McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nikako mi se ne sviđa potez McLarena :thumbsd:
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Iceman je napisao/la: 11.08.2020., 23:14 Koja ste vi prevara od momcadi. No respect :thumbsd:
Ponovit cu - Mercedes je najgore sto se dogodilo F1 u citavoj povjesti :thumbsd:
A Ferrarijev dogovor s FIA-om to nije prevara? :thumbs:
Kad Ferrari prodaje nešto Haas-u to nije prevara? :thumbs:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
I Mcl ima neku furku sa slikama, razglednicama, poštanskim markama.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Poster solidan. Dobra fora.

Iako su mi od Alfe i Ferrarija dosta bolji :D
slikaslika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
blown diffuser je napisao/la: 13.08.2020., 13:35
Iceman je napisao/la: 11.08.2020., 23:14 Koja ste vi prevara od momcadi. No respect :thumbsd:
Ponovit cu - Mercedes je najgore sto se dogodilo F1 u citavoj povjesti :thumbsd:
1) Paaa... nije. Koliko vidim to je dogovor. Kakav dogovor? O tome bi se dalo pričati tj nagađati.
2) Sve je bilo u okvirima pravila koliko pratim sport.
3) Racing Point je čista kopija prošlogodišnjeg Mercedesa gdje su napravili skok u performansama nekoliko sekundi i to godinu prije planirane promjene pravila, a na temelju fotografija. Svaka čast!
4) McLaren je ovime potvrdio da je Mercedesova pi.... i daleko od one velike momčadi koja je bila al pari sa Ferrarijem. Imaju muda s.... po Ferrariju iz xy razloga, ali nemaju kada treba istjerati pravdu u pitanju B momčadi Mercedesa koja ih btw guzi s oproštenjem. McLaren = Mercedesova pipipipipi
5) Ne razumijem zašto bi se Ferrari trebao provlačiti kroz svaku temu. Postoji Ferrari tema pa možemo malo navratiti i po njima seruckati.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Dobro , sada moram malo braniti McLaren. Da su razocarali , jesu. Da su ispali mali ,jesu.
Ali sad ih nazivati svakojakim imenima je malo pretjerivanje. Znam da su isli niz vjetar Mercedesu , znam da protiv njih govori fan Ferrarija ali opet je pretjerano.

Da malo zazmirimo na jedno oko i razmislimo o drugoj strani. McLaren ne proizvodi svoje motore. Ovise o drugim proizvodacima. I uza sve razloge kojima sam razocaran njihovim povlacenjem iz protesta , ipak ih mogu donekle razumjeti. Jer nije lako ici pokopati ekipu koja ce ti sljedece sezone prodavati jako bitan dio bolida. I sa time riskirati "nekvalitetnu" uslugu kupnje/prodaje motora. Plus to sta su 2 ekipe vec podnesle prigovor. 2 ili 3 ekipe u protestu ne cini ogromnu razliku. FIA ce pronaci nepravilnosti ( ako ih ima ) sa McLarenom i bez McLarena.
Ferrari i Renault ne ovise i nikome sta se tice dijelova za bolid i nikome nemogu stati na zulj s tim protestom.
Pa da jos malo obranim McLaren. Oni su barem rekli da se apsolutno slazu sa protestom ove 2 ekipe i da podrzavaju. S druge strane Red Bull i njihove ekipe koje ne ovise nista o Mercedesu stoje sa strane , prate i šute. Prije bih za njih rekao da su pipipi****.

Pa da se vratim na pocetak. Ja sam medu prvima rekao da sam razocaran potezom McLarena i stvarno me razljutio/rastuzio/razocarao taj potez povlacenja. Isto sam rekao da nije neocekivani potez.

Ali da ih se vrijeda to nije u redu. I moram ih branit.

P.S. Nemojte sta zamerit :D
slikaslika slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Iceman je napisao/la: 13.08.2020., 18:02
blown diffuser je napisao/la: 13.08.2020., 13:35
1) Paaa... nije. Koliko vidim to je dogovor. Kakav dogovor? O tome bi se dalo pričati tj nagađati.
2) Sve je bilo u okvirima pravila koliko pratim sport.
3) Racing Point je čista kopija prošlogodišnjeg Mercedesa gdje su napravili skok u performansama nekoliko sekundi i to godinu prije planirane promjene pravila, a na temelju fotografija. Svaka čast!
4) McLaren je ovime potvrdio da je Mercedesova pi.... i daleko od one velike momčadi koja je bila al pari sa Ferrarijem. Imaju muda s.... po Ferrariju iz xy razloga, ali nemaju kada treba istjerati pravdu u pitanju B momčadi Mercedesa koja ih btw guzi s oproštenjem. McLaren = Mercedesova pipipipipi
5) Ne razumijem zašto bi se Ferrari trebao provlačiti kroz svaku temu. Postoji Ferrari tema pa možemo malo navratiti i po njima seruckati.
1. Da nije ilegalno, Ferrari bi dan danas vozio s tim motorom, ali ocito je bio gladan prijestup i stavili su to pod tepih.
Ja bi isto volio da je bilo to puno transparentinije, ali sto je tu je.
2. Da bilo je u okvirima tolikim da je motor zabranjen i da ga se vise opce ne spominje, a Ferrari je zavrsio s nekim jadnom motorom kojeg su na brzinu sklepali samo da mogu voziti.
3. Bolid na prvi pogled izgleda slicno i zapravo je slican, ali u detaljima se radi. Imas na motosportu analizu, a i oficijalna stranica F1 je izbacila svoju analizu sa skicama.
4. Ne razumiš širu sliku biznisa.
Kao što je @Alky komentirao, McL ne proizvode motore, nego ovisi o dobroj volji proizvođača motora. A šira slika je ta, da McL vjeruje da imaju dobar bolid, odlične inzenjere i da im samo u toj slagalici fali top top motor koji im je nedostajao, još dolazi Ricciardo koji je kapitalac najveći, top 3-4. E to je kombinacija za koju misle da ce ih gurnuti na vrh poretka. A ne uzaludno protestiranje protiv RPa i Mercedesa. Uvlačit Mercedes u sporove a njihov si kupac. Ne seri tamo gdje jedeš.
Ne znam na kakvo guženje mislis, ako mislis na utrkivanje i bodovno guženje, ja ga na vidim. McL je bar bodovno ispred, sad jel RP brzi, vjer je Al to treba nedjeljom dokazat i skupit bodove, za k sta si brzi a imas manje bodova.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
AlkY je napisao/la: 13.08.2020., 19:11 Oni su barem rekli da se apsolutno slazu sa protestom ove 2 ekipe i da podrzavaju. S druge strane Red Bull i njihove ekipe koje ne ovise nista o Mercedesu stoje sa strane , prate i šute. Prije bih za njih rekao da su pipipi****.
Istu stvar radiš, braniš svoje, pljuješ druge... Pa i Red Bull je rekao da se neće žalit, jer ima dovoljno ekipa koje će se žaliti. Nije Red Bull kriv što su se neke pi*** povukle, pa na kraju ispade da ih nema baš toliko...

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ne vrijedam nikoga , samo kazem ako se vec nekoga mora tako nazvat nazvao bih prije njih ( ako cemo nekom logikom ) , ali takve rijeci ne treba upotrijebiti za nikoga. Jer oni nemaju apsolutno nista izgubit ako posalju prigovor. A McLaren si moze naskoditi puno vise. Nije Red Bull kriv sta su se povukli , naravno. Ali je kriv sta mogu bez problema necemu pridonjeti a to ne rade.
I nema potrebe nijednu ekipu nazivati pi***.
Ponavljam stoti put da je zalosno to od McLarena. Ali s druge strane , sta ih je tako tesko razumjeti? Ovi ih drze u saci i nemogu nista.

Pa i Bottasa svi smatramo ko zna kakvim, pa ga rijetko tko nazove tim rijecnikom. Postoje mnoge druge rijeci , pristojnije :D
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
meni isto nije drago što rb samo deklarativno podržava žalbu.
i jedini je horner spomenuo mercovu potencijalnu krivnju.
onda se uključi, a ne ovako sa strane.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Tako je, RB se treba uključit.
A McLaren se nikad nije ni trebao u to uključivati, jer znaju da neće moći žalbu u djelo sprovesti.

Kuki
Karting
Karting
Navija za: Mclaren
zekohonda je napisao/la: 14.08.2020., 09:23 meni isto nije drago što rb samo deklarativno podržava žalbu.
i jedini je horner spomenuo mercovu potencijalnu krivnju.
onda se uključi, a ne ovako sa strane.
Vjerovatno i oni imaju prste u pekmezu sa svojom sestrinskom momcadi pa je bolje sutiti,
ali je jos zanimljivije zasto sute Haas i Alfa jeli ferarijevci

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Znam da bih trebao biti zadovoljan jer nismo precesti na podijumu, ali nisam. Osjecam se kao da smo izgubili utrku.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
_bataziv_0809 je napisao/la: 06.09.2020., 22:56 Znam da bih trebao biti zadovoljan jer nismo precesti na podijumu, ali nisam. Osjecam se kao da smo izgubili utrku.
Hamilton i Mercedes su jedini za koga se možemo reći da su izgubili utrku.

Tako da zaista bi trebao biti veoma zadovoljan :zubo:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Tako sam isto i ja iskomentirao. Da je bilo drugacije vec bi frcale donacije portalu s moje strane , a mozda i budu ako ikad prihvatim ovakav rasplet :D.

Jer dojam da je ovo Sainz morao dobiti mi se ne smanjuje niti malo.
Ali naravno tome nitko nije kriv. Sainz i Lando su odvezli fantasticno danasnju utrku i nema se aposlutno njima prigovoriti.
Pa cak niti ekipi na pit stopu :rofl:
Sainz je imao P2 prakticki siguran i bez kazne Hamiltona. I onda dode kazna i on opet P2

Ali da ponovim , da bi bilo savrseno da Carlos uzme pobjedu , prvu pobjedu dok je jos u McLarenu. Jer ruku na srce , nerealno je ocekivati da ce se ovako nesto ponoviti pa da ce ove sezone opet imati sansu.
Zato mi je toliko tesko prihvatiti ovo , jer nikako da sreca prede na stranu McLarena. Omjer srece i nesrece im neide bas na ruku.
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Har Kl je napisao/la: 06.09.2020., 23:00
Hamilton i Mercedes su jedini za koga se možemo reći da su izgubili utrku.

Tako da zaista bi trebao biti veoma zadovoljan :zubo:
To mi dodje na isto kao kad ja i recimo Donald Trump, obojica izgubimo 10 hiljada dolara. Fucka se Donaldu, zaradit ce ih za sat, a ja cu rmbacit naredne 2 godine.

Analogija ti je, vjerujem, kristalno jasna :mrgreen:
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Hahaha ...
Pošteno :thumbs:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
AlkY je napisao/la: 06.09.2020., 23:02 Tako sam isto i ja iskomentirao. Da je bilo drugacije vec bi frcale donacije portalu s moje strane , a mozda i budu ako ikad prihvatim ovakav rasplet :D.

Jer dojam da je ovo Sainz morao dobiti mi se ne smanjuje niti malo.
Ali naravno tome nitko nije kriv. Sainz i Lando su odvezli fantasticno danasnju utrku i nema se aposlutno njima prigovoriti.
Pa cak niti ekipi na pit stopu :rofl:
Sainz je imao P2 prakticki siguran i bez kazne Hamiltona. I onda dode kazna i on opet P2

Ali da ponovim , da bi bilo savrseno da Carlos uzme pobjedu , prvu pobjedu dok je jos u McLarenu. Jer ruku na srce , nerealno je ocekivati da ce se ovako nesto ponoviti pa da ce ove sezone opet imati sansu.
Zato mi je toliko tesko prihvatiti ovo , jer nikako da sreca prede na stranu McLarena. Omjer srece i nesrece im neide bas na ruku.
Kako to? Poslije prvog SC-a? Pa i tada je Gasly bio ispred njega, sa odrađenim stajanjem. S tim da je Gasly tada imao hard, a on medium čini mi se. Poslije crvene zastave Gasly je prešao na medium, i zato ga je i uhvatio pred kraj...

AlkY
Formula 1
Formula 1
Pa upravo taj SC i jest "problem"
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡