I onda će očekivati dobre motore. Ja bi im dao još višu cijenu motora.Slavenowsky je napisao/la:Ferrari se jos nije oglasio, ali Williams - Mercedesov konzument itekako:
http://www.planetf1.com/driver/3213/770 ... lification
VN ITALIJE (4. - 6. rujna 2015.)
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci

- Lady
- GP3
- S nama već: 10 god 6 mj
Ne valja i ako ih diskvalificiraju, ne valja ako ih i poštede. Međutim, nešto drugo bi istakla: s obzirom da su na oba bolida bile nepravilnosti oko pritiska guma i još jedna najbitnija stvar je šta su u Mercedesu na kraju utrke tjerali Hamiltona da napravi još veći razmak prema Vettelu jer su znali da su krivi ( a zbog sigurnosti je Pirelli naredio veći pritisak u gumama), upravo zbog toga ih treba diskvalificirat, mislim prvenstveno na Mercedes kao ekipu pa nek se nauče pameti. Žao mi je Hamiltona ako zbog toga izgubi ovu pobjedu jer ju je svojom vožnjom apsolutno zaslužio, ali za ovo je kriva cijela ekipa i zato trebaju bit kažnjeni......

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Nema kazne!!
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Dani je napisao/la:Lako je biti osjetljiv međutim ferrari( ili neki drugi tim) ne bi bio prvi puta favoriziran radi zanimljivosti prvenstva. Još ako je ovo zadnja utrka formule 1 na Monzi....
Dani je napisao/la:Pa mislim zna se sve, a svi se prave grbavi. Ako je bilo nepravilnosti mercedes je morao biti kažnjen prije utrke, a ne nakon. Ovako samo dolijevaju ulje na vatru i teoriji da se poklanja ponovo pobjeda ferrariju.
Dani je napisao/la:Vidim da su se digići uspuhali. Dakle ako su pravila jasna onda ih se treba držati, a ne pogodovati ferrariju zbog glasina ili čega drugoga. Ustalom mercedesima je bilo moguće promijeniti tlak i startati iz bokseva. Ali ovako ih je alkše pobijediti nakon 25 s jednog i 1 minute zaostatka drugog vozača.
@slavekovsky
Hamilton je već naučen na isprike tima. Ništa novog.
Joj joj joj joj joj

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Super sto nema kazne, ovo je dokaz koliko je F1 postala neozbiljna, zbog takvih stvari ljudi ginu i desavaju se glupe stvari! Ali opet moc novca je cudo, da kazne Merc ovi bi se pobunili - izbio bi rusvaj, kako god cirkus. Ovo sto je Merc uradio je jako ozbiljno, ali opet ko se tu pita...
Nek F1 uci malo od Moto GP-a, tamo su ljudi koji vole ovaj sport, a F1 je sprdancija ziva!
Nek F1 uci malo od Moto GP-a, tamo su ljudi koji vole ovaj sport, a F1 je sprdancija ziva!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Katastrofa!
Trebali su ih kaznit upravo zbog toga što su znali da su krivi, i još na kraju tražili od Hamiltona da ubrza tempo i pobjegne na više sekundi....
Ali eto, tu leži moć ovih velikih momčadi, ili je tu neki mito, ili jednostavno kao što često to i bude, prijete odlaskom iz formule.
Jednostavno nisu smjeli kaznit Mercedes i to je to. Znao sam da neće ništa biti od toga. Mada bih volio da su ih kaznili i to diskvalifikacijom!
Pa da se nauče pameti.
Da je se ovo desilo nekoj manjoj momčadi, iste sekunde bi ih kaznili, bez ikakvog razmisljanja.
I tu leži problem F1! Zato što sve momčadi nemaju jednaka prava.
Trebali su ih kaznit upravo zbog toga što su znali da su krivi, i još na kraju tražili od Hamiltona da ubrza tempo i pobjegne na više sekundi....
Ali eto, tu leži moć ovih velikih momčadi, ili je tu neki mito, ili jednostavno kao što često to i bude, prijete odlaskom iz formule.
Jednostavno nisu smjeli kaznit Mercedes i to je to. Znao sam da neće ništa biti od toga. Mada bih volio da su ih kaznili i to diskvalifikacijom!
Pa da se nauče pameti.

Da je se ovo desilo nekoj manjoj momčadi, iste sekunde bi ih kaznili, bez ikakvog razmisljanja.
I tu leži problem F1! Zato što sve momčadi nemaju jednaka prava.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da je ovo bio Sauber,FI itd. dobili bi odmah kaznu...al jbg to je tako.
Opet dobro je neko rekao, neka se ugledaju na MotoGP.
Da je ovo Ferrari bio isto bi ovako reagirao.
Opet dobro je neko rekao, neka se ugledaju na MotoGP.
Da je ovo Ferrari bio isto bi ovako reagirao.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Bit će zanimljivo ako u narednim utrkama kod nekog manjeg tima zabilježe sličnu nepravilnost. Već vidin objašnjenje, nakon Mercedesovih problema oko tumačenja novih pravila o pritisku timovi su dobili nove preporuke i smatra se da je to sad jasno pa je neoprostivo da se te preporuke krše, zbog sigurnosti vozača pa je taj x tim diskvalificiran i kažnjen s 10 mista kazne na idućoj utrci i sa 100 000 €.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ova odluka baca veliku mrlju na cijeli vikend, utrka je stavljena sad skroz u drugi plan, koja i sama po sebi nije bila naročito zanimljiva.
Sve u svemu, već dvije godine gledamo kako Mercedes ubire plodove svojih pravila
Sve u svemu, već dvije godine gledamo kako Mercedes ubire plodove svojih pravila

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Dajte ljudi nemojte donositi zaključke zbog čega je Mercedes dobio kaznu, i što bi bilo da se netko drugi našao na njihovom mjestu. Niti ste bili tih sat i pol u prostorijama kontrole utrke, nit ste čuli i vidjeli sve dokaze.
Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Utrka je bila čisti dosaditis, čekanje odluke oko Hamiltona je bio najnapetiji dio...
Hamilton si je osigurao pole trofej, a sada vrlo vjerojatno i naslov jer su 53 boda realno nedostižni, a da se dodijeljuje baksuz trofej prilično sam siguran da bi ga dosad osigurao Kimi Raikkonen. I u Spa i u Monzi je na startu kroz prvi zavoj prošao kao posljednji. U Spa je startao sa začelja, pa nije bila tolika šteta, ali sad je startao iz prvog reda. Ne znam je li Kimi nešto za*ebo ili je riječ o sistemu, kako god okreneš, nikako ga neće.
Vettel je ove sezone vrlo konstantan, izuzev Belgije gdje se vodi da je klasificiran kao 12. iako nije završio utrku, nema gori rezultat od 5. mjesta i nakon ove utrke je puno realnije da on sustigne Rosberga, nego da ovaj sustigne Hamiltona. Rosberg je ovaj vikend imao popriličan hendikep, Lewis je vozio na novoj specifikacija motora, dok je Rosberg morao voziti na staroj specifikaciji, i to onoj koja je korištena na (ako se ne varam) 6 utrka i na kraju je zbog toga i ostao bez ijednog boda i tako je naslov sada moguć samo u teoriji.
Massa opet na podiju u Monzi, zamalo ga je kolega prestigao, ali "starac" Massa se ipak izborio za podij
Kimi je uspio smanjiti štetu, Checo Perez je odvozio solidnu utrku i ostvario sasvim dobar plasman, Hulk je ovaj put izgubio od momčadskog kolege, ali mislim da je on imao nekih problema s bolidom. Ricci je također smanjio štetu, startao je sa začelja, ali ipak završio osmi. Ericsson isto solidan danas, ugrabio je 2 boda za svoju momčad, a Kvjat je nakon starta iz zadnjih redova uspio doći do posljednjeg boda.
McLaren Hondu ne treba previše komentirati, performanse su bile očekivano užasne, ali ni pouzdanost nije briljirala s obzirom da je samo Button stigao do cilja.
Čudno je ovo reći, ali možda će u Singapuru biti bolje nego na Monzi...

Hamilton si je osigurao pole trofej, a sada vrlo vjerojatno i naslov jer su 53 boda realno nedostižni, a da se dodijeljuje baksuz trofej prilično sam siguran da bi ga dosad osigurao Kimi Raikkonen. I u Spa i u Monzi je na startu kroz prvi zavoj prošao kao posljednji. U Spa je startao sa začelja, pa nije bila tolika šteta, ali sad je startao iz prvog reda. Ne znam je li Kimi nešto za*ebo ili je riječ o sistemu, kako god okreneš, nikako ga neće.
Vettel je ove sezone vrlo konstantan, izuzev Belgije gdje se vodi da je klasificiran kao 12. iako nije završio utrku, nema gori rezultat od 5. mjesta i nakon ove utrke je puno realnije da on sustigne Rosberga, nego da ovaj sustigne Hamiltona. Rosberg je ovaj vikend imao popriličan hendikep, Lewis je vozio na novoj specifikacija motora, dok je Rosberg morao voziti na staroj specifikaciji, i to onoj koja je korištena na (ako se ne varam) 6 utrka i na kraju je zbog toga i ostao bez ijednog boda i tako je naslov sada moguć samo u teoriji.
Massa opet na podiju u Monzi, zamalo ga je kolega prestigao, ali "starac" Massa se ipak izborio za podij

Kimi je uspio smanjiti štetu, Checo Perez je odvozio solidnu utrku i ostvario sasvim dobar plasman, Hulk je ovaj put izgubio od momčadskog kolege, ali mislim da je on imao nekih problema s bolidom. Ricci je također smanjio štetu, startao je sa začelja, ali ipak završio osmi. Ericsson isto solidan danas, ugrabio je 2 boda za svoju momčad, a Kvjat je nakon starta iz zadnjih redova uspio doći do posljednjeg boda.
McLaren Hondu ne treba previše komentirati, performanse su bile očekivano užasne, ali ni pouzdanost nije briljirala s obzirom da je samo Button stigao do cilja.
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Sigurno će biti bolja utrka. kao što sam prije napisao Monza je dosadna.croatic f1 je napisao/la:Utrka je bila čisti dosaditis, čekanje odluke oko Hamiltona je bio najnapetiji dio...![]()
Massa opet na podiju u Monzi, zamalo ga je kolega prestigao, ali "starac" Massa se ipak izborio za podij![]()