rasturi vetma!
fala na ohrabrujućim riječima. moj nastup not great, not terrible. malo me trema prala pa sam zamuckivo. ali to ne utječe na znanje.
u prvoj sam trebo znat jellyfish, a na ploči brazil. ostalo je tako kako je.
sve u svemu lijepo iskustvo koje ću nadam se ponovit.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
avetma je napisao/la: 29.04.2021., 10:00
Nisam ja, kolega s portala, siva eminencija
@Ex ??
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Explorer je napisao/la: 29.04.2021., 10:41
Ne haha, osim ako ne znam da ću biti
Znači, nisi siva eminencija
Lovro, Luka 1, Luka 2, Zvoc, Tomo....?
@Vetna reče "kolega", pa je za pretpostaviti da nije nijedna od dama
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 29.04.2021., 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
E vidiš, ja sam se fokusirao isključivo na uredništvo portala.
Uopšte nisam razmišljao o članovima (posjetiteljima).
I meni @Hattrick prvi pada na pamet.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Možete i mene prekrižiti s liste kandidata za Milijunaša
@zeko, pohvale na tome što si se odvažio prijaviti, osvojio si pristojan iznos u minuti koliko se sjećam, ploče se više ne sjećam, ne znam je li kod tebe ili nekog prije Dean neke točne nabadao Inače mi je Potjera top kviz, što za gledanje, što za natjecanje, valjda ću se odlučiti prijaviti prije nego je ukinu
Dobar nastup bio.
Samo se prijavljujte za Potjeru, ne boli, nema razloga oklijevati.
Ja sam tek iz četvrtog pokušaja uspio pare uzeti, ali su barem bile vrlo solidne.
croatic f1 je napisao/la: 29.04.2021., 18:02
Možete i mene prekrižiti s liste kandidata za Milijunaša
@zeko, pohvale na tome što si se odvažio prijaviti, osvojio si pristojan iznos u minuti koliko se sjećam, ploče se više ne sjećam, ne znam je li kod tebe ili nekog prije Dean neke točne nabadao Inače mi je Potjera top kviz, što za gledanje, što za natjecanje, valjda ću se odlučiti prijaviti prije nego je ukinu
Također. Baš smo ja i frend komentirali, volimo pogledati, valjda ćemo se kad tad i prijaviti.
a) Trebao bi biti Jim Clark. Mislim da je sve utrke u F1 vozio za Lotus.
b) Lujo
c) Mislim da je Hunt. U sedamdesetima su svi bili na Fordu osim Ferrarija. Scheckter i Andretti su oboje u jednom trenu vozili Ferrarije pa ostaje samo Hunt kao logičan odgovor.