VN MAĐARSKE 2020. | 17.-19. srpnja
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kako je ovaj Stroll loš vozač, samo treće mjesto?
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hehehe... Stroll ispred Pereza.
Moram pohvaliti Ferrari, dobro su predvidjeli vrijeme, a vozači su odlično odvozili i izvukli maksimum.
Red Bull i dalje ogromno razočarenje.
Moram pohvaliti Ferrari, dobro su predvidjeli vrijeme, a vozači su odlično odvozili i izvukli maksimum.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Fangio
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ja bih rekao da nije mozda vec sigurnoCrashOverride je napisao/la: 18.07.2020., 16:00Nije sve u motoru a mozda ime nesto u onome sto je reka Binotto da je i druge kostala direktiva FIAe...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
RB ispade smiješniji od Ferrarija.
Barem prema najavama.
Sad će se opet žaliti na Ferrari jer im možda oni budu target.
A to što se dimi iz svih bolida sa Benzovim motorima, to je nebitno.
Razumijem zašto Ferrari to "ne talasa".
Možda je deal da drže jezik za zubima (a i da nema deala, premutavi su za to), ali Red Bull?
Koji je uvijek bio glasan kod ovakvih stvari.
Pogotovo što je i prošlogodišnji Benz ispred njih.
Barem prema najavama.
Sad će se opet žaliti na Ferrari jer im možda oni budu target.
A to što se dimi iz svih bolida sa Benzovim motorima, to je nebitno.
Razumijem zašto Ferrari to "ne talasa".
Možda je deal da drže jezik za zubima (a i da nema deala, premutavi su za to), ali Red Bull?
Koji je uvijek bio glasan kod ovakvih stvari.
Pogotovo što je i prošlogodišnji Benz ispred njih.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Giovinazzi ispred Raikkonena, Ricciardo ispred Ocona, Lance ispred Pereza... to je ono što pratim svaki vikend... volim ovakav poredak...
Zadnja izmjena: Wehrlein94, dana/u 18.07.2020., 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Podjebavam Charlesa čim zabrlja, malo istog tretmana ko i VetteluDani je napisao/la:Nije ti dobro?LH44 je napisao/la: 18.07.2020., 15:38Ma Ferrari je se kockao sa Leclercom, nije on za top ekipeVettelFerrari je napisao/la:Leclerc 6 desetinki sporiji od Vettela
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Dobar Stroll, Vettel također odličan kao i Ferrari, Max jebeno isfrustriran, liku se nije ni išlo vani u drugi krug
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
I ovaj ce da bude bolji po rezultatima od jednog Schumachera, od jednog Senne, Prosta... Govorice "najbolji svih vremena", a da li je!?
Ja to ne mogu da prihvatim kad znam da nije najveci, niti ce ikad biti! A znam i da vecina ljubitelja ovog sporta to zna!
Ovo je sramota za F1! Prosto ne mogu da vjerujem da su dozvolili i da dozvoljavaju ovakvu dominaciju jednog tima! Ende
Ja to ne mogu da prihvatim kad znam da nije najveci, niti ce ikad biti! A znam i da vecina ljubitelja ovog sporta to zna!
Ovo je sramota za F1! Prosto ne mogu da vjerujem da su dozvolili i da dozvoljavaju ovakvu dominaciju jednog tima! Ende

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Frantic
- Formula 1
Lastname vs. LastnameWehrlein94 je napisao/la: 18.07.2020., 16:09 Giovinazzi ispred Raikkonena, Ricciardo ispred Ocona, Perez ispred Pereza... to je ono što pratim svaki vikend... volim ovakav poredak...
Edit
Ispravio si se u međuvremenu

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Najveci niti postoji niti ce postojati. Tako danelinjo je napisao/la: 18.07.2020., 16:10 I ovaj ce da bude bolji po rezultatima od jednog Schumachera, od jednog Senne, Prosta... Govorice "najbolji svih vremena", a da li je!?
Ovo je sramota za F1! Prosto ne mogu da vjerujem da su dozvolili i da dozvoljavaju ovakvu dominaciju jednog tima! Ende![]()

- Wehrlein94
- GP3
Lance,ispravio sam odmah..15 sekundi nakon objave..sorry...Frantic je napisao/la: 18.07.2020., 16:11Lastname vs. LastnameWehrlein94 je napisao/la: 18.07.2020., 16:09 Giovinazzi ispred Raikkonena, Ricciardo ispred Ocona, Perez ispred Pereza... to je ono što pratim svaki vikend... volim ovakav poredak...
Edit
Ispravio si se u međuvremenu![]()
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Odlične kvale ali ogromni reality check. Videćemo šta kaže utrka ali ovo nije dobro. Pričam o onome iza Mercedesa...

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Haj probat cu ja naci. Mislim da mu je podatak da je MSC taj rekord postavio na Paul Ricardu takodjer netacan. Sigurno je bar jedna na Magny Coursu.Frantic je napisao/la: 18.07.2020., 15:59
Ja nemam account ni na jednoj društvenoj mreži. Jednostavno ne želim.
A da im šaljem mail, bilo mi mrsko![]()

- Wehrlein94
- GP3
Eee i Lando lagano neprimjetno pere Sainza 

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Mislim da je Justin Wilson bio najveći. Jedva je stao u bolid.Mr.Spaceguy je napisao/la: 18.07.2020., 16:12Najveci niti postoji niti ce postojati. Tako danelinjo je napisao/la: 18.07.2020., 16:10 I ovaj ce da bude bolji po rezultatima od jednog Schumachera, od jednog Senne, Prosta... Govorice "najbolji svih vremena", a da li je!?
Ovo je sramota za F1! Prosto ne mogu da vjerujem da su dozvolili i da dozvoljavaju ovakvu dominaciju jednog tima! Ende![]()
![]()

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Obojica su pogriješili u zadnjem pokušaju, ali sve u svemu odlično.Ferrari je napisao/la: 18.07.2020., 16:07 Hehehe... Stroll ispred Pereza.

- Wehrlein94
- GP3
A spor je,šta je je...ali P3 se piše .. Kažem,sutra neka bude i P4 i 12 velikih bodova da se malo podigne u poretku,a doć će i postolje ubrzo,valjda

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A ono u predzadnjem zavoju je po meni već bila malo kišica, a i inače se mučimo tamo.F12000 je napisao/la: 18.07.2020., 16:17Obojica su pogriješili u zadnjem pokušaju, ali sve u svemu odlično.Ferrari je napisao/la: 18.07.2020., 16:07 Hehehe... Stroll ispred Pereza.
Ja sam generalno zadovoljan nakon onog horora.
Evo rekao je Seb, da je šteta što nisu imali drugi set novih guma jer misle da su mogli ići i nešto brže. Jebiga...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Ma postoji.Mr.Spaceguy je napisao/la: 18.07.2020., 16:12Najveci niti postoji niti ce postojati. Tako danelinjo je napisao/la: 18.07.2020., 16:10 I ovaj ce da bude bolji po rezultatima od jednog Schumachera, od jednog Senne, Prosta... Govorice "najbolji svih vremena", a da li je!?
![]()
A i ne postoji, kad sagledaš s da je nekome najveći ovaj, nekome onaj.....
Ovaj će biti najveći za određen dio Britanaca, predvođenih Croftyem, Bensonom & Co. (dosta Britanaca će većim smatrati Stewarta, a pogotovo Clarka), za tu neku (trenutno) novopečenu F1 populaciju, zatim naravno među crnom populacijom....
@Nelinjo, ako ti neko u raspravi kaže da je najveći, samo mu odgovori da je statistički najuspješniji (99,9% će to i postati).

Kao što i meni godinama govore

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 18.07.2020., 16:14Haj probat cu ja naci. Mislim da mu je podatak da je MSC taj rekord postavio na Paul Ricardu takodjer netacan. Sigurno je bar jedna na Magny Coursu.Frantic je napisao/la: 18.07.2020., 15:59
Ja nemam account ni na jednoj društvenoj mreži. Jednostavno ne želim.
A da im šaljem mail, bilo mi mrsko![]()

Sve su bile na Magny Coursu.
MS nije nikad ni vozio F1 trku na Paul Ricardu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”