvalifikacije kreću noćas u 1:50, Pecco opet mora kroz Q1, a utrka počinje u 6:10.
- Frantic
- Formula 1
Z A A A A A R C O O O O O
Napokon je usrani došao do potoka.
Baš je morao da pobijedi na trci dok sam ja spavao, ali nema veze naći će se snimak, makar 2 zadnja kruga.
Pecco ispred Jorgovana, koji je propo k'o žeton u zadnjem krugu na 5 mjesto.

Napokon je usrani došao do potoka.

Baš je morao da pobijedi na trci dok sam ja spavao, ali nema veze naći će se snimak, makar 2 zadnja kruga.
Pecco ispred Jorgovana, koji je propo k'o žeton u zadnjem krugu na 5 mjesto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Svima nam je ista situacija...

Skinuo je sad teret pobjede s leđa.
Pecco malo pobjegao Martinu na ljestvici. Mislim da su ljudi malo olako otpisali Pecca nakon što je Martin zasjeo na vrh ljestvice. Ipak, još je dosta do kraja.
Bravo i za di Giannantonija.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- croatic f1
- F1puls suradnik
Točno su mi ove riječi prošle kroz glavu kad sam pogledao snimku i pretpostavio sam da će ta rečenica već biti napisana na forumu kojeg sam dosad izbjegavao (ali sam svejedno kao i prošlog vikenda ranije uspio nenamjerno saznati pobjednika)

Ako još nisi pogledao snimku, ni nemoj gledati ništa osim zadnjih par krugova, nije baš bilo zanimljivo dotad.
Martina je na kraju koštala strategija s mekšom stražnjom gumom, mislim da je Marquez bio prvi iza njega s tom strategijom i on je također dosta propao na kraju, čini mi se da ga je u zadnjem krugu prošao Quartararo za P14. Nisam popratio kad je krenuo Marcov pad u poretku, ali Martinu je utrka trajala samo krug previše, bilo je -6 za Peccom na ulasku u zadnji krug, a sad je već -27. Međutim, još se sve stigne preokrenuti i više puta u preostalih 9 utrka.
Pohvale DiGiju na prvom podiju, ali definitivno "too little, too late" od njega. Možda mu ova rastuća forma ipak osigura mjesto u RNF-u ako Oliveira ode u Repsol kako se sve više šuška, drugdje ni nema mjesta.
- Frantic
- Formula 1
Pogledao @croatiče, u međuvremenu.
A pošto sam i pročitao da su "Jorgetu" propale gume (još prije nego sam napisao onaj post jutros), premotao na zadnja 2 kruga i tjt.
20. podij u najjačoj klasi mu je donio tu prvu pobjedu.
A pošto sam i pročitao da su "Jorgetu" propale gume (još prije nego sam napisao onaj post jutros), premotao na zadnja 2 kruga i tjt.
20. podij u najjačoj klasi mu je donio tu prvu pobjedu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ako netko nije zaspao nakon F1 sprinta, slijede moto utrke koje bi vas mogle razbuditi - kiša je na Phillip Islandu, a Moto3 već kreće, Moto2 je u 2:15, a GP sprint je u 4