VN Saudijske Arabije 25.-27. ožujka 2022.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Baš me iznenadio Checo. Prvi sam govorio da je Red Bull mogao nekog drugog uzet. Strava dobar krug.
"What a little star." May 26, 2012.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ja nisam čuo ovu Hamiltonovu izjavu u intervjuu nakon ispadanja. A i da je to izjavio bilo bi zanimljivo vidjeti kakvo je bilo pitanje i da li opet hejteri hejtaju bezveze. Ne bi me čudilo da je ovo vio odgovor na pitanje o događajima van staze.

-
zelot
- Formula 1
Uff kako ke perez probudio. Jos sam prosle godine govorio da od njega ocekujem vrlo jakog vozaca. Lani nije islo, bio je ocajan skoro..
Nadam se da je ovo danas onaj trenutak gdje ce se uvjerit ja moze.
I jos novi bolid i pravila koja i koji mu mozda legnu i legne.
Bilo bi lijepo imat pereza u borbi za vrh.
Ne zaboravimo, ova sezona vec sad daje naslutiti da ce prvak biti netko tko nema.najvise pobjeda, mozda najmanje al zato 2. I 3. Skoro stalno!!
Nadam se da je ovo danas onaj trenutak gdje ce se uvjerit ja moze.
I jos novi bolid i pravila koja i koji mu mozda legnu i legne.
Bilo bi lijepo imat pereza u borbi za vrh.
Ne zaboravimo, ova sezona vec sad daje naslutiti da ce prvak biti netko tko nema.najvise pobjeda, mozda najmanje al zato 2. I 3. Skoro stalno!!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ne bih mi bilo žao ove Leclercovog P2 danas, ako sutra uzme pobjedu.
Taman da smanji razliku između PP-a i pobjeda, povelika je.
Ali dobro, tko zna šta nas čeka sutra u utrci. Verstappen će vjerojatno biti dosta opasniji sutra...
Taman da smanji razliku između PP-a i pobjeda, povelika je.
Ali dobro, tko zna šta nas čeka sutra u utrci. Verstappen će vjerojatno biti dosta opasniji sutra...
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 4 mj
Posro sam si u usta, bravo ChecoYilla je napisao/la: 26.03.2022., 16:10 Imo je Max pol sekunde još na to, tako da ne vjerujem da će biti baš blizu. Samo se nadam da će se Perez uključiti u borbu i pripomoći a ne biti lijevo smetalo.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Max je zasigurno imao brzine za pole, ali cijeli vikend čovjek ne može spojiti tri brza sektora. Perez je bio konstaniji vozač cijeli vikend i ove kvale.
Zaslužen pole. Šteta za nas, utrka će biti zanimljiva i teška.
Zaslužen pole. Šteta za nas, utrka će biti zanimljiva i teška.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
Ako je Lewis izjavio ovo, neka je, em je on bio jedan od onih vozača koji su smatrali da se ne treba voziti, em ima možda i najgore kvalifikacije u karijeri, hvala bogu da netko kaže što uistinu misli, makar bilo i demoralizirajuće...
Samo dva pitanja, nisam shvatio u prijenosu... Kao da su nešto rekli da je Ricciardo opomenut, ali neće dobiti kaznu zbog štopanja Ocona? A na samom kraju je pisalo da je zabilježen neki incident s Verstappenom, a ne znam o čemu je riječ?
Samo dva pitanja, nisam shvatio u prijenosu... Kao da su nešto rekli da je Ricciardo opomenut, ali neće dobiti kaznu zbog štopanja Ocona? A na samom kraju je pisalo da je zabilježen neki incident s Verstappenom, a ne znam o čemu je riječ?
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
dmj je napisao/la: 26.03.2022., 20:36 Ako je Lewis izjavio ovo, neka je, em je on bio jedan od onih vozača koji su smatrali da se ne treba voziti, em ima možda i najgore kvalifikacije u karijeri, hvala bogu da netko kaže što uistinu misli, makar bilo i demoralizirajuće...
Slaem se sa prvim djelom. Ali bih volio da Pero odgovori.
Sva ljigavost ovog sporta se pokazala u zadnja 24 sata. Moja teorija je sljedeca... Mick, Perez i Hamilton su bili oni koji nisu zeljeli biti dio ova farse.
Samo malo da stavim aluminijsku foliju na glavu. Stavio sam je. Hamilton je odradio mekanu sabotazu.
No!
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Pa generalno Hanilton može komotno kući. P16 nije sigurno rezultat za pohvaliti se.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ja prvi nisam fan Lewisa ali nema smisla isprdavat ga radi lošeg rezultata. Očito nit je on svoj ovaj vikend nit je Mercedes na nivou i u zoni na koju je naviknut. Rješit će oni to skupa i uključit se u borbu za vrh.
"What a little star." May 26, 2012.