Renault F1 Team
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
E o tome sam isto razmisljao, i potpuno se slazem da bi problem bile ove manje momcadi iako sada u 2017 bi s time jedino Sauber imao vecih problema, ali da novac je oduvijek bio problem...Samo onda mi nikako nije jasno ako pokusavaju zadrzati ove male momcadi tipa Manor, koji je sad otisao u stecaj, i ako ih pokusavaju dovesti, zbog cega su uopce uvodili sve skuplje i skuplje motore, a da ni ne pricam o njihovom kompliciranom dizajnu...Tako da osim tih malih momcadi po mokem misljenju su problem i proizvodaci motora za koje cisto sumnjam da ce itko novi doc dok ne donesu pravilo za jednostavnije motore.Ima tu govora o 2021, ali pq to je za 4 godine, a ako npr Honda ovako nastavi ne znam hoce li Mclaren tolerirati to, a spasiti ih onda moze jedino Sauber
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Renaultov koncept F1 za 2027g:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Meni izgleda kao da kada bi završili utrku s njima da bi svi na gridu bili Maldonado s obzirom na što bi bolid ličio nakon tih 50 krugova
Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G1VqBWKtLm4[/youtube]
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Žestoko mi je ovo na kraju kad Hulk kaze da se udario kad je kvacilo pritisko, a i ovo kad u bolidu nadje onu spuzvicu, pa Prost kaze da tu spuzvicu prije nije koristio zbog boljeg osjecaja, sad mora, uslo se u godine 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Odličan video.
Hulk na početku kao neki Pimp.
Ili lik iz Boogie Nights.
A Prost ko Sheriff Mccloud.
Zanimljivo je da Hulk malo facom podsjeća na Jabouillea, s tom naznakom da ovaj ma frizuru adekvatnu za 1977. godinu.
[ link do slike ]

Hulk na početku kao neki Pimp.

Ili lik iz Boogie Nights.

A Prost ko Sheriff Mccloud.

Zanimljivo je da Hulk malo facom podsjeća na Jabouillea, s tom naznakom da ovaj ma frizuru adekvatnu za 1977. godinu.
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Stvarno ne razumijem kako su ljudi u 70im imali tako dobre frizure bez zlice gela i bez kapi laka, onako prirodno, samo preleti cesljom, pređe rukom i to je to. Cime su je prali pa je tako stojala, ja svoju kad zapustim, cesljom i rukom je samo pokvarim, bez malo gela i laka ko da sam pokiso 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ovo je jedina frizura koja se može nazvati adekvatnom za 1977. godinuFrantic je napisao/la: 08.06.2017., 21:17 Zanimljivo je da Hulk malo facom podsjeća na Jabouillea, s tom naznakom da ovaj ma frizuru adekvatnu za 1977. godinu.
[ link do slike ]

[ link do slike ]
Hehe tako i ja. Treba dići spomeniku onome tko je izumi lak za kosuHeatBlast44 je napisao/la: 09.06.2017., 00:17 ...ja svoju kad zapustim, cesljom i rukom je samo pokvarim, bez malo gela i laka ko da sam pokiso![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
U 12:30