IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Mein got kakve oscilacije, al dobro. S5, Z2 ili G3, koji god odabereš nećeš faliti. Pitanje je samo preferencije, sve su to vrhunski mobiteli.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Zanimljiv telefon
http://m.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inc ... 93187.html
http://m.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inc ... 93187.html
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Nakon mukotrpnih pregovora i uvjeravanja, nagovorio sam starce da mi dozvole G4. Danas nabavio, cijena nije bila toliko luda koliko sam očekivao da bude.
Sjajna mašina, nemam riječi, bez mane za sada. Brdo opcija i mogućnosti, odličan software i još bolji hardware. Zbilja nemam riječi, telefon je klasa za sebe.

Sjajna mašina, nemam riječi, bez mane za sada. Brdo opcija i mogućnosti, odličan software i još bolji hardware. Zbilja nemam riječi, telefon je klasa za sebe.
Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Dobro si napravio, sad imaš odličan mobitel za sljedeće 2-3 godine 
Vjerojatno si očaran kamerom, i ne znam jesi li primijetio da imaš manualni mod za kameru. Ako te to ikad zainteresira, prouči malo osnove fotografiranja na ovom linku. Vjeruj mi, tjedan dana igranja i moći ćeš se hvaliti fotografijama s G4, a neki ti ljudi možda neće povjerovati da je to mobitelom uslikano
http://os-fkrezme-os.skole.hr/upload/os ... rafije.pdf

Vjerojatno si očaran kamerom, i ne znam jesi li primijetio da imaš manualni mod za kameru. Ako te to ikad zainteresira, prouči malo osnove fotografiranja na ovom linku. Vjeruj mi, tjedan dana igranja i moći ćeš se hvaliti fotografijama s G4, a neki ti ljudi možda neće povjerovati da je to mobitelom uslikano

http://os-fkrezme-os.skole.hr/upload/os ... rafije.pdf
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Kamera je ludo dobra, jako se brzo prilagođava kadru i onaj laser zbilja radi svoj posao. Znao sam da će biti odličan, ali nisam očekivao ništa slično ovome.
Slikao sam nekidan sa Z2 i očekivao sam da slika bude nešto lošija na G4, ali to nije slučaj, štoviše kvaliteta fotogafije je daleko bolja.
Da igrao sam se malo s tim manual modom, ali nisam nešto pretjerano puno vremena posvetio tome, barem ne za sada.
Slikao sam nekidan sa Z2 i očekivao sam da slika bude nešto lošija na G4, ali to nije slučaj, štoviše kvaliteta fotogafije je daleko bolja.
Da igrao sam se malo s tim manual modom, ali nisam nešto pretjerano puno vremena posvetio tome, barem ne za sada.

Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ma Z2 je kanta fotić naspram ovog. Sony je dobar ako ćeš se igrat s njime, automatski mod je jako loš i ne možeš se pouzdat u njega.
Možda si mislio zbog megapiksela i nahvaljenog senzora, ali to nema veze s kvalitetom.
Možda si mislio zbog megapiksela i nahvaljenog senzora, ali to nema veze s kvalitetom.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Aha, ok onda. 
Baterija mu je fantastična, na standardnom punjaču se napuni za tren oka, preko porta osjetno sporije puni. Potrošnja je minimalna ako u obzir uzmemo kakav je ekran i što sve u pozadini pokreće.

Baterija mu je fantastična, na standardnom punjaču se napuni za tren oka, preko porta osjetno sporije puni. Potrošnja je minimalna ako u obzir uzmemo kakav je ekran i što sve u pozadini pokreće.
Obrigado Felipe
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
..predpostavljam rođendanski poklon. Mi muški si u pravilu moramo sami poklanjat, jer nam žene nemaju pojma o tehnikalijama. 
super, super.. tak sam si ja kupio mrcinu prije podosta godina (Nvidia GeForce GTX 480), pa sam na njoj mogao peći jaja s kobasicom, no bila je vrh.

super, super.. tak sam si ja kupio mrcinu prije podosta godina (Nvidia GeForce GTX 480), pa sam na njoj mogao peći jaja s kobasicom, no bila je vrh.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Fermi Termihattrick je napisao/la:Nvidia GeForce GTX 480 pa sam na njoj mogao peći jaja s kobasicom, no bila je vrh.

Inače, ljuti overclock, igrajući novi Batman Arkham Knight temperatura ne prelazi 57 stupnjeva <3
[ link do slike ]
A nedavno je stavljena nova matična, procesor i SSD tako da je sada to to

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Odlična grafička pero, baš sam prijatelju predložio da kupi upravo taj model. Nvidia je i dalje tata mata, iako ja vozim Radeon 

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Je, odlična je ali ipak preskupa kod nas, (kao i sve).
Uzeo sam je u Linksu i platio 1699 kuna i to je na akciji 200kn jeftinije, (znam da je Links među skupljima no tamo kupujem).
Iako sjećam se kada sam uzimo GTX 460 u vrijeme njenog izlaska cjene su se kretale isto tako; oko 1500 kuna, a bilo je i modela od 1800 kuna...
jedna umjetnička slika od danas

No performanse su odlične za taj segment grafičke... GTA V, sve postavke na max, (osim tekstura koje su ljestvicu ispod radi 2GB VRAMa), 2xMSAA + 2xTXAA i ne pada ispod 40 FPSa. A zna se koliko ove metode antialiasing utječu na performanse; bez problema 60 lock sa FXAA i dvije, tri stavke ispod maksimuma...

Uzeo sam je u Linksu i platio 1699 kuna i to je na akciji 200kn jeftinije, (znam da je Links među skupljima no tamo kupujem).
Iako sjećam se kada sam uzimo GTX 460 u vrijeme njenog izlaska cjene su se kretale isto tako; oko 1500 kuna, a bilo je i modela od 1800 kuna...
jedna umjetnička slika od danas

No performanse su odlične za taj segment grafičke... GTA V, sve postavke na max, (osim tekstura koje su ljestvicu ispod radi 2GB VRAMa), 2xMSAA + 2xTXAA i ne pada ispod 40 FPSa. A zna se koliko ove metode antialiasing utječu na performanse; bez problema 60 lock sa FXAA i dvije, tri stavke ispod maksimuma...

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Marko, ili bilo tko, postoji li način da se spriječe, bar upola, problemi s pregrijavanjem G4, ovo postaje suludo? Dakle nakon 15-ak minuta korištenja ničeg osim Messengera i puštene muzike u pozadini, mobitel više ne možete držati u ruci jer se procesor toliko zagrijao da vam trne ruka, doslovno.
Ni baterija nije baš za pohvaliti, koristim iste dvije aplikacije, nakon 2-3 sata se izjede bar 20-30%.
Ni baterija nije baš za pohvaliti, koristim iste dvije aplikacije, nakon 2-3 sata se izjede bar 20-30%.

Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ta nova serija procesora od Qualcomma baš nije pogođena, te ima problema sa zagrijavanjem, iako taj Snapdragon 808 koji ti imaš nije nešto problematičan po tom pitanju. Zagrijava se kao i svi ostali, ništa suludo kao modeli sa Snapdragon 810 procesorom. Na koliko % držiš svjetlinu ekrana dok si na messengeru i slušaš glazbu? Čudno mi je da se baš tako zagrije. Ja znam biti na svom po pola sata u komadu na netu surfajući, što više opterećuje proc, i slušam glazbu, i mob se niti ne ugrije.
Što se tiča baterije, odi u postavke pa u battery managment, baci ovdje screenshot da vidimo što najviše troši bateriju.
Što se tiča baterije, odi u postavke pa u battery managment, baci ovdje screenshot da vidimo što najviše troši bateriju.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ekran uvijek držim na oko 40%, uglavnom ne prelazi 50 nikada.
Evo o bateriji...
[ link do slike ]
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Evo o bateriji...
[ link do slike ]
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
Rootaj phone je jedan od nacina. Uostalom nije mi jasno sto si izabrao taj model kada si mogao imati bolje ne brendiran telefon iz Kine.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
To da je mogao imati bolji nebrendiran mobitel iz Kine objesi mačku o rep.
Zaslon stvarno puno guta, šta je je, rezolucija je ogromna. Nego, šta će ti ovaj clean master?
Aj upali neku igru zahtjevniju, nekih 20 min, pa mi javi jel se pregrije.
Zaslon stvarno puno guta, šta je je, rezolucija je ogromna. Nego, šta će ti ovaj clean master?
- MrDoomroom
- Formula 1
LeTV Le Max nije nista losiji od G4Explorer je napisao/la:To da je mogao imati bolji nebrendiran mobitel iz Kine objesi mačku o rep.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Real Racing 3, nakon nekih 10-ak minuta se bas pregrije, mada kazem ti vec je bio zagrijan od samog Messengera.
Kakvu aplikaciju preporucujes za ciscenje smeca? Uklonio sam odmah Clean master...
Ok vlado, probat cu s tim.
Kakvu aplikaciju preporucujes za ciscenje smeca? Uklonio sam odmah Clean master...
Ok vlado, probat cu s tim.
Obrigado Felipe