Nešto dns igram f1 2016 sa hulkenbergom i zamišljam ga u mercedesu sl godine,mislim da bi se Hamilton više napatio sa hulkenbergom nego Alonsom ili vettelom to je barem moje misljenje
ja bih rekao baš suprotno:
“But I have to find a good compromise Christmas list instead, and perhaps, as Nico has taken a courageous decision, we must take a courageous decision as well,” added Wolf.
drugim riječima wolf kaže da bi bilo idealno da je rosberg ostao još sezonu dvije dok wehrlein ne stasa u nekoj srednjoj momčadi, ali da je situacija takva kakva je i da će trebat donijeti "courageous decision" i riskirati s wehrleinom..
Vettel-Ferrari je napisao/la:Zamislite Mercedes dovede Sainza, koji u borbi sa Hamom i RB-om osvoji titulu
Sainz je moj favorit za mjesto u Mečki. Pokazao je u Toro Rossu da je na Verstappenovoj razini te bi ga bilo jako zanimljivo vidjeti u nekom boljem timu. S obzirom na trenutnu situaciju u RB-u/TR-u Sainzova karijera bi mogla uči u stacionarnu fazu budući da mjesto u RB-u nije na vidiku u skorijoj budućnosti. Također, RB bi vjerojatno htio što prije ubaciti Gaslya u jedan od bolida pa možda odluče pustit Sainza uz zadovoljavajuću novčanu kompenzaciju.
Vettel-Ferrari je napisao/la:Zamislite Mercedes dovede Sainza, koji u borbi sa Hamom i RB-om osvoji titulu
Sainz je moj favorit za mjesto u Mečki. Pokazao je u Toro Rossu da je na Verstappenovoj razini te bi ga bilo jako zanimljivo vidjeti u nekom boljem timu. S obzirom na trenutnu situaciju u RB-u/TR-u Sainzova karijera bi mogla uči u stacionarnu fazu budući da mjesto u RB-u nije na vidiku u skorijoj budućnosti. Također, RB bi vjerojatno htio što prije ubaciti Gaslya u jedan od bolida pa možda odluče pustit Sainza uz zadovoljavajuću novčanu kompenzaciju.
Slažem se, Sainza što prije treba čupati iz TR-a u bolju ekipu, jer on se nema čemu nadati u RB-u pored Ricciarda i Verstappena. Iako bi ga volio vidjeti u Ferrariju umjesto Kimija, navijam da već sad uleti u Mercedes ili Mclaren ako Alonso kojim slučajem pređe u Mercedes. Malo mi je komentar neozbiljan, jer teško bi s Hamiltonom izašli na kraj Alonso i Vettel, ali bilo bi zanimljivo vidjeti Sainza u Mercedesu šta može. Mišljenja sam da njega još nismo vidjeli u punom potencijali, prošle godine zbog kvarova i favoriziranja Maxa, a ove godine zbog prošlogodišnjem Ferrarijevog motora u TR, a i s njim je radio odličan posao. Imam osjeća da bi s pravim bolidom u rukama Sainz bio zvijer
Marca, a Spanish sports daily, quoted a Mercedes source on Friday as revealing that, true to the strongest speculation, Mercedes junior Pascal Wehrlein will get Rosberg’s seat.
“It is a specific request from Hamilton, who has vetoed the possibility of any top driver coming,” the source reportedly said