Sergio Perez

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
@KiMujash i Marko i Helmut zajedno :mrgreen:
Mogao bi Perez dobit nogu nakon Meksika
https://www.oe24.at/sport/motorsport/fo ... /571859755

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
sada je samo pitanje Tsunoda ili Ricciardo.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sergio Perez je odradio svoje u Red Bullu. Možda i u F1.
Vrijeme mu je za prijevremenu ( ili stvarnu ) F1 mirovinu.
Baš neugodna situacija.
Možda je i njemu neugodno.
Ajde da prođe VN Meksika i VN Brazila ( to je taj tour )....... pa da pročitamo ili čujemo i to........
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pigmalion
Formula 1
Formula 1

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Znači, domaća trka, a on na kvalama iza "donedavno raspalog i u gipsu" (te iznenađujuće dobrog) Riccija, u lošijem sestrinskom bolidu.
Biće Checo bolji u trci, naravno, ali loše po njega skroz.
Mislim, nije ni Max puno ispred Riccija, ali je ipak ispred.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Imam neki osjećaj, nije bitno je li krivi ili pravi,...... da će uskoro ići službena objava od Sergia:

Želim biti više sa svojom obitelji. Zbogom F1. Nešto u stilu Sebastiana Vettela.

Mislim da Sergia lagano melje, i javna situacija ( sve glasine i izmišljotine ) i stanje na stazi.
Ako ga ovo ne slomi; jači je od Verstappena i Alonsa zajedno.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Frantic je napisao/la: 29.10.2023., 08:42 Znači, domaća trka, a on na kvalama iza "donedavno raspalog i u gipsu" (te iznenađujuće dobrog) Riccija, u lošijem sestrinskom bolidu.
Biće Checo bolji u trci, naravno, ali loše po njega skroz.
Mislim, nije ni Max puno ispred Riccija, ali je ipak ispred.
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Sergio Perez viceprvak 2023. :novine:
Dobio je 7-strukog F1 prvaka Lewisa, te "razbio" vozače Ferrarija i jednog Aston Martinca. :rofl:

denisg
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: Spa, Monza, Suzuka
Danas Red bull donosi odluku o Sergiu, u ćevape i pivu se kladim da leti iz tima kao da je popio Red bull.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ne očekujem da dobije još jednu šansu za popravak - recimo do kraja 2024. da popravi svoje nastupe.
Moguće je da će ga blago "deložirati" do kraja ove godine, recimo zbog utrke u Mexico, tj. dobiti će priliku da vozi u Cash aplikaciji nakon ove ljetne stanke - do kraja sezone. Tako da neće odmah dobiti pedalu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ocekujem nista. Checo ostaje u RBu.
Fino Alla Fine

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...talijanski mediji prenose 'off the record' da ricciardo ide u rb kod maxa već u nizozemskoj, a lawson u vcarb...u monzi lawson će imati fp1 za pripremu...

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ako zele izgubiti jedno (ili oba) prvenstva, onda ga moraju zadrzati. ako pak ne zele izgubiti niti jedno, krajnje je vrijeme da ga zamjene jer im u konstruktorskom poretku gori pod nogama.

koga dovesti, to je vec druga stvar al vjerujem da bi ricci bio bolji nego je perez sada, tsunoda isto...

perez se totalno pogubio i sve je gori i gori.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
limitmaker1 je napisao/la: 29.07.2024., 13:04 ...talijanski mediji prenose 'off the record' da ricciardo ide u rb kod maxa već u nizozemskoj, a lawson u vcarb...u monzi lawson će imati fp1 za pripremu...

Nešto si pobrkao. Monza ide poslije Zandvoorta, tako da u ovoj tvojoj opciji - rješenje za Sergia,..... nema Liam što raditi pripremu za FP1 u Monzi.

Što se tiče zamjene, ja bih volio vidjeti Yukija za volanom Red Bulla. Ali, ići će ziheraški...... Ricciardo je provjeren i isproban; prava plovnjača - do kraja 2024.

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
pigmalion je napisao/la: 29.07.2024., 13:20
limitmaker1 je napisao/la: 29.07.2024., 13:04 ...talijanski mediji prenose 'off the record' da ricciardo ide u rb kod maxa već u nizozemskoj, a lawson u vcarb...u monzi lawson će imati fp1 za pripremu...

Nešto si pobrkao. Monza ide poslije Zandvoorta, tako da u ovoj tvojoj opciji - rješenje za Sergia,..... nema Liam što raditi pripremu za FP1 u Monzi.

Što se tiče zamjene, ja bih volio vidjeti Yukija za volanom Red Bulla. Ali, ići će ziheraški...... Ricciardo je provjeren i isproban; prava plovnjača - do kraja 2024.
...Moguće da sam krivo čuo, uglavnom danas sam ujutro pratio motorsportitalia i f. nugnes urednik portala ili kanala štogod već je objavio neslužbeno da lawson dobija priliku na prvom slijedećm fp1...a onda utrka poslije zamjena ricciardo u rb a lawson u vcarb...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
limitmaker1 je napisao/la: 29.07.2024., 14:40
pigmalion je napisao/la: 29.07.2024., 13:20

...Moguće da sam krivo čuo, uglavnom danas sam ujutro pratio motorsportitalia i f. nugnes urednik portala ili kanala štogod već je objavio neslužbeno da lawson dobija priliku na prvom slijedećm fp1...a onda utrka poslije zamjena ricciardo u rb a lawson u vcarb...
Onda FP1 na Zandvoortu za Lawsona, pa povratak u utrke od Monze. Vidjet' ćemo.......

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Mislim da je to to od Serhia.
Čim Marko trubi na sav glas, zbogom, ne doviđenja.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Što ti je dobar marketing i dobro u ime u F1... Razumijem odluku da se mijenja Perez koji je ove sezone nikakav, blago rečeno. Ali da se cijeli vrijeme piše o tome kako će ga mijenjati Ricciardo mi je nejasno. Čovjek koji u posljednje tri sezone (rekao bih i 4, ali ajde tamo je bar ostvario jednu pobjedu u Monzi) nije pokazao apsolutno ništa. I onda odradi jedna dobar sprint u Miamiju i počinju medijski natpisi o tome kako će prijeći u Red Bull.

Dobro, možda mu u stvarnosti taj Red Bullov bolid bolje odgovara, ali mi je i dalje nestvarno da će jedan Ricciardo dobiti priliku voziti za aktualnog konstruktorskog prvaka koja je trenutno i dalje vodeća u prvenstvu. Bolje da su doveli koga sa strane ako već ne žele ubaciti Tsunodu ili Lawsona.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Ricciardo je za penziju.
Ništa nije pokazao zadnjih 4 godine

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Potvrdeno da Perez ostaje do kraja 2024. Tko zna sta se sve nalazi u tim ugovorima, ali ono sto je jasno je to da su ovom odlukom prihvatili rizik gubitka konstruktorskog naslova. Od 2019. i Ricciardovog napustanja Red Bulla buducnost svakog Maxovog kolege je bila upitna vec nakon manje od polovice sezone. Gasly je letio van na pola sezone, Albon je imao luksuz rookiea pa se zadrzao duze, a onda spas potrazili u inform Perezu koji je od sredine 2021. pod upitnikom nakon svake lose utrke. Do sada se uvijek izvlacio pa me ne cudi previse da je i ovaj put tako. Doduse, ovaj je put bilo napetije u odnosu na prosle sezone. Ipak vjerujem da je glavni razlog ove potvrde ugovor i Perezova jaka financijska pozadina. Na primjerima Gaslya i Albona se vidi kako prolaze mladi vozaci u ovim situacijama.

Za sada slika izgleda lose po Lawsona i Ricciarda koji se bore kako za mjesto za 2025. tako i za jaci tim. Vec je bilo nekih spekulacija o Lawsonu u Audiju (Kick Sauberu) pa bi ova odluka mogla cak kostati Red Bull i vise nego misle ako se stvari posloze na taj nacin.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡