F1puls nagradna igra: Poklanjamo kartu za utrku po izboru!
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
FenixLaFerrari
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari-Alonso
Hill, vrati se kući, skuvao sam ti paštašutu......... 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Znači počelo je prćkanje po starim artiklima aka Brown GP Double Diffusersenna66 je napisao/la: 28.12.2017., 15:27točno tamo gdje sam već jednom tražio no tada ga tamo nije bilo.

S druge strane hvala F1Puls što ne zamera korisnicima, pa čak ni meni koji sam bio otrovniji od Alonsa u najboljem izdanju. Zapravo niko nije na "crnoj listi" koja se nalazi ovde https://www.f1puls.com/komentari-o-vama/
Vrlo čudni kalendar utrka začudo ne skriva kod https://www.f1puls.com/kalendar-utrka/ a još čudniji Rezultati https://www.f1puls.com/rezultati/ isto izgledaju sumljivo ali nedovoljno sumljivo da sadrže kod.
Gomila F1Pulsovih artikla o stazama isto ne sadrže nikakve kodove ali izgledaju sumljivo do bola, evo primer Barcelone https://www.f1puls.com/kalendar-utrka/v ... barcelona/
Najveća anegdota portala, čuvena Naslovnica2 https://www.f1puls.com/naslovnica2/ , deluje toliko sumljivo da mislim da je sklop nekog 5D teserakta a mogu videti kodove iz nje ako se nađem iza police s knjigama i to u odeljku koji se nalazi oko 30.12.2017 u 17:58
Pukel sam ko zamrznuti T-1000, ovo je zvanična objava

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
A jesi iskopao stranice, uglavnom eksperimenti koji nisu zaživjeli
inače, "komentari o vama" je stranica na kojoj je svaki korisnik trebao vidjeti ako ga je netko negdje spomenuo ili citirao na portalu. Na kraju je uzimalo previše resursa pa sam se ostavio toga.
Naslovnica 2 ne radi jer sam maknuo kod iz pozadine, ali to je samo neki od eksperimenata oko rasporeda vijesti na naslovnici.
Ovo za rezultate i staze je imalo funkciju dok nisam sve objedinio u Bazu.

Naslovnica 2 ne radi jer sam maknuo kod iz pozadine, ali to je samo neki od eksperimenata oko rasporeda vijesti na naslovnici.
Ovo za rezultate i staze je imalo funkciju dok nisam sve objedinio u Bazu.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Danas kopam po stranici i nadjoh tako par zanimljivih stranica, npr čestitka i tekst podrške, napisan tamo nekad prije skoro 3 godine. Ugl, na svašta sam zanimljivo naletio.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Isusek dragi ja sam odustao dok sam još vidio da mogu sačuvati kolko-tolko zdravu glavu, vidim da je za dosta vas prošla baba s kolačima.... 

Sisu (fin.)
-
FenixLaFerrari
- Karting
Gdje su kodovi
Iza zida
Laku noć

Iza zida

Laku noć

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ja sam bio odustao zbog Farine, ali onda se onako "bez traženja" ukaza 5-6-....-8 (ili koliko već) narednih kodova, pa ajd` reko da nastavim.Ferrari Maniac je napisao/la: 28.12.2017., 22:32 Isusek dragi ja sam odustao dok sam još vidio da mogu sačuvati kolko-tolko zdravu glavu, vidim da je za dosta vas prošla baba s kolačima....![]()

Ali, opet sam na granici da odustanem.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Kontakt:
Ma koje odustajanje, koji bakrači

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Misliš na ovo https://www.f1puls.com/730/ivan-blazick ... om-sretno/?luke flywalker je napisao/la:Danas kopam po stranici i nadjoh tako par zanimljivih stranica, npr čestitka i tekst podrške, napisan tamo nekad prije skoro 3 godine. Ugl, na svašta sam zanimljivo naletio.
Da, Blaz je odmah dao podršku portalu dok smo tek pocinjali i dok se još nije znalo da ćemo biti najjači kao sad

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Yes, upravo taj od Blažička.
-
FenixLaFerrari
- Karting
Hill se vratio...Hill se vratio...
Pa mislim ekipa gdje ste ga sakrili, nevjerujem

Pa mislim ekipa gdje ste ga sakrili, nevjerujem

- Frantic
- Formula 1
Dobro sad,....., ne pretjerujFenixLaFerrari je napisao/la: 29.12.2017., 17:21 Hill se vratio...Hill se vratio...![]()
![]()
![]()
Pa mislim ekipa gdje ste ga sakrili, nevjerujem![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
FenixLaFerrari
- Karting
Familija Hill
Btw, kakvo je stanje sa kodovima?
Vetma može kakav hint? Jesi li ih sve stavio ili nisi?

Btw, kakvo je stanje sa kodovima?
Vetma može kakav hint? Jesi li ih sve stavio ili nisi?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema hintova, mogu samo reći da će najkasnije sutra svi kodovi biti na portalu. I onda čekam tko će prvi skupiti sve. 
Recimo samo da je po trenutnom stanju samo nekih 15tak igrača s dobrim šansama za osvajanje. Naravno, možda netko od ovih s manje kodova odluči jednostavno sad pročešljati portal i uključi se i on.

Recimo samo da je po trenutnom stanju samo nekih 15tak igrača s dobrim šansama za osvajanje. Naravno, možda netko od ovih s manje kodova odluči jednostavno sad pročešljati portal i uključi se i on.

-
FenixLaFerrari
- Karting
Super a jel može onda samo obavijest kad staviš zadnji kod?
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
pročitaj njegov post iznad, što ti nije jasno?FenixLaFerrari je napisao/la: 30.12.2017., 09:46 Super a jel može onda samo obavijest kad staviš zadnji kod?

-
FenixLaFerrari
- Karting
senna66 je napisao/la: 30.12.2017., 14:07pročitaj njegov post iznad, što ti nije jasno?FenixLaFerrari je napisao/la: 30.12.2017., 09:46 Super a jel može onda samo obavijest kad staviš zadnji kod?![]()

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Fittipaldi i Brabham su tu. Fale jos Hillovi i Vettel.