Ima on problema od 2014. Ako ima problema neka ih rijesi s mehanicarima. Sve je stvar volje. Ako Vettel do kasno u noc radi s mehanicarima oko setupa ne vidim zasto on nebi. Ne samo da je Vettel daleko ispred njega zbig ciste brzine vec i truda koji ulaze van staze. Slazem se da bi Kimi bio dosta bolji da mu setup/bolid vise pase...ali jbg na njemu je da na tome radi isto kao i momcad. Ne znam mozda i je s mehanicarima non stop...nisam tamo da bi to sa sigrnoscu tvrdio, ali tako mi se cini. Najlakse je rec bolid se radio po Alonsovim zeljama ili Vettelovim. To su gluposti. Moram se sloziti s tobom da ovakav Ferrari zasluzuje puno bolje od ovoga sto Kimi pokazuje. Ferrari je u zestokoj brobi s Mercom. Da Bottas nije zasrao itekako bi ovo danas bila losa trka za Ferrari bez obzira na Vettelov P2.Iceman je napisao/la: Nezz što je sa Kimijem, nadam se da će Ferrari zajedno s njim malo više poraditi na setup-u i menadžmentu guma jer Ferrari sa ovakvim bolidom zaslužuje bolje rezultate. Po kuloarima se priča da opet ima problem sa prednjim krajem bolida. Ako to ne riješe kroz dvije tri utrke cijela sezona će mu biti zasrana.
Scuderia Ferrari
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari

- Firemarshall
- Karting
- S nama već: 9 god 6 mj
Što ste svi pametni ovdje...ne znam kako još niste zaposleni u nekoj F1 momčadi...

- senna66 Verified
- Formula 1
Mozda ne radimo tamo ali nike tesko zakljucit da je kimi los od 2014.Objasni mi onda po cemu zasluzuje? Da je Nico ostao u F1 danas bi Merc imao 1-2. ili 1-3 u najgorem slucaju. Sreca pa je i drugi finac danas podbacio.Firemarshall je napisao/la:Što ste svi pametni ovdje...ne znam kako još niste zaposleni u nekoj F1 momčadi...![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Kimi je truba.. Koliko god mi bio drag.. To sto je u stanju odvest najbrzi krug kad mu se dodje ne znaci nista.. Utrka traje dosta duze od tog jednog kruga..
Fino Alla Fine
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
- S nama već: 10 god 4 mj
Impresivan je ovaj Vettelov stint, ima nešto u tom Ferrariju. Samo da nastave s razvojem kroz sezonu. Muči me samo Allison, zna sve o ovom bolidu..Ferrari je napisao/la:Seb je skoro 20 sekundi nabio na Kimiju koji je na SuperSoftu, a Vettel na Softu...
- senna66 Verified
- Formula 1
Ima da, ako nista barem Vettel iskoristava puni potencijal.
Ne znam bas da Allison
zna previse. Jer nije bas imao previse prstiju ni u onom za 2016. koliko sam ja razumio.
Poslano sa mog LG-D325 koristeći Tapatalk
Ne znam bas da Allison
zna previse. Jer nije bas imao previse prstiju ni u onom za 2016. koliko sam ja razumio.
Poslano sa mog LG-D325 koristeći Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@Mzf1
Mislim da Allison nema 2% svog rada na ovom bolidu.
Ionako ga nigdje nije bilo početkom 2016., a prvi ozbiljniji rad na bolidu je počeo u 4. mjesecu pa su onda od 4. do 7. mjeseca bili u zaostatku jer se struktura mijenjala, pokušavalo se spasiti 2016. sezonu itd., a Allison je već davno prije toga otišao.
Mislim da Allison nema 2% svog rada na ovom bolidu.
Ionako ga nigdje nije bilo početkom 2016., a prvi ozbiljniji rad na bolidu je počeo u 4. mjesecu pa su onda od 4. do 7. mjeseca bili u zaostatku jer se struktura mijenjala, pokušavalo se spasiti 2016. sezonu itd., a Allison je već davno prije toga otišao.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Strašno je to za vidjeti!
Ali i premalo se vjeruje softu, rekao bi @Frantic

Ali i premalo se vjeruje softu, rekao bi @Frantic

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ma Raikkonen je imao SS koji se brže troši pa je to razlog zašto je sporije vozio od Vettela. Važno da se odmah kritizira. Kriv je Ferrari

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
@Ferrari zar nije bila priča da su odustali od 2016. nešto ranije zbog novih pravila da im se posvete temeljitije. Neznan @senna66 odakle ti informacija da bolid iz 2016. nije bija njegov. 2015. da ali 2016. mi nema smisla, imaš li neke izvore o tom, zna li neko nešto o tom.
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Ali on na tom supersoftu nije ni kad ga je tek stavija otiša ispod 1:36 dok je Vettelu skoro cili stint ispod.Ferrari1345 je napisao/la:Ma Raikkonen je imao SS koji se brže troši pa je to razlog zašto je sporije vozio od Vettela. Važno da se odmah kritizira. Kriv je Ferrari
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja samo znam da su pokušali spasiti, ali su morali odustati preko ljeta jer su bili u zaostatku za 2017.mzf1 je napisao/la:@Ferrari zar nije bila priča da su odustali od 2016. nešto ranije zbog novih pravila da im se posvete temeljitije. Neznan @senna66 odakle ti informacija da bolid iz 2016. nije bija njegov. 2015. da ali 2016. mi nema smisla, imaš li neke izvore o tom, zna li neko nešto o tom.
Još su donosili neke dijelove na prošlogodišnji bolid, ali to je bilo unaprijed planirano.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1

Kad se pogleda trenutacna situacija kod timova i timskih kolega, Kimi je opet dobar kakav je Bottas.
Ferrari je zaribao sa taktikom oko Kimija, dok je sa Vettel-om bilo sve kako treba. Da se razumijemo, Kimi je bio daleko od dobrog, ali 4 pozicija, pa mozda cak i 3 je bila greska iz pit walla-a.
A spomenuo sam Bottas-a, taj lik kao da vozi Williams. Nije mi jasna onako rezervisana voznja u bolidu koji je i dalje favorit ove sezone.
Dakle koliko god da je Kimi danas bio los, bile su i lose odluke iz box-a, ali opet ohrabrujuca cinjenica je, da ovaj bolid je strasan. Valjda ce Bahrain izvuci najbolje iz Kimi-ja, kao prosle godine.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Roses are red,
Violets are blue,
Vettel is honestly faster than you!

Violets are blue,
Vettel is honestly faster than you!

Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
Ferrari wants talks with Raikkonen to discuss his form.
Do sada je Ferrari imao i previse strpljenja, vrijeme je da ga se probudi ili ciao.
https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... rm-891900/
Do sada je Ferrari imao i previse strpljenja, vrijeme je da ga se probudi ili ciao.
https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... rm-891900/