Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Uf Ruiz ga je ubio. Nakon 3 runde sve je krenulo nizvodno. Iako je očito mislio da se Ruiz neće ustati ajme mali je dao sve i isplatilo se! Svaka čast, sudac je spasio Joshuu ovaj nije znao gdje je u 7. rundi. Luda borba.

Mislim da je Joshua još uvijek zelen Wilder i Tyson mi izgledaju puno bolje. Obojica imaju svoje dobre i loše strane kako boksati ali nekako mislim da bi obojica "lako" odradili meč s Joshuom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Od ove trojice daleko najbolji boksač je Fury. Wilder je one trick pony a Joshua ima staklenu bradu i brzo se umara. Ruizu čestitke na pokazanom.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma vratit će se Kličko i istamburat ovo sve.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Taman da ga Fury opet izvoza po ringu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pastor je napisao/la: 09.06.2019., 16:48 Ma vratit će se Kličko i istamburat ovo sve.
Nedavno sam sanjao da sam pročitao vijest o njegovoj potvrdi povratka, ujutro nisam bio siguran jesam li to zbilja pročitao prije spavanja ili sam sanjao, nakon provjere sam se prilično razočarao :rofl: U svakom slučaju, teška kategorija je napokon vesela, ova Ruizova pobjeda je dodatno začinila cijelu priču, koji bi tek šou nastao da se Kličko odluči uključiti u sve to...

Sinoć je održan UFC 238, Cejudo TKO-om osvojio svoj drugi pojas, u bantamu, Ševčenko u stilu Cro Copa (kao i Rakić prošlog tjedna) lijevom nogom uspavala Eye, dok je Ferguson u borbi koja je navodno opravdala očekivanja pobijedio Cerronea liječničkim prekidom zbog potpuno zatvorenog oka kod Kauboja. Ima OVDJE snimka svih borbi, ako stignem ću svakako pogledati ove tri :thumbs:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Fergusona protiv Khabiba staviti.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@croatic bas sam jutros gledao mec izmedju Sevcenkove i Eye i kao sto si rekao kao Cro Cop nekada brutalna lijevica strasan udarac.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Mr.Spaceguy je napisao/la: 09.06.2019., 17:53 Fergusona protiv Khabiba staviti.
Čovjeku definitivno treba već jednom dati priliku za naslov, gledam na Sherdogu - ima 12 pobjeda u nizu, a zadnjih nekoliko nad top borcima. Koliko se sjećam, bilo je već ranije nekoliko pokušaja da ga se upari s Khabibom, ali je svaki put bilo nešto, mislim da je zadnji put bilo na 226 kad je na kraju uskočio Iaqinta. U svakom slučaju, čovjek zaslužuje napad na titulu.
alonso5 je napisao/la: 09.06.2019., 17:56 @croatic bas sam jutros gledao mec izmedju Sevcenkove i Eye i kao sto si rekao kao Cro Cop nekada brutalna lijevica strasan udarac.
Jesi gledao Rakića prošlog vikenda? Ista stvar :klanjam:

slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
@croatic jesam jesam brutalno jebote. Sad krajem mjeseca Cigano vs Ngannu. Ali ja cekam 17.8 i Anhaim. Da Stipe uzme Cormiera.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Također se veselim meču JDS-a i Ngannoua :thumbs:

Ima tu još dosta zanimljivih borbi prije Stipe i DC-ja, baš gledam sad kako bolestan card ima UFC 239 koji predvode Jones i Santos, tu su još Nunes vs Holm i Masvidal vs Askren, Blachowicz vs Rockhold također zvuči sjajno...

alonso5
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 09.06.2019., 22:50 Također se veselim meču JDS-a i Ngannoua :thumbs:

Ima tu još dosta zanimljivih borbi prije Stipe i DC-ja, baš gledam sad kako bolestan card ima UFC 239 koji predvode Jones i Santos, tu su još Nunes vs Holm i Masvidal vs Askren, Blachowicz vs Rockhold također zvuči sjajno...
I ja sam jutros pratio i bas taj pocetkom srpnja ce isto biti brutalan.Nunes vs Holm ocekujem krv do koljena jer one drugačije ne znaju a i Main Event te veceri isto spektakl. Sve u svemu vruce ljeto a onda poslije ljeta stoze i Khabib.

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 2 mj
fergusona treba dati khabibu, poirier nema sanse, nekuzim zasto stalno namjestaju te borbe sa tipovima koji nemaju sanse

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ne znam, dosta ljudi koji se bave MMA-om kažu da bi Poirier mogao biti prilično nezgodan protivnik za Khabiba. Osobno ne znam kakav je borac, ne pratim sport toliko detaljno i nisam gledao njegove borbe, tako da neću komentirati Poirierove sposobnosti, ali siguran sam da je Khabib posebna vrsta zvijeri koju neće bilo tko dobiti.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Evo stream Fury vs Schwarz, borba kreće uskoro, ako koga zanima:
http://buffstream.com/watch/boxing.php

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Fury završio posao za manje od dvije runde :chill:

Očekivao sam više od Schwarza, ali slabo je ovo...

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 2 mj
Ma odma su tu znalo cim je mec dogovoren da to fury uzima bez problema

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Dobro mi ide što se tiče gledanja/propuštanja ovih boksačkih mečeva u 2019., Wildera i Furyja nisam gledao uživo i nisam propustio ništa dramatično, jedino sam Joshuu gledao i nisam pogriješio :mrgreen:

Snimka:
https://vijesti.rtl.hr/video/sport/3286 ... e-sampion/

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Laganini Fury dobio. Ulazak u ring za 5 :thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Prati li netko ove luđake? :mrgreen:

Čuo sam za promociju, ali nisam dosad gledao, sad mi je izašlo pod predloženim na YT-u pa pogledah ovu borbu...Ludnica, a večeras se održava novi event u kojem GOAT Lobov nastupa protiv Paulieja Malinaggija (on je u nekakvoj velikoj svađi s McGregorom, a GOAT je veliki Conorov prijatelj), očekuje se ubijanje kao i u ovom videu.

Najjači dio mi je kad izbije tuča u publici pa ekipa gleda to umjesto zbilja dobre borbe u ringu :rofl:

zelot
Formula 1
Formula 1
Ne svidja mi se to. Borci mi izgledsju bezveze i orebrutalno je. Uredno polomljeno poal lica, nos pod normalno, sake polomljene.. to mi je puni losije od ufc i bas mi je onako bljak. Pretjerano. Obicna sora. Nema umjetnoati niti malo kao sto ima u ufc a da ne spominjem boks nor... I ufc zna bit uzasan nekada ali ipak te rukavice ublaze dojam. Plus ima hrvanja st9 je umjetnost a ovdje toga nema oa se samo saketaju ko debili...

Kuzim da ekiou lozi ali meni je too much...

Nabrijan sam na ufc i ovo kaj dolazi. Johnes i khabib pa krajem godine tony vs khabib nadam se. Ioak je pirier spusio od mc gregora sto khabin nije pa bih radje khabiba i tonya na kraju godine. Miocic uz sve to takodjer.. nad se hollowayu u ponovnom pokusaju za naslov itd...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡